elma Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 kanal d de yeni başlayacakmış. gelinim olur musun formatında bi yarışma. baydı bu tür programlar beni[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected]
Neron Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 sapıttılar iice[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net
streamin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 gorelim neymis ??[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103
Neron Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 millet reklam olmak için çıkar gene..[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 özellikle açıp seyretmesem de, babam kanalları gezerken arada duraksarsa bakıyorum biraz "gelinim olur musun" programına. bayık değil bence. komedi dizisi gibi daha çok. gülüyorum baya.[signature][hline]a soulful song, that would not stay. [Bu mesaj Saeros tarafından 14 Kasım 2004 16:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 kavga eden insnların ilgi çekmesi kadar doğal bir olay yok önemli olan itişmelerin mi yoksa konuşmaların mı sergileneceği[signature][hline]"Süperstar, hiperstar, megastar... Edirne'den sonra seni kim star?"
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 işte bu yüzden nefret ediyorum bu gibi kanallarından...[signature][hline] [Bu mesaj BlackRose tarafından 15 Kasım 2004 13:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 mæd imzana bayıldım bencede cok zevkli gelinim olurmusun rezillikleri izliom bide aydının şeyi var ondada Milleti izliom allahım nbası bi ülkede yaşıyoruz ya[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
uncla Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 iğrenç iğrenç programlar kökü kurusun hepsinin..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:
driftintosin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 cok eelenceli programlar doğruya doğru şimdi.. tek sinirlendiim nie bi program tutunca dier kanallar illa bi copyisini yapmak zorunda hissediolar kendilerini.. kanal d nin sıksık yaptıı bişi gerçi bu .. kim 500 milyar isteri de almışlardı . ben şimdi o programı showla özdeşleştrmiştm .. simdi bi de kanal d cıktı .. bu arada semra hanıma yapılan remix parça süper olmuş cook beendim.. aferin oolum ...
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Adında meymenet yok...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Uo emülatörlerine döndü..[signature][hline]Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi...
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: karpuz, 14 Kasım 2004 19:41 tarihinde demiş ki: Adında meymenet yok... o da doğru :) evlenenler "küçük emrah" ilan edilicekmiş hatta :p[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Ole bunlara esııyo :) sonucunda bole seyler oluyo evlat edınme deqıl evcılık oynamak ıcın eleme yapııyorlar..[signature][hline]Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi...
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 mal mal diziler yapıoylar sonra reyting bekliolar.[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have !
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 off of daha çok yolumuz var ....[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: LasT_SuRviVoR, 14 Kasım 2004 20:35 tarihinde demiş ki: mal mal diziler yapıoylar sonra reyting bekliolar. reyting de alıyorlar zaten. işi gücü olmayan ve düşünmeyi sevmeyen insan çok.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Neron Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: Saeros, 14 Kasım 2004 16:01 tarihinde demiş ki: özellikle açıp seyretmesem de, babam kanalları gezerken arada duraksarsa bakıyorum biraz "gelinim olur musun" programına. bayık değil bence. komedi dizisi gibi daha çok. gülüyorum baya. hah aynen dedigin gibi..[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Oha insan utanır be jeneriğine kadar çalıntı bi program[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ya bizim turk milletide izliyor boyle programları[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Yarışma sunulurken (sunuluyorsa şahet gerçi izlemeyi düşünmüyorum ama) sunucu : size anne diyebilirmiyim yarışmacı : nayır nolamaz diyemezzsin ben senin anan değğilim evvldım[signature][hline]dillere destan bir öykü: Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:??? havuç kısırlık içinmiş
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Olacak Okadar şu cadı karı'nın taklidini yapmış ölüyodum gülmekten..:)[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bide bazen rastlıyorum gelinim olurmusunda ebru akelin ahhhhhhhhhhhhhhhhh deyip azının açık kalması bitiriyor beni :) allahım ya[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ebru akel'in orada işi çok zor aslında. kısa zamanda çok kişiyi gaza getirip evlendirmesi lazım ki kadın işi biliyor desin yapımcılar. yoksa poposunda bi tekme hissedebilir. o yüzden bütün "aah vaah" lar.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
geffen Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 İğrenç.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klhg
Öne çıkan mesajlar