karabocek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 oyunu çalıştırdım battle nete girebiliyorum acaba yeni hesap nası alabilirim hesabım yokta acc name şifre yani,www.blizzard.com dan hangi bölüm bulamadım bi yardımcı olursanız..[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yokmu arkadaşlar 1 tane bilen Allah'ın kulu ?[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 zaten baglantıktan sonra orda accout acabilmen lazım.birazdan da nightelfleri vs. nasıl sececegim isimli forumunu bekliyoruz :)[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 şimdik Frozen'a girdin. Battle.Net yazısı var yanındada Gateway ( istediğin severa girme olayı orayı EU yaparsan daha çok türkle karşılaşırsın ) orayı ayarladıktan sonra Battle.Net'e tıklıyorsun. conneticing battle.net zart zurt sonra Account Name bölümü geliyor burada Create New Account yapiyorsun yeni acc alip oyuna giriyorsun.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 he tmm saolun :D[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 oh be bi battleship çevirdim kendime geldim yardımlar için eyvallah..sorun nerdeymiş?sorun cddeymiş yanlış cd takmışım :P[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar