undomiel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 $u aralar fiyatlari hakkinda bilgisi olan varmi?[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Otomobil Siteleri www.arabam.com[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 307 xr 1.6 5k: 35.000ytl 307 xt 2.0 5k: 49.465 ytl Golf 1.6 primeline 3k: 33.600 ytl Golf 2.0 Tdi : 60.500 ytl[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ne 60 mı? 2 araba parası mı? Yani fiyat biraz dengesiz değil mi? 2 tane 1.6 eder.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Vergi azıyor 1.6 sonrası bir de TDI farkı var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 golf mü 307 mi deseler golf derim 2004 golf comfortline var ve oldukça güzel bir araba yakıt sarfiyatıda oldukça iyi ve kesinlikle 307'ye göre daha kaliteli bir işçiliğe sahip. + golfun bazı konusundada o fsi olmayan kısma takıldım bu fsi nedir fsi olmayan arabaları almamalımıyız ? eskiden fsi mi vardı ? [Bu mesaj Ragnar tarafından 01 Şubat 2005 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ya fsi alınır alınmaz bence golf fsi gbi bi seçenei hiç sunmıcaktı direkt fsi olarak satcaktı 102bhp lık motorlar artık sınıfın en az beygirli modelleri dier rakiplere bakın alfa astra 1 serisi falan filann ...:)[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 tercihimi golf'ten yana kullanırım ben de. 307 eskidi artık. bu arada 102hp neyimize yetmiyo? abartmayalım.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bencede golf[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Abi Golf yaa Adamlar arkasına yazmıs efsane diye cidden bi efsane[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bir golf sahibi olarak bende golf diyorum.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: BOccOB, 01 Şubat 2005 16:17 tarihinde demiş ki: ragnar sana 102hp olan 1 küsür tonluk bir hatchbacke, stelik içinde hiç bir donanım olmamaksızın 32 milyar vermek mantıklı geliyorsa buyur al. Sonra ışıkta durdun mu kalkana kadar tekrar ışığın kırmızı oluşunu izler durursun... Golf ün 115 beygirlik FSI motoru bile hantal kalırken, daha düşük beygirli eski bir motora para vermek bana daha da mantıksız geliyor... Ayrıca peugeot un iç işçiliği ve malzeme kalitesi golf ten kat kat iyi... Ama bir full 307 mi full gold mü deseler golf derim tabii ki, alman arabasının yanında başka hiç bir şey seçenek olamaz. Ben 35 milyar a kadarki fiyat aralığı için konuştum... aldım ve memnunum + yarışmıyorum golf le sadece biniyoruz :) ne bu beygir merakı anlamıyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Ayrıca peugeot un iç işçiliği ve malzeme kalitesi golf ten kat kat iyi... lütfen ya bunu demeyin bari ya hiç mi binmediniz bu arabalara .... Golf'un katlar 307yi[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Boccob hic binmemissin galiba yeni golflere arabananin en onemli ozelligi konsol malzemesinin cok kaliteli olmasi bariz.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 istanbul gibi bir şehirde +10 beygirin herhangi bir lüksü olmıyacağı bi gerçek. ancak yeni teknoloji ile üretildiği için beygir gücü dışında arabaya kazandırdığı başka artılarıda vardır. ne olursa olsun ister fsi ister normal 4. nesil bir golf sahibi olarak kesinlikle golf diyorum. 4. nesil golf bile 307 den iyiyken golf 5 in ne kadar üstün olduğunu düşünemiyorum.[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28 Hüsamettin Invul Tanker LvL 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: tunch, 06 Şubat 2005 04:31 tarihinde demiş ki: istanbul gibi bir şehirde +10 beygirin herhangi bir lüksü olmıyacağı bi gerçek. ancak yeni teknoloji ile üretildiği için beygir gücü dışında arabaya kazandırdığı başka artılarıda vardır. ne olursa olsun ister fsi ister normal 4. nesil bir golf sahibi olarak kesinlikle golf diyorum. 4. nesil golf bile 307 den iyiyken golf 5 in ne kadar üstün olduğunu düşünemiyorum. +1[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ehheh bide karşı çıksaydın bari :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28 Hüsamettin Invul Tanker LvL 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 o 10 beygir esas sehir icinde cok fark yaratir yoksa sehir disinda ne kadar hizli hizlandiginin bir onemi yok[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yerim 10 beygirini gelin bensize 15 veriyim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar