Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okula sakallı gitmek

kuzu88

Öne çıkan mesajlar

abi bide sabah kesip de daha ilk 80 dakkalik blok ders bitmeden uzayan ve hocadan azar isiten gencler naapsin...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında kafayı kazıtıp sakallı giderdim okula uyuzluk olsun diye. 1 kere kapıda yakalanıp traşa yollamışlardı bende çıktım içmeye gittim gece 2 de döndüm eve , okuldakileri fln ailem arayınca bayaa panik olmuş bunlar mecburen bayaa bi tolerans göstermeye başladılar. size tavsiye etmiyorum ama çok dertli geçti benim okul yıllarım. hatta size tipi gösteriim kafanızda canlandırın tipin nasıl oldugunu kafa dazlak sakallı vaziyette.
http://server6.uploadit.org/files/theunholy-memo.JPG

bunun tam sakallı halini düşünün işte. foto bayaa fena çıkmış ehliyetten çektirmiştim polaroid vs vs bahane bahane ....[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-

[Bu mesaj Lord_Unholy tarafından 08 Şubat 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bu saç sakal kesimleri çok alakasız kurallar...
Hadi ülkemizde herkesin giyecek fazla kıyafeti yok,arkadaşları içersinde utanmasınlar die kılık kıyafet kuralı var buna tamam derim ülkemizde ama insanın tipine nie karışıolar o çok saçma işte...
Lise 2'ye kadar saçım uzundu sakal sevmezdim ama(hala sevmem :) ) okul müdürü ile kavga ettikten sonra yeni okulum devlet okulu olduu için o binbir emekle uzattıım saçları kestirince gerçekten içime oturdu...1 ay kendime gelememiştim sonra unuttum...:(
Eğer-olur ki-şimdi üniversitelere de yasak geldi derlerse diyeni +999 longswordla keserim valla :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Aralık 2004 13:57 tarihinde demiş ki:
reskille bagladigim gunleri unutma arcane, sen beni kestiginde ben hatuna gitmistim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wispy, 08 Şubat 2005 17:31 tarihinde demiş ki:
Ya ünide ne tipler oluyor görseniz adam çenede başlayıp göğüsün ortasına kadar indiriyor sakalı adamı görünce öğürecek gibi oluyorum her gün de görüyorum mecburi adamı napcez

Niye öğürecek gibi oluyorsun? Adam temiz tutuyor ve bakıyorsa hiçte öğürecek birşey yok. Ayrıca herkesin kendi estetik beğenisidir.
Kıl yün işleri bastırıldıkça öğrencide bunu yapma isteği daha çok azar. Bu tek tip insan yetiştirme isteği hangi amaçlar içindir bilinir. Bu nedenle bu alanda baskının hafifletilmesi isteğindeyim[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...