Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Kaldi ki "sen diyince 3500 teklif edenler var" diye, dedim hemen sat :D Sat sat sat Ama gorunen o ki sen de bi keklemissin beni 3e birakmissin hemen. Simdi ben de sana sorarim ne bu pustluk onca senedir yuz yuze bakiyoruz diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 ters yazmissin 3500 oldugu ulkeden geliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Bi de kendime almayacaktim zaten, buradan bi sefil arkadasin 2k ya hayallerini gerceklestirmeye calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Abi ben alıcı değilim de ben bu ürünü alacak olsam 900 TL teklif ederim max. Fifa 18 gelecek artık 2017nin yarısını geçmişiz. Gta 5 hem eski hem de ben sevmiyorum. Ekstra kol yok. Satıcı ne derse desin kaç aylık alet. E millet Amazon dan deli gibi ucuza aldı bu aletleri. Satıcı regular pati değil bi defa ha dh ha buradan almışım. Şimdi tüm bunları düşününce 800 falan verirmişim ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 zaten aralık ayı civarı aldım dediğine göre amazondan almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Esh said: Kaldi ki "sen diyince 3500 teklif edenler var" diye, dedim hemen sat :D Sat sat sat Ama gorunen o ki sen de bi keklemissin beni 3e birakmissin hemen. Simdi ben de sana sorarim ne bu pustluk onca senedir yuz yuze bakiyoruz diye :D 3'e gitmedi ya, 3k en düşük teklifler yazmıştım zaten yukarda, istediğim fiyata da sattım dedim sonra, sana söylediğimden de yukarı gitti öyle diyeyim. Bir puştluk yok ortada yani, en azından benim tarafımda yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Mediamarkt'dan almıştım. Ama satılmış malın lafı olmaz artık :) O değil de, ben bu konuda birine lafı geçirmiştim, 5dk sonra yönetici silmişti, hakaret falan yoktu he. Artık iş bittiğine göre itiraf edelim, neden sildiniz mesajımı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 burada admin bile kendini siliyor, takılma çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar