Jabba Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Vereceğim adresten Email yazan yere mail adresinizi yazın 1 saat içinde o mail adresine davetiye gelecektir. http://gmail.afraid.org/ Not:Arama yaptım ama bu konu hakkında bir konu bulamadım.Eyer gözümden kaçtıysa affola..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Sen bence yazdıklarımı iyi oku![signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Hehe yok bende kızmadım.Benim açtığım konuda invite isteyenler başkalarından istemesine artık gerek kalmadığını söyledim.Gmail isteyenler maillerini yazınca oradan onlara invite geliyor. Diyer konuda ise gmaili olanlardan invite isteniliyordu.O yüzden o konunun altına yazmadım.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yeni konu açmaya değer bu. 12 sayfalık konunun sonunda kimse okumaz kimse görmez. her yeni açılan konuda inançlı birileri çıkıyo artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 aynı sistemle çalıştığının farkında mısın ? orada invitelarını paylaşanlar sayesinde Gmail alabiliyorsunuz. Tek farkı otomatikleştirmişler. o aşağıda verilen acip maile invite geldiği zaman (veya paylaşanlar yolladığı zaman) otomatik olarak sıradakine yolluyor....[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben ordan mailimi yazdim bisi gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 oraya yazıyorsun mailini ve sıraya giriyorsun benim yazdığımda max 20 kişi olurdu sırada oda max max 1 saat sürerdi sana yollaNmadı şuan 310 kişi sırada :) ehhh birazcıcık zaman alır sanırım invite gelmesi :P[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 dungeon sende invite hakki varmi gonderebilirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 özel mesaj at mailini gönderim veya buraya yaz sen bilirsin[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 [email protected] gonderirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bu adrese ne kadar mailim var yazdım bakalım nolcek.gmailleremi gelcek sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: cenkgala, 09 Şubat 2005 01:26 tarihinde demiş ki: [email protected] gonderirmisin gönderdim şuan[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bu site şöyle çalışıyor gmail invite hakkı olanlar oraya maillerini yazıyor,gmail almak isteyenlerde oraya yazıyor :) ve böylece invite hakkı olan userlardan size geliyor.sistemin tek avantajı otomatik olması alan için de gönderen içinde.vermek isteyen yazıyor almak isteyende yazıyor bu kadar..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 e-posta dogrulanmadi dio onu nasi ayarliyabilirim nick yazamiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 [email protected] olmuş bana mail geldi..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 tmmda nasi yapacam eposta dogrulanmadi dio msn deonu nasi ayarlicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar