Nimbrethil Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Arkadas bu gecmek bilmez bekleyis zaman zarfinda sole bir hayallere dalalim dedim. Wow dan sonra ne cikar dersiniz?World of Diablomu? Diablo nun MMORPG si olabilirmi acaba? Diablo 3 MMORPG olurmu sizce olursa nasil olur? (Bence super olur:)) 3 gunden azkaldi serverlar acilir acilmaz girme sansi olanlar eminim daha sabirsizdir benim gibi. Herkese mumkun oldukca cabuk oyuna girmeyi temenni ediyorum dostlarim... [Bu mesaj Nimbrethil tarafından 08 Şubat 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 önce WoW u çözmem lazım sorasını düşünmem için :D[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 zaten wow dediğin oyunun içinde wod'da var. Oyunun grafikleri ve karkaterler olarak wow'dan alınmış oyunun eşya bolluğu , duel mantığı , skiller (talentlar) vs vs gibi özelliklerde diablo'dan alınmış ve hoş bir tablo çıkmıs orataya[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 World of Starcraft istiyorum ben. Dark templar olmak istiyorum :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Hehe zamanında bende çok diablo oynadım genelde single playerla sınırlı kaldı ama bence wow ve diablo arasında büyük benzerlikler var zaten wowu oynadıysan bunu farketmişsindir mesela birkaç tanesinden bahsedeyim oradaki set itemler işte belli parçalar biraraya gelince extradan özellikler verirdi buradaki set itemlerdede bu geçerli.Oradaki skill ağacı burada talent ağacı ondan sonra diablodaki gibi buradada npc lerden questler alıyorsun ve questleri tamamlayınca xp ve ödül kazanıyorsun diablodaki gibi ve daha bir çok özellik benziyor zaten bu oyunu yapan adamlar diabloyu yapan adamalr böyle benzerlikler olması normal hikayeleri farklı olsada bana pek aratmıyor diabloyu..[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hehe zaten dal'rend=bul kathos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TOSA Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende world of Ultima istiyorum heueh[signature][hline]Omam El-Kayed [Desert Fighters].... Capt. Ferrowich [HorseLords].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 benim asıl istediğim faerunun olduğu bir mmorpg yapılsa. niyeyse ben frp de en çok fae yi sevdim. işte onu bıkmadan oynarım. ama wow dan bıkmam blizzarda bağlı ama yıllarımı alır bıkmam.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 faerun online olsa zaten olay biter benim için wow blizz i baya meşgul tutar.yamaydı hedeydi bu oyun bizi götürür epey[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ya su oyunu bi hele retailde oynabilelimde sonrasina bakarız ... Daha cok erken sanki wow dan sıkılmısızda ne oynasak ne yapsalar hayallerine dalmak bence su an mantıksız sizce?[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ben WoL istiyorum!! World Of Larry ! Lütfeeen[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 wod degil ama multi player ozellikleri cok ama cok gelismis bir dIIII bekliyorum ben .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar