Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gmail isteyenler kendilerine invite yapabilirler..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hehe yok bende kızmadım.Benim açtığım konuda invite isteyenler başkalarından istemesine artık gerek kalmadığını söyledim.Gmail isteyenler maillerini yazınca oradan onlara invite geliyor.

Diyer konuda ise gmaili olanlardan invite isteniliyordu.O yüzden o konunun altına yazmadım.[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Mesaj tarihi:
aynı sistemle çalıştığının farkında mısın ?

orada invitelarını paylaşanlar sayesinde Gmail alabiliyorsunuz. Tek farkı otomatikleştirmişler. o aşağıda verilen acip maile invite geldiği zaman (veya paylaşanlar yolladığı zaman) otomatik olarak sıradakine yolluyor....[signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.
Dabit deus his quoque finem.
Damnant quod non intelligunt.

Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
oraya yazıyorsun mailini ve sıraya giriyorsun benim yazdığımda max 20 kişi olurdu sırada oda max max 1 saat sürerdi sana yollaNmadı şuan 310 kişi sırada :) ehhh birazcıcık zaman alır sanırım invite gelmesi :P[signature][hline]Jabba

Mesaj tarihi:
bu site şöyle çalışıyor gmail invite hakkı olanlar oraya maillerini yazıyor,gmail almak isteyenlerde oraya yazıyor :) ve böylece invite hakkı olan userlardan size geliyor.sistemin tek avantajı otomatik olması alan için de gönderen içinde.vermek isteyen yazıyor almak isteyende yazıyor bu kadar..[signature][hline]Jabba

• Yeni Oluştur...