salvatore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 1-Magery dekı freeze delaylarını ayarladım ve gayette guzel calsııyor amam bır sorun var.ornegın in por un delayını 1 yaptım fakat delay baya bı fazla oldu normale gore 1 den daha kuck bır sayı kullanamıyormuyum 0.5 felan denedım amam olmadı yardım edersenız sevınırm. 2-bu soracagım belki bır eksıklık degıl amam merak nebuladakı bronx un yaptıgı gıbı char ustune cıft tıklanıldıgında paperdollun acılmamasını nasıl yapabılırım bır sekılde yaptım amam sphere de hatalara sebep oldu yanı hata verıyor ne yapmama lazım. 3-bir de duzgun bır bandaj scrıptı bılenınız varsa gonderebılırmı acaba.duzgun bır seyler bulamadımda... 4-artılı sılahları ayarlamayı ogrendım yanı ustunde [force] gıbı seylerı ama ustte sılah ısmı altta [force] cıkıyor bunun ıcın ne yapabılırm. Yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 1-freeze delayını atadıgın değişken bir TAG veya VAR degeri ise küsüratlı degerleri tam sayı olarak algılar sorun cıkar. 2-paperdollun acılmama olayını spheretables'da skillclassların altına ON=@DCLICK RETURN 1 //ile yapabilirsin.. 3-aradıgın scriptleri pepelekte bi arat. 4-kullandıgın scripti yazarsan napcagını daha net söyleyebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 //üstte [Force] veya [Newbified] yazar altında silah ismi // ON=@itemclick if ( & 04) Src.act.message [Newbified] return 0 elseif (=1000) && ( == 01) || ( == t_weapon_mace_smith) || ( == t_weapon_mace_sharp) || ( == t_weapon_sword) || ( == t_weapon_fence) || ( == t_weapon_bow) SRC.act.message [Vanquishing] return 0 elseif (=800) && ( == 01) || ( == t_weapon_mace_smith) || ( == t_weapon_mace_sharp) || ( == t_weapon_sword) || ( == t_weapon_fence) || ( == t_weapon_bow) SRC.act.message [Power] return 0 elseif (=600) && ( == 01) || ( == t_weapon_mace_smith) || ( == t_weapon_mace_sharp) || ( == t_weapon_sword) || ( == t_weapon_fence) || ( == t_weapon_bow) SRC.act.message [Force] return 0 elseif (=400) && ( == 01) || ( == t_weapon_mace_smith) || ( == t_weapon_mace_sharp) || ( == t_weapon_sword) || ( == t_weapon_fence) || ( == t_weapon_bow) SRC.act.message [Might] return 0 elseif (=200) && ( == 01) || ( == t_weapon_mace_smith) || ( == t_weapon_mace_sharp) || ( == t_weapon_sword) || ( == t_weapon_fence) || ( == t_weapon_bow) SRC.act.message [Ruin] return 0 elseif (=1000) && ( == 01) || ( == t_Armor) || ( == t_armor_leather) || ( == t_shield) SRC.act.message [Invulnerability] return 0 elseif (=800) && ( == 01) || ( == t_Armor) || ( == t_armor_leather) || ( == t_shield) SRC.act.message [Fortification] return 0 elseif (=600) && ( == 01) || ( == t_Armor) || ( == t_armor_leather) || ( == t_shield) SRC.act.message [Hardening] return 0 elseif (=400) && ( == 01) || ( == t_Armor) || ( == t_armor_leather) || ( == t_shield) SRC.act.message [Guarding] return 0 elseif (=200) && ( == 01) || ( == t_Armor) || ( == t_armor_leather) || ( == t_shield) SRC.act.message [Defence] return 0 endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 bu arada [force] nin altında ayrıca " longsword of force " yazmasını istemiyorsan sphereitem_magicweap ,magic arm gibi dosyalardan silahların adlarını değişmelisin ör: NAME= Longsword of force NAME=Longsword gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvatore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 senin verdigin scrıptı nereye koyacam acaba tablesa koyuyorum olmuyorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvatore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 sımdı duzelttım amam +3 yazısı oluyor bıde bunu nasıl duzeltecegım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 bide player charla girip dene +3 ün görünmemesi lasım ident yapmadığın sürece tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvatore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 tmm player charla gırınce duzun mus cok cok saol eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 yuh o kadar uzun itemclick olur mu her itema tıklandığında o kadar işlem yaparsan ölmüşsün sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 uhuehu daha kısası varsa sende bana yaz kardeş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 slayer yav kanki bende guild olayını beceremedim.Bi türlü ismin üstünde yazdıramadım sende yardımcı olsana bi zahmet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 daha kısası her magicala tek tek koyarsın kısa değil gerçi ama daha az lag olur guild içinde skillclass 0a şunu ekle on=@click if () message [] endif [Bu mesaj slayer__ tarafından 12 Şubat 2003 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 iyide kanki gördüğün gibi orda on=@click yazıyor biliyorsunki adama clicklemesende isminin üstünde guild name yazması lazım.sorunum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 click liyerek bende yazpmıştım ama hem üstünde yazı vardı hemde orjinalde olduğu gibi ismin yanında guild ismi yazıyordu soru 1: ismin yanındaki guildname i nasıl silerim? soru 2: adama clicklemeden guildname ismin üstünde nasıl görünür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 said: Aborjin, 12 Şubat 2003 21:17 tarihinde demiş ki: click liyerek bende yazpmıştım ama hem üstünde yazı vardı hemde orjinalde olduğu gibi ismin yanında guild ismi yazıyordu soru 1: ismin yanındaki guildname i nasıl silerim? soru 2: adama clicklemeden guildname ismin üstünde nasıl görünür? hadi be kanki herkese yazdın bize yazmadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar