RakipUsta Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ??[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Aynı sorun bende de war..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 girilmio[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende giremiyorummmm.....[signature][hline]Diez1/2 Nick=hoodstar__ Irk=El Morad Warrior Clan=THE_WAR_CRAZIES Lvl=4x Np=1xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RakipUsta Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 o zaman ustun tespitlerimce sorun serverda asdfasfasdf :P[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozmo67 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 arkadaşlar yine internette bir sorun var telokoma dua ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastakillah Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben $u anda oyundayim :D butun breth bombo$ ya :D super! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yine server dagıldı bugun 2. oluyo ne güzelde np kasıyoduk a.q. böle sansın walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastakillah Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ahahaha undertakeres gecende taktim sana czde Jander_SunStar ile :D nihahaha lvlin kac senin ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 az önce moradonda o şaklaban kılıklı köpekler vardı falan biraz sonrada disconnect oldu şimdi gidremiorum[signature][hline] Name:Firearrow Job:Assassin Race:El Morad LvL:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 55 falan walla laggdan gördüm.Cz 3 tane okcu wardı.Hepsini aldık dagttk czyii..ueheuheuh ama dcd oldum.Offfffffffffff sawasta safın birinde 8 kişilk partyye 165 k düştü herkese saf bankaya koymamıs parayııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Off Off ne guzel abyss dungeon bosdu deli gibi kasıyodum of of :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RakipUsta Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 oyuna yeni basladımda bu server hep gidiyomu boyle ?[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erolcam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ooo ne diyon be her zaman böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Serverımız gümbürrrrrtttttt :) İlk girişte çok komik oluyor yawf, bi anda ortalık bomboş... Valla tam abyss zamanı :)[signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Mage (Glaicer) Server..: Ares Level....: 45 Np........: Hiç yazmiim, dalga konusu olurum :( Clan......: Man_Slayers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 girdim ama lagdayım yine dc etcek.[signature][hline] Name:Firearrow Job:Assassin Race:El Morad LvL:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 server bu sefer sağlam gümledi galiba... Ya 10 dakika önce lag bile yoktu birden noldu buna yine. Ciddi ciddi oyun adminlerinin bu işten anlamadığını düşünüyorum...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbelen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 unders :))) iyi kesiyoduq adasss girilmiyo a.q[signature][hline]<><><><><><><><> <>Diez 58 Assasian<> -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 wayyy fasttt ehueheu 6 kişi aldık daha ne :D ben tam iki kişiyi beraber aliyodum.Aith daldıı ortaya a.q. 2 sini birden aldı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: RakipUsta, 08 Şubat 2005 22:59 tarihinde demiş ki: oyuna yeni basladımda bu server hep gidiyomu boyle ? Evet abicim bizim server arada bir böyle uzaklara bahamaya falan tatiler giderde bize orda kart postalar :D[signature][hline]KaKsi - El Morad Warrior LvL - 40+(Kullanım dışı cımdızlak duruyo) KASIMPATI_MANYAGI - El Morad - Rogue LvL - 46(arka arkaya 14crossbow patlatan tek insanmıyım?) HaSeNeK - El Morad - Magician LvL - 30+(bekle beni estlant geliom) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yahu uyuz oldum tam anlamıyla yok GIREMIYORUM.[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 SERver düzeldii iiiiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Tekrar gittiiiiii... arada ölüyoz o oluyo anasını satayım gitti gene %5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar