Remus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Oyundaki uniqe silahların bir listesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Norak said: oha bir 5.6 gb daha sasirdilar !!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 lakin dev'larin 1 saat once dedigine gore patch 290mb sadece? https://steamcommunity.com/app/640820/discussions/0/3335371283864367823/?ctp=5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 almaya değer mi bekleyek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 patch mac de önce 5 kusur gb idi. şimdi yaklaşık 300mb a düşürmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 RamsesII said: almaya değer mi bekleyek mi En azindan 22 sindeki patchi bekle. Sonra daha da bekleyip indirim yakalamaya da calisabilirsin. Su anda kotu mu bilmiyorum gerci. Son patch ne kadar duzeltti bilmiyorum, fazla oynayamadim. Ama oyun guzel adamlar fazla hirsli davranip acaip ayrintili yapmis bazi seyleri. Karakter yaratma ekranini acinca direk lan bunda kesin bi suru bug vardir diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Bokken'in Ancient Formula gorevi Bana iksiri kopek uzerinde denedi ama iksir falan vermedi. Yakinlarda bir kopek var onunla da etkilesime giremiyorum. Ne bu simdi bug mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 kopek orda 2 kopek var bizimki arkada ahirin orda olan buyuk, ustune tiklayinca oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Ha sagolasin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 orklarla ateskes yapan var mi burada sdfgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 dan dun girdim de sanki cok gerekli degilmis gibime geldi. adamlar iki dakka insan olmuslar ama loot da datli geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 bi de farkettim ki partideki herkes, main dahil LN CN CE biriniz de iyi olun lan bu nasil kompozisyon, sirf karakter yaratma hosuma gidiyo diye bi daha bastan baslayasim var sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Nası şimdi oynanacak kadar patchlendi mi yoksa 22 sinde bir patch falan daha diyorlar, onu mu bekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 main storyde bir noktada gamebreaking bir bug var sanirim cogu kisi onu bekliyor, birde tum olaylar story vs gorunmez bir time limit'e bagli sacma bir sekilde, kralligi duzgunce gelistirmek icin yeterli zamani vermiyor oyun (sirf 10x statlari 10 rank maxlemek icin gerekli zaman 1400 gun mu ne..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 stag lord time limit bunun time limit oleg'in oraya gidene kadarmış ben de adamı öldürene kadar diye rahat rahat oynadım, adamı indirdim bi baktım oleg e gideceksin diyo, yol 25 saat q time 11 saat loool. geçmişten hiç save de yok, sıçtım ya mecbur baştan başlayacam galiba dsfdsfs mk böyle limitin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 oha ne kadar kotu dusunulmus bisey o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 90 gün veriyor birader nasıl son 10 saate sıkıştırdın fsdfdsf. bu arada stag lord'u 30 gün içinde bulup kesip oleg'e giderseniz ekstra item veriyolar, sen nasıl bi adamsın yhaa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Ne veriyorlar birde item listesi yok mu? Ona göre feat şeçelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 dünya üzerinde oyunua bitiren 1 2 kişi var, hala herkes ogreniyor oyunu. geçen redditte vardı liste ama kaydememişim ben de bulamıyorum ama bi kaç tane söylim. +2 dueling sword veriyor stag'ı hızlı kesersen. Bridge over the Gudrin River'da mağarada Crag Linnorm var düşük level'de çok tehlikeli onun arkasında cesetde +2 two handed bi de inventory'i rahatlatan professor's hat var. en iyi stealther'a invisibility atıp arkasına geçebilirsiniz. narlmarches'ın kuzeybatısında tenacious marches diye bir yer var. orada giant slug'ı kestikten sonra +4 adamantine chainshirt. troll lair'deki devourer of metal'i biliyo herkes herhalde aman kaçırmayın. ayrıca ufak puzzle'ı çözünce sağlam bi paladin chest'i veriyor. ayrıca inşallah açıklamada merchant pays well yazmayan ancient item'ları satmıyosunuz. onların hepsini chapter 2'de storyteller birleştiriyor ya item veriyor ya exp ve para. chapter 2 bitince iki tanesini tamamlayıp item yapabiliyorsunuz. genelde hem artısı ve hem eksisi olan item'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 +2 dueling sword ne yapayım Allah'ın exotic weaponu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Vordakai's Tomb Hay sokayim illusion of choice'iniza ya Chapter boyunca israrla isim sorup durdu karga israrla vermedim. Bir bahane yaratip benim ve companionlarimin ismini verdi yine de oyun. En guclu companionun kim diyo, sittir git diyorum, en guclu companionum cikip adini veriyo. En gucsuz kim diyo, sittir git diyorum, en gucsuz companion ustune vazifeymis gibi cikip isimini veriyo. Madem verecektik isimleri o kadar diyalog secenegini niye koydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Seru said: 90 gün veriyor birader nasıl son 10 saate sıkıştırdın fsdfdsf. bu arada stag lord'u 30 gün içinde bulup kesip oleg'e giderseniz ekstra item veriyolar, sen nasıl bi adamsın yhaa diye. hiç bakmamıştım ona ya turluyordum haritayı, fark edince de yetişemedik baştan başladım fds Şimdi de ilginç bi bug var internette de bulamadım onunla alakalı bi şey, capital ın tavern e girince ışık yok, bildiğin zifiri karanlık. highlight yapıp karakterlerle konuşabiliyorum ama başka bişi gözükmüyor. nette hep valerie-tavern ile ilgili bi bug var sadece, bununla ilgili bişi bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Portrelerin diyalog ekraninin onune gecip diyaloglarin ustunu kapatmasi sorununu yasayan var mi? Buna yol acan bir tus falan mi var yoksa bug mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Varnhold'dan sonraki chaptera gecenler icin Shandra Mervey'i geri getirmenin yolu var mi? Councilorsuz kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 O kadar patch yedi hala rogue un finesse training bozuk. Two weapon fighting de calismiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar