aramil Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Selamlar, krediyle konut olayına girmiştik. Banka kredi için 2.derece ipotek kaydımız devam ediyor diyor fakat bende e-devlette 1. derece görünüyor yani bunlarda eksik belge var. Ya tapudan kaşe imzalı takyidat yazısı alınması ya da şubemize gelerek e devlet şifresinle muv.imzalanması şartıyla bunu belgelenmesi gerekmektedir diyorlar. Çok önemliymiş fakat 1.5 yıl sonra istiyorlar gibi şeyler söylendi. Okuyorum, okuyorum anlamıyorum bu takyidat olayını var mı yetkili bir pati acaba nedir bunların derdi? bana vurur mu? 8-) ben onlara vurabilir miyim? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Banka, anlamadığın Osmanlıca kelimelerle bir şeyler yapmanı istiyorsa, muhtemelen bankaya vuramazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 takyidat dediğin takyidatlı tapu kayıt örneğidir. Git tapuya vekilsen vekaletnamen ile cep numarana gelen mesajla ziraat bankamatiğinden yapacağın işlem sonucunda alırsın. En fazla 1 saat sürüyo. Sayfa başına da 7 tl gibi bişey olması lazım harcı. Takyidatlı demek dökümlü yani üzerinde şerh, intifa hakkı, irtifak hakkı, haciz vb. şeyleri gösteren tapu dökümü gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 heh işte ya şöyle yazmamışlar webde saçma sapan açıklamalardan hiç birşey anlaşılmıyor. Teşekkürler. Bunu vermem de sakınca yok o zaman öyle anladım? Gerçi ruhumuzu teslim etmişiz, bir imza daha atsak ne olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 neyi anlamadin ki..neymis diye baktim da net e ..hersey gayet anlasilir.. simdi de 2. derece 1. derece ipotek nedir ona bakiyorum..o da suymus.. ipotek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 satış vs yapılmadan önce zaten tamamı temin ediliyor bu evrakların, eksperin işiymiş bu olay ama benden istiyorlar. nedeni kafamı kurcalayan nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 takyidatlı tapu kayıt isterler abi rasmon anlatmış güzelce zaten. alması dert bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar