bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 selam arkadaslar ben online account sistemini orenmek istiom dier server lardaki gibi ilk save den sonra acilmasini bunun icin en yapmalıyım web sitesi var su an nasıl ayarlama yapıcam saygılar
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Sanada saygılar kardes web siten ile serverin aynı makinede ise asp yada php ile bi üyelik sistemi yazarsın ve c:/sphere/account/sphereacct.scp ye ekletirsin. değil ise baska yollar var ki bunu hiç önermem. asp-php ile nasıl yapıcam dersen www.maxiasp.com www.php.gen.tr de dökümanlar var. oradan dosyaya yazdırmayı ögrenebilirsin. ama sen arama yaparsan daha faideeli bilgiler de bulabilirsin.[signature][hline]Hala umut var. Power Gaming ultima Online sunucusu www.sindarin.gen.tr
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 baska yollari neden onermiyorsuun onuda soyler misin bide bu isi yapcak biri buraya yazabilir mi bana yardım edicek ?
sonkullanici Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kardes ben sana bu programı vere bılırım bendede var mail verem bana mail at sana en kısa zamanda yardımcı olurum www.infogram.com.tr mail to:[email protected] bilgisayar teknikeriyim
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 msn falan yok mu mail kasar biraz
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yok mu bi abimiz ogretse su isi bana kabasıyla minnettar kalırım sonsuza kadar bekliyorum
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bronx abi yardım eder misin diger arkadaslar sizde yardım edin lutfen takıldım burda nasıl yapıcam ilk save den sonra account acimini server ile web sitesi aynı makinada degil baska yontemi var ise yardımcı olur musunuz saygılar
Maki Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bende su isi merak etim simdi bir webhost var bide uohostu var bunlar ayri ayri makinelerde acaba bunlara nasil bir acc sistemi yapabiliriz?
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 maki sormak istedigimi sormussun sagol isallah cevap gelir server ve makina ayrı yerlerde olurlarsa olmaz mı bu is
Maki Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ya bana biri soyle dedi webhosta sphereacc.scp yi falan atiyormusuz sonra belirli araliklarla kendimiz ultimahostundaki sphereacc.scp ile degistiriyormusuz ama bu cok zahmetli ve bence hatali olur nebiliyim acc banladik diyelim bunu webdekiyle degistirecez sonra acc acildi webdeki ultimayla degistirilecek falan filan daha kolay bir yolu olmali
Öne çıkan mesajlar