Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Online account

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam arkadaslar ben online account sistemini orenmek istiom dier server lardaki gibi ilk save den sonra acilmasini bunun icin en yapmalıyım web sitesi var su an nasıl ayarlama yapıcam saygılar
Mesaj tarihi:
Sanada saygılar kardes

web siten ile serverin aynı makinede ise asp yada php ile bi üyelik sistemi yazarsın ve c:/sphere/account/sphereacct.scp ye ekletirsin.

değil ise baska yollar var ki bunu hiç önermem.

asp-php ile nasıl yapıcam dersen

www.maxiasp.com
www.php.gen.tr de dökümanlar var. oradan dosyaya yazdırmayı ögrenebilirsin.

ama sen arama yaparsan daha faideeli bilgiler de bulabilirsin.[signature][hline]Hala umut var. Power Gaming ultima Online sunucusu
www.sindarin.gen.tr
Mesaj tarihi:
bronx abi yardım eder misin diger arkadaslar sizde yardım edin lutfen takıldım burda nasıl yapıcam ilk save den sonra account acimini server ile web sitesi aynı makinada degil baska yontemi var ise yardımcı olur musunuz saygılar
Mesaj tarihi:
Bende su isi merak etim simdi bir webhost var bide uohostu var bunlar ayri ayri makinelerde acaba bunlara nasil bir acc sistemi yapabiliriz?
Mesaj tarihi:
Ya bana biri soyle dedi webhosta sphereacc.scp yi falan atiyormusuz sonra belirli araliklarla kendimiz ultimahostundaki sphereacc.scp ile degistiriyormusuz ama bu cok zahmetli ve bence hatali olur nebiliyim acc banladik diyelim bunu webdekiyle degistirecez sonra acc acildi webdeki ultimayla degistirilecek falan filan daha kolay bir yolu olmali
  • Yeni Oluştur...