Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 yenis deathadder la arasinda sensor farki var da , 2013un sensoru de cok stabil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 bi de bunu bozmayi becerirsen avrupaya rma ladiginda chroma sini yolluyolar. profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 onu hepsi yapiyordur da bozulmayan mouse yapani az sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 paranı iade al veya hediye çeki başka şey alırsın, sonra benden bunu al https://forum.paticik.com/read.php?27,8682076 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 abi teknosa rezillik. gittim bi baktım rival 300ler duvarda asılı e hocam dedim aynısı varmış aynısından verin. yok veremeyiz fiyatı 50 tl artmış çünkü :D lan kafaya bak mağduriyete bak benim. dolar arttığı için bozulan mouse'umun aynısından alamıyorum servisinden. mevzu çıkardım fln boku servise atıp kapattılar. sanki servis benim muhattapım. servise tekrar mail atıldı. bakalım sonucu ne olacak. abimle babam avukat bu arada. direk tüketici haklarına bakıyorlar. direk kazanırsın dedi çıkmazsa sırf puştluğuna 50 tl için hakem heyeti mi ne oraya dava açılıyormuş onu yapıcam anasını satayım. ekşiye mi açsam napsam rezillik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 aç ekşiye kurumsallar ondan çok etkileyiniyo negatif rep@ek$i asd, aç adam olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 rezillik puanı yüksek mi kestiremiyorum ilk kez başıma rezillik geliyor sfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Turkiyede direk distributore yollayamiyi musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 ben nedense gönderemiyorum gibi düşündüm hep vatanla çözdüm problemimi bugüne kadar gönderiliyosa bile gitti ama benim bozuk olan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 dur abi benim mausta gelsin servisten benim içinde aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 bugün firmayı aradım bizde yok artık o mouse unutun bu işi dediler ekşiye ağladım ben de https://eksisozluk.com/entry/68503438 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 abi nasil olmaz rival 300 , hala en cok satan ss mouse u senseiden sonra heralde dalga mi geciyolar dsagfadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 direk teknosa basligina yazsaydin xeske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 forum bornovadaki teknosaya götürdüm oradaki elemanda tamiri olmaz zaten direk değişim verirler dedi seni öbmeye çalışmışlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 lan benim olay da orda oldu tuzak o amk işte asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 paranı vericekler yollayacaklar. rivaller şuan 300 sana 240 vericekler. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 yok ben 270e almıştım yeni verirler belki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 ulan keşke ben de 270'e alsaymışım -_- ben almıcam rival ya gidicem bi mouse seçicem ordan kafam attı yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 teknosadan hazır kurtulmuşsun ordan alma bence. hatta rivalden başka bir şeyde alma rival mutluluk rival can. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 zowie al o zaman ec 2a iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 valla sıkıldım ben gelemiyorum bu tarz şeylere. iyi bile dayandım 1 gün. gittim, g102 prodigy aldım. artan parayla da g213 klavye aldım. mis gibi oldu. g102 elime en iyi oturan mousedu o seriden zaten. silph de kanıma girmiş oldu biraz istemeden ama ondan almadım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 g102 ye 3366 koymuslar ya la sdfg omron switchler de cabasi kimse pahali mouse almaz ki g102 eline oturduktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 3366 değil ama logitechin kendi inhouse yapımı ona çok yakın sensör. çok güzel de şekli işte oturursa, bi de g100sden bile daha kötüleştirip yanları tam dik yapmamışlar _/ mouseun yanlar böyle yani, hangi akıllı düşündüyse artık. koy yılların mx300 kaportasına yeni sensörü ne yenilik yapıcam diye şekil değiştirion amk. mx510-518-g400 şeklini hele kaldırmaları tam dayaklık allah belanı versin logi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 çok küçük değil mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 küçük ama dağ trollü elleriyle bundan ufak mouseları fingertip veya claw kullanan çok var, senin grip stilin önemli küçük büyük mousedan çok. benim el ortalamadan ufaktır ama yıllardır mx500den başlayıp g402'ye kadar büyük kulalndım, aynı şekilde deathadderla da rahattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar