Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

size ANNE diyebilirmiyim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
özellikle açıp seyretmesem de, babam kanalları gezerken arada duraksarsa bakıyorum biraz "gelinim olur musun" programına. bayık değil bence. komedi dizisi gibi daha çok. gülüyorum baya.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.

[Bu mesaj Saeros tarafından 14 Kasım 2004 16:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kavga eden insnların ilgi çekmesi kadar doğal bir olay yok
önemli olan
itişmelerin mi
yoksa
konuşmaların mı
sergileneceği[signature][hline]"Süperstar, hiperstar, megastar... Edirne'den sonra seni kim star?"
Mesaj tarihi:
işte bu yüzden nefret ediyorum bu gibi kanallarından...[signature][hline]

[Bu mesaj BlackRose tarafından 15 Kasım 2004 13:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mæd imzana bayıldım

bencede

cok zevkli gelinim olurmusun rezillikleri izliom bide aydının şeyi var ondada Milleti izliom allahım nbası bi ülkede yaşıyoruz ya[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Mesaj tarihi:
cok eelenceli programlar doğruya doğru şimdi.. tek sinirlendiim nie bi program tutunca dier kanallar illa bi copyisini yapmak zorunda hissediolar kendilerini.. kanal d nin sıksık yaptıı bişi gerçi bu .. kim 500 milyar isteri de almışlardı . ben şimdi o programı showla özdeşleştrmiştm .. simdi bi de kanal d cıktı ..
bu arada semra hanıma yapılan remix parça süper olmuş cook beendim..
aferin oolum ...
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 14 Kasım 2004 19:41 tarihinde demiş ki:
Adında meymenet yok...
o da doğru :) evlenenler "küçük emrah" ilan edilicekmiş hatta :p[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Mesaj tarihi:
Ole bunlara esııyo :) sonucunda bole seyler oluyo evlat edınme deqıl evcılık oynamak ıcın eleme yapııyorlar..[signature][hline]Bir şafaktim;
Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi...
Mesaj tarihi:
said:
LasT_SuRviVoR, 14 Kasım 2004 20:35 tarihinde demiş ki:
mal mal diziler yapıoylar sonra reyting bekliolar.
reyting de alıyorlar zaten. işi gücü olmayan ve düşünmeyi sevmeyen insan çok.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 14 Kasım 2004 16:01 tarihinde demiş ki:
özellikle açıp seyretmesem de, babam kanalları gezerken arada duraksarsa bakıyorum biraz "gelinim olur musun" programına. bayık değil bence. komedi dizisi gibi daha çok. gülüyorum baya.
hah aynen dedigin gibi..[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm.

UOGame.Net

Mesaj tarihi:
Yarışma sunulurken (sunuluyorsa şahet gerçi izlemeyi düşünmüyorum ama)
sunucu : size anne diyebilirmiyim
yarışmacı : nayır nolamaz diyemezzsin ben senin anan değğilim evvldım[signature][hline]dillere destan bir öykü:
Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:???
havuç kısırlık içinmiş

Mesaj tarihi:
Olacak Okadar şu cadı karı'nın taklidini yapmış ölüyodum gülmekten..:)[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
ebru akel'in orada işi çok zor aslında. kısa zamanda çok kişiyi gaza getirip evlendirmesi lazım ki kadın işi biliyor desin yapımcılar. yoksa poposunda bi tekme hissedebilir. o yüzden bütün "aah vaah" lar.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
  • Yeni Oluştur...