SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yav benimkinde ne olur bir akıl verin yav p4 1.5 sapphire ati rodeon 9550 256 mb ekran kartı 768 mb 266 mhz ddr-ram 512 adsl bir akıl verin yetermi taklırmı yoksa rahat oynarmıyım[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yaw çoğunun makinesi güzel diyebiliriz fakat internetiniz çok düşük 256K lag durumunuz ne olur bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 maksat soru sormak değil, hava atmak. akıl fikir.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bugüne kadar en fazla "4 KB DL / 1 KB UL" yaptığını gördüm. (WoW)[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: -coLdwind-, 07 Şubat 2005 22:47 tarihinde demiş ki: maksat soru sormak değil, hava atmak. akıl fikir. lol havami atmak o complami eger oleyse dahada lol !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 MMORPG oynuyoruz arkadaşlar... 256/64 size şimdi minimum opsyon göründüğü için heralde ezdiniz bitirdiniz... Gayet yeterli bence.. Ama yok ben 20-30 ping az alıcam derseniz 512/5 gb kota 256 sinirsiz ile ayni fiyat olmalı.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gahgogow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ya ben ne yapiim notebooklarda surunuyorum tabi 17" p4 3.2 1024 ram ve ati mobility radeon 9700 oldugunu samassak tek eksiim mouse touch pad bayagi kasiyo ama gun gectikce profosyenelesiyorum ayriyetten bi onerim daha var micosoftun actigi bu yeni sitede yeni cikan tum oyunlarla ilgili biligisayarinizda nail calisacagi ile ilgili bilgiye bulasabilirsiniz http://ccon.futuremark.com/gameadvisor/service/advisor.jsp?scan=1&app=1&gameId=801&contentId=-1&sourcePage=none&selectAgeGroup=&selectGenre=&titleSearch=&titleLetter=&sortBy=&afId=-1&oemId=-1&lO=false&listScrollPos=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Adam 100 v 100 demiş ama. Allahın emri kasacak abi onlarda.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar