CriticalObject Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben asla bırakamam çünkü hiç başlamadım Ehuehu[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki: karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu .. [Bu mesaj CriticalObject tarafından 06 Şubat 2005 16:34 tarihinde değiştirilmiştir]
keyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 CriticalObject senlen işimiz var abi :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sigara öldürmez süründürür[signature][hline] Sozlukte ben - NeptuneUO - Neye benzer bu adam? Xaer_Aloneheart, 04 Şubat 2005 15:44 tarihinde demiş ki: cihangirdeyim bok yağıyo burda
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 kişisel tercih..bişey diyemem[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Apache Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bir o kalmıştı onuda yapsın :)[signature][hline]shinsetsu desu..
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 evet arkadaşlar sigara sağlığa çok zararlı puro için en azından güzel kokuyor da az boğuluyorum:-) (sanki bütün çevrem puro içiyor ya) hatta favorim vanilyalı pipo. üzsüte sinmesi problem bilem değil:D biraz da bizi düşünün be[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor "Ezberlemek, zihinden kopya çekmektir." Rıfat Ilgaz beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 pipo iç daha iyi..çeşit çeşit tütün..[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 oh fıtık olun da göreyim ben sizi canıma değsin o dumanlarla rahatsız edin daha bizi[signature][hline][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Resimlerim || [i] Birşey yazın yahu :(
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 new york belediye başkanı gibi insalar çoğalırsa ztn kurtulursunuz..[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 BU sigaranın yapmadığı birsey varmı :P bende allah ın izni ile kurtulcam az kaldı .[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 irade meselesi[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
killers Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Orjinali: private OnSmoke( tobacco) { if ( m_lungs != null ) m_fulgs.Fill(tobacco.Level); if ( m_Lungs.Wasted != false ) mobile.DoRandomDamage(Self); if ( m_Lungs.Toxicated =true ) mobile.SelfSuicide(); } şimdi halletcem private override void OnSmoke( tobacco) { if ( m_lungs != null ) m_fulgs.Clear(tobacco.Level); if ( m_Lungs.Wasted != false ) m_Lungs.Wasted = false; if ( m_Lungs.Toxicated = true ) mobile.SelfSufficient(Enjoy); } tamamdır artık bol bol içebilirsiniz... İsterseniz hiç söndürmeyin :P [edit: Vat iz di metriks ulan! Neoyum ben değiştiririm öyle] [signature][hline]Non vertem eram vivus, morientes tua mors era... Vita est morte! BaRBaRiaN [DeV] [Bu mesaj killers tarafından 06 Şubat 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sigara sucks. SUXXXX!!![signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sigara zararlı evet biliorum ama içmeyi seviorum evet evet ve sürekli bi iki elemanın gelip yapma etme iiçme zararlı demesini sevmiom sizene lan? sie[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 içme hulaanannn[signature][hline][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Resimlerim || [i] Birşey yazın yahu :(
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 [li]Severek Begenerek İciyorum Mutluyum [/li][signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya..
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sonuçta kişisel tercih. ayrıca yasak olan çekicidir XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: eraygnr, 06 Şubat 2005 18:40 tarihinde demiş ki: [li]Severek Begenerek İciyorum Mutluyum [/li] şimdilik[signature][hline][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Resimlerim || [i] Birşey yazın yahu :(
The_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Yoo i will always happy!!!:D Puroda iyidir hem daha az zaralı ama cebe zara onlarda benim de favorim Captain Black purosu veya Titan[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 konuda bir soru cümlesi gören ? :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya..
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 pipo. en iyisi XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sigaranın yapmadıgı bsi soleyin bana... ama kotu olsn mumkunse:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sildim son anda [Bu mesaj -DoruK- tarafından 06 Şubat 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 doruk böyle resimler koyma buraya.miğdesi kaldıran var kaldırmayan var azıcık dikkatli olun.yediğim pasta zehir oldu resmen.[signature][hline]shinsetsu desu..
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 içmiyorum ve nefret ediyorum[signature][hline]jan d.
Öne çıkan mesajlar