Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Peugeot 307 ve Wolkswagen Golf

undomiel

Öne çıkan mesajlar

golf mü 307 mi deseler golf derim
2004 golf comfortline var ve oldukça güzel bir araba yakıt sarfiyatıda oldukça iyi ve kesinlikle 307'ye göre daha kaliteli bir işçiliğe sahip.
+ golfun bazı konusundada o fsi olmayan kısma takıldım bu fsi nedir fsi olmayan arabaları almamalımıyız ? eskiden fsi mi vardı ?

[Bu mesaj Ragnar tarafından 01 Şubat 2005 11:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 01 Şubat 2005 16:17 tarihinde demiş ki:
ragnar sana 102hp olan 1 küsür tonluk bir hatchbacke,
stelik içinde hiç bir donanım olmamaksızın 32 milyar vermek mantıklı geliyorsa buyur al. Sonra ışıkta durdun mu kalkana kadar tekrar ışığın kırmızı oluşunu izler durursun... Golf ün 115 beygirlik FSI motoru bile hantal kalırken, daha düşük beygirli eski bir motora para vermek bana daha da mantıksız geliyor...

Ayrıca peugeot un iç işçiliği ve malzeme kalitesi golf ten kat kat iyi...

Ama bir full 307 mi full gold mü deseler golf derim tabii ki, alman arabasının yanında başka hiç bir şey seçenek olamaz. Ben 35 milyar a kadarki fiyat aralığı için konuştum...

aldım ve memnunum + yarışmıyorum golf le sadece biniyoruz :) ne bu beygir merakı anlamıyorum.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul gibi bir şehirde +10 beygirin herhangi bir lüksü olmıyacağı bi gerçek. ancak yeni teknoloji ile üretildiği için beygir gücü dışında arabaya kazandırdığı başka artılarıda vardır.

ne olursa olsun ister fsi ister normal 4. nesil bir golf sahibi olarak kesinlikle golf diyorum. 4. nesil golf bile 307 den iyiyken golf 5 in ne kadar üstün olduğunu düşünemiyorum.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28
Hüsamettin Invul Tanker LvL 18

Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 06 Şubat 2005 04:31 tarihinde demiş ki:
istanbul gibi bir şehirde +10 beygirin herhangi bir lüksü olmıyacağı bi gerçek. ancak yeni teknoloji ile üretildiği için beygir gücü dışında arabaya kazandırdığı başka artılarıda vardır.

ne olursa olsun ister fsi ister normal 4. nesil bir golf sahibi olarak kesinlikle golf diyorum. 4. nesil golf bile 307 den iyiyken golf 5 in ne kadar üstün olduğunu düşünemiyorum.
+1[signature][hline]Resistance is futile
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...