dogadanpc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sesler.rte&hl=en böyle bir şey buldum ve aklıma biri reyisin sesinin kısık oldugu seslerden (bedepee başka tünellerle uğraşıyor) app yapmak şeysi geldi. biri yapar mı yaparsa yükleriz yani
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 burdaki clipler çalar saat sesi olarak ayarlanabiliyordur umarım <3
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 >"Sürekli Çal" tuşu ekledik.Artık sesleri rastgele olarak kesintisiz bir şekilde dinleyebilirsiniz." Bir holograma kaldi isimiz demekki :3 sabahtan aksama kadar reis mitingi, kitleyide dik oraya nede olsa herseye heyyooooooo diyip alkisliyorlar ahahah
Sakal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Gece uyurken postrockmusic com ı açık bırakıyordum bundan böyle bu programı açık bırakıp beynimin sağlam kalan kısımlarını da darmaduman etmeyi düşünüyorum Teşekkürler. PS: Fotoğraf/Medya izni tam ağ erişimi falan bunlar da güzel şeyler yahu
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 yapın da kodese direkt giriş bileti kazanın idam gelince de, gogo giyotin.
Öne çıkan mesajlar