SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 arkadaslar demosunu yükledim oynadım warcraft tadında bayagıda güzel yapmışlar cidden eger bu oyunu gelistirip daha kullanıslı bi oyun haline getirirlerse tutar bence 100 mb sizde yükleyin bi deneyin. Download için : tık[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... [Bu mesaj SolidSnake tarafından 24 Eylül 2004 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 2 Kasım da çıkacak. Black Hole Games yapmış, EA dağıtıcılığını üstlenmiş. 12 kişiye kadar online ve LAN dan multiplayer destekliyor Videosunu ilk gördüğümden beri beklediğim oyunlar arasında, yapısı görüntüleri kadar iyiyse güzel bir oyun olacağa benziyor.. oyun hakkında kısa sürede genel fikir edinmek için buradaki soru/cevap hedesini okuyabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 walla çok beğendim böyle yeraltlarına giriyosunuz minimap filan değişiyor yanı aynı mapta 2 ayrı yer çok stratejik sekilde kullanılabilir bu olay[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bi ç1kmad1 oynayal1m ya[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 oyun cıktı oynadım hoş.[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ilk ss'teki yaratıklar çok abidik gubidik sevmem öyle.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 kabak tadi verdi bu rpg temali rts ler . ben bilim kurgu gormek istiyorum eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Oyun güzel gibi fakat ambiant sesleri bende çıkmıyor sanırım. Sesler sorunlu baya. Yani işçiler çalışıyor sesleri gelmiyor, ağaç devriliyor sesler animasyonla alakasız çıkıyor falan. Birde zor olmuş ya, normal'de oynadım ilk 2 bölümü 3-4 tane orc yok ediyor resmen. Ve ayrıca çok yavaş ünit çıkyıor falan. Grafikler muhteşem yalnız. Harbiden çok sevdim, şu Battle For Middle Earth'üde alsamda grafikleri karşılaştırsam diyorum.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Grafikler bencede süper, seslerde bi sorun yok ama oyunda 3 ırk olması rekabet i kaldırmış,öbür rts ler ezer ; Bilim kurgu RTS istiyoruz![signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 kaç cd kaç cd?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 2[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 3. bölümdeyim. Orc'lar ardı arkası kesilmeden yükleniyorlar. Zor olmuş biraz. Grafikler süper.[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ha bu arada oyunun adı Armies of Exigo. Eqilo değil :)[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ustelik 2d motormus denemek lazim..[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ben oyunu dün indirdim büyük bi hevesle ama beklediğimi bulamadım.tabi bunda oyunu gece saat 3 gibi yüklememde etkili olabilir.bi kere skirmish oynayamıyorum oyunda.sadece camp. olarak başlayabiliyorum ondada orcları yada diğer ırkı seçemiyorum.Sanırım benim indirdiğim sürümde bir sorun var.Grafikleri malesef okadar beyenmedim.Tamam çevre grafikleri çok renkli ve temiz olabilir ama ünite çizimlerinde istediğimi bulamadım.Ha birde küçük bi sorun ama binalar birimlere göre biraz küçük kalıo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 skirmish war oyunda[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yok bence 5 para etmez...[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bu nası rts ya eski çağda geçio.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: ReD_DoG, 01 Şubat 2005 01:35 tarihinde demiş ki: bu nası rts ya eski çağda geçio. rts : real time strategy yani gerçek zamanlı strateji. bir yani daha diyelim ki; herkesin aynı zaman içinde oynadığı strateji türü bunun zıttı turn-based'dır. O da nedir herkes sırayla oynar. yanlış anlamışsın rts terimini. bilmemek ayıp değildir.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Hiç sevmediğim bir oyun.EA nın Warcraft ı bu kadar çok taklit etmesi komiğime gitti oynarken.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: lancelotdulac, 01 Şubat 2005 19:34 tarihinde demiş ki: Hiç sevmediğim bir oyun.EA nın Warcraft ı bu kadar çok taklit etmesi komiğime gitti oynarken. Çok iyidi güldürsün saol canım kardeşim .EA bir dağıtımcı firma oyun yapanlarla anlaşıp onların oyununu dağıtır (pazarlar). Onu taklit eden oyunda adı geçen yani bunu biz yaptık diye orda belirli ibareyi koyandır .Oyun bende de var ama daha kurcalamadım .Rts oynarım , rpg ye bayılırım , mmorpg ise nefis bir yemek gibidir . Bakalım bu oyun Rts olarak nasıl tat vercek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Adı geçmesi yetiyor.Banane isterse dağıtsın isterse yapsın.Sonuçta arkasında o var ve logosu bas bas bağırıyor.Hatta yanılmıyorsam belki Challenge Everything denilen zırvalıkları bile çıkıyor. Oyunu oyna bi önce demek istediğimi anlayacaksın. Oynadıktan sonra bi de Warcraft açıp oyna iyice anlaşılan bir durum çıkıyor ortaya.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 2 level oynadım ,evet warcraft a çok benziyor ama bakalım bu daha farklı olabilir ilerledikçe . Mesela şu an kulelerden ok atışı yok ancak okçu koyarsan oluyor ve heal olamıyor adamlar . Herşey için erken altı üstü 2 level oynadım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bunlar ne biçim ss hiç cüce yok bunlarda[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 belden yukarı alınmış ssler :P[signature][hline]Where is your savior now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar