Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW dan sonra ne olacak WoD mu ?

Nimbrethil

Öne çıkan mesajlar

Arkadas bu gecmek bilmez bekleyis zaman zarfinda sole bir hayallere dalalim dedim. Wow dan sonra ne cikar dersiniz?World of Diablomu? Diablo nun MMORPG si olabilirmi acaba? Diablo 3 MMORPG olurmu sizce olursa nasil olur? (Bence super olur:)) 3 gunden azkaldi serverlar acilir acilmaz girme sansi olanlar eminim daha sabirsizdir benim gibi. Herkese mumkun oldukca cabuk oyuna girmeyi temenni ediyorum dostlarim...

[Bu mesaj Nimbrethil tarafından 08 Şubat 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe zamanında bende çok diablo oynadım genelde single playerla sınırlı kaldı ama bence wow ve diablo arasında büyük benzerlikler var zaten wowu oynadıysan bunu farketmişsindir mesela birkaç tanesinden bahsedeyim oradaki set itemler işte belli parçalar biraraya gelince extradan özellikler verirdi buradaki set itemlerdede bu geçerli.Oradaki skill ağacı burada talent ağacı ondan sonra diablodaki gibi buradada npc lerden questler alıyorsun ve questleri tamamlayınca xp ve ödül kazanıyorsun diablodaki gibi ve daha bir çok özellik benziyor zaten bu oyunu yapan adamlar diabloyu yapan adamalr böyle benzerlikler olması normal hikayeleri farklı olsada bana pek aratmıyor diabloyu..[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...