Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni RTS : Armies of Exigo


SolidSnake

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar demosunu yükledim oynadım warcraft tadında bayagıda güzel yapmışlar cidden eger bu oyunu gelistirip daha kullanıslı bi oyun haline getirirlerse tutar bence 100 mb sizde yükleyin bi deneyin.

Download için : tık[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon...

[Bu mesaj SolidSnake tarafından 24 Eylül 2004 19:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 Kasım da çıkacak.
Black Hole Games yapmış, EA dağıtıcılığını üstlenmiş.

12 kişiye kadar online ve LAN dan multiplayer destekliyor

Videosunu ilk gördüğümden beri beklediğim oyunlar arasında, yapısı görüntüleri kadar iyiyse güzel bir oyun olacağa benziyor..

oyun hakkında kısa sürede genel fikir edinmek için buradaki soru/cevap hedesini okuyabilirsiniz.



Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Oyun güzel gibi fakat ambiant sesleri bende çıkmıyor sanırım. Sesler sorunlu baya. Yani işçiler çalışıyor sesleri gelmiyor, ağaç devriliyor sesler animasyonla alakasız çıkıyor falan.

Birde zor olmuş ya, normal'de oynadım ilk 2 bölümü 3-4 tane orc yok ediyor resmen. Ve ayrıca çok yavaş ünit çıkyıor falan.

Grafikler muhteşem yalnız. Harbiden çok sevdim, şu Battle For Middle Earth'üde alsamda grafikleri karşılaştırsam diyorum.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben oyunu dün indirdim büyük bi hevesle ama beklediğimi bulamadım.tabi bunda oyunu gece saat 3 gibi yüklememde etkili olabilir.bi kere skirmish oynayamıyorum oyunda.sadece camp. olarak başlayabiliyorum ondada orcları yada diğer ırkı seçemiyorum.Sanırım benim indirdiğim sürümde bir sorun var.Grafikleri malesef okadar beyenmedim.Tamam çevre grafikleri çok renkli ve temiz olabilir ama ünite çizimlerinde istediğimi bulamadım.Ha birde küçük bi sorun ama binalar birimlere göre biraz küçük kalıo...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
said:
ReD_DoG, 01 Şubat 2005 01:35 tarihinde demiş ki:
bu nası rts ya eski çağda geçio.


rts : real time strategy
yani gerçek zamanlı strateji. bir yani daha diyelim ki; herkesin aynı zaman içinde oynadığı strateji türü bunun zıttı turn-based'dır. O da nedir herkes sırayla oynar. yanlış anlamışsın rts terimini. bilmemek ayıp değildir.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır.
Mach en Deth
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lancelotdulac, 01 Şubat 2005 19:34 tarihinde demiş ki:
Hiç sevmediğim bir oyun.EA nın Warcraft ı bu kadar çok taklit etmesi komiğime gitti oynarken.

Çok iyidi güldürsün saol canım kardeşim .EA bir dağıtımcı firma oyun yapanlarla anlaşıp onların oyununu dağıtır (pazarlar). Onu taklit eden oyunda adı geçen yani bunu biz yaptık diye orda belirli ibareyi koyandır .Oyun bende de var ama daha kurcalamadım .Rts oynarım , rpg ye bayılırım , mmorpg ise nefis bir yemek gibidir . Bakalım bu oyun Rts olarak nasıl tat vercek :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adı geçmesi yetiyor.Banane isterse dağıtsın isterse yapsın.Sonuçta arkasında o var ve logosu bas bas bağırıyor.Hatta yanılmıyorsam belki Challenge Everything denilen zırvalıkları bile çıkıyor.
Oyunu oyna bi önce demek istediğimi anlayacaksın.
Oynadıktan sonra bi de Warcraft açıp oyna iyice anlaşılan bir durum çıkıyor ortaya.[signature][hline]My Honour is My Life
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...