kuzu88 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bugun milleti hafif sakallı gördüm benimkinin 10/1 i kadarı içim gitti tüüüüü yazık oldu şimdi yazı bekle uzatmak için off offf[signature][hline]Ay'a baktım beyaz Kız'a baktım Beyaz cebe baktım para az anladım ki Bu kız yaramaz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 uzayınca çok güzel oluyo valla koyun gibi okşayıp duruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bende cıkmadıgı icin sakal rahatım.:)[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bende sakal manyak kaşıntı yapıyor.Mecburen her sabah.[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 abi bide sabah kesip de daha ilk 80 dakkalik blok ders bitmeden uzayan ve hocadan azar isiten gencler naapsin...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kesmeyin arkadaslar bizim okula kesmeyip geliyolar bedavadan karsi berberde tras oluyolar sizde öle yapin....:):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: CrayTotem, 06 Şubat 2005 20:50 tarihinde demiş ki: Topiğe anlam veremedim ben... Sakalım war artistliği flnmı bu...Bariz oyle gibi duruyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 umarım ban yemem spamcıları sewmiyorum ve ortalıklarda topicleri gozukmesn diye bunları yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Eşşek gibi gözüküo söilm çene altı fln öe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 benim sakalım var!!!![signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 koseysem günahım ne! , iç tiysem günahım ne? , sarho$sam günahım neeeeE? bana yazık değil mi? böghhhh ağlıyorum benim saklım yokkkhhh[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya keshke kose olsaydım diorum simdi ama.Her allahın gunu ise giderken trash olmak adama nasıl koyuyo bilio musunuz.hele bir de sabah uykudan 15 dakika yedigini dusunurseniz.off keshke kose olsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bir sakalım bile yok anneme küstüm. yok , yok keşke olsaymıs kirli sakal bırakmayı isterdim şahsen ulayn okadarda zilet ver çıkar dediler yokk bişi cıkmıyor. anca fualer biraz uzuyor öylede kurt adam gibi oluyorum oda olmuyor yok mudur bunun bi ilacı falan :p[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ya benim varda ne işe yarıor gıcık oluyorum yaa hemen uzuyor =) sonra hocalar dio git kantinden jilet al kes diyor ama ben yoooooooo diyorum.Ama müdür derse kesioz tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ya ünide ne tipler oluyor görseniz adam çenede başlayıp göğüsün ortasına kadar indiriyor sakalı adamı görünce öğürecek gibi oluyorum her gün de görüyorum mecburi adamı napcez[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 zamanında kafayı kazıtıp sakallı giderdim okula uyuzluk olsun diye. 1 kere kapıda yakalanıp traşa yollamışlardı bende çıktım içmeye gittim gece 2 de döndüm eve , okuldakileri fln ailem arayınca bayaa panik olmuş bunlar mecburen bayaa bi tolerans göstermeye başladılar. size tavsiye etmiyorum ama çok dertli geçti benim okul yıllarım. hatta size tipi gösteriim kafanızda canlandırın tipin nasıl oldugunu kafa dazlak sakallı vaziyette. http://server6.uploadit.org/files/theunholy-memo.JPG bunun tam sakallı halini düşünün işte. foto bayaa fena çıkmış ehliyetten çektirmiştim polaroid vs vs bahane bahane ....[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- [Bu mesaj Lord_Unholy tarafından 08 Şubat 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bence bu saç sakal kesimleri çok alakasız kurallar... Hadi ülkemizde herkesin giyecek fazla kıyafeti yok,arkadaşları içersinde utanmasınlar die kılık kıyafet kuralı var buna tamam derim ülkemizde ama insanın tipine nie karışıolar o çok saçma işte... Lise 2'ye kadar saçım uzundu sakal sevmezdim ama(hala sevmem :) ) okul müdürü ile kavga ettikten sonra yeni okulum devlet okulu olduu için o binbir emekle uzattıım saçları kestirince gerçekten içime oturdu...1 ay kendime gelememiştim sonra unuttum...:( Eğer-olur ki-şimdi üniversitelere de yasak geldi derlerse diyeni +999 longswordla keserim valla :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Aralık 2004 13:57 tarihinde demiş ki: reskille bagladigim gunleri unutma arcane, sen beni kestiginde ben hatuna gitmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
selimisik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 üniversite. zibidi denir lisede.[signature][hline]nasıl ezberlenir allahım, arapça dua eden insanın latince kemikleri? [Bu mesaj selimisik tarafından 09 Şubat 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Wispy, 08 Şubat 2005 17:31 tarihinde demiş ki: Ya ünide ne tipler oluyor görseniz adam çenede başlayıp göğüsün ortasına kadar indiriyor sakalı adamı görünce öğürecek gibi oluyorum her gün de görüyorum mecburi adamı napcez Niye öğürecek gibi oluyorsun? Adam temiz tutuyor ve bakıyorsa hiçte öğürecek birşey yok. Ayrıca herkesin kendi estetik beğenisidir. Kıl yün işleri bastırıldıkça öğrencide bunu yapma isteği daha çok azar. Bu tek tip insan yetiştirme isteği hangi amaçlar içindir bilinir. Bu nedenle bu alanda baskının hafifletilmesi isteğindeyim[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 benimde saclar duruyor hala. ilk donem sonunda uzundu kestirmedim donem bitiyor naısl olsa die. şimdi 2. donem basi hala kestirmedim okula en son ben gidiyom saten :D hocalardan sonra giriyom sınıfa ohh 1 hafta daha gideirm.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar