dogadanpc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sesler.rte&hl=en böyle bir şey buldum ve aklıma biri reyisin sesinin kısık oldugu seslerden (bedepee başka tünellerle uğraşıyor) app yapmak şeysi geldi. biri yapar mı yaparsa yükleriz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 burdaki clipler çalar saat sesi olarak ayarlanabiliyordur umarım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 >"Sürekli Çal" tuşu ekledik.Artık sesleri rastgele olarak kesintisiz bir şekilde dinleyebilirsiniz." Bir holograma kaldi isimiz demekki :3 sabahtan aksama kadar reis mitingi, kitleyide dik oraya nede olsa herseye heyyooooooo diyip alkisliyorlar ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Gece uyurken postrockmusic com ı açık bırakıyordum bundan böyle bu programı açık bırakıp beynimin sağlam kalan kısımlarını da darmaduman etmeyi düşünüyorum Teşekkürler. PS: Fotoğraf/Medya izni tam ağ erişimi falan bunlar da güzel şeyler yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 yapın da kodese direkt giriş bileti kazanın idam gelince de, gogo giyotin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar