HAVACI_85 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 beyler distoşın ı anladımda hangi programları kulandınız ben distoşın ile ilgiliprogram bulamadım
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Tüüüü bende bişi sandım ben Tahta kasalardan elektro gitar yapmıstım, oda 9 yasındayken. Normal gitarı yapmakta ne varki. N-gage'in kulaklıklı mikrafonunu içine salladır olur. :D ehem[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 valla nasıl yaptınız brrraaavooo size:) zuazhuah. bende bizim çim biçme aletine jet motor yapmayı dsunuorm.. yardımlarınızı bekliorm ona gore ehehehe[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 modada basit hoparlor ve pil ile elektro baglama yapmış olan bir amca var. ekstra upgradeler icin ona da gidebilirsiniz.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! [Bu mesaj ZeuZ tarafından 08 Şubat 2005 20:48 tarihinde değiştirilmiştir]
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Elektrikli çorap yapsanız keşke elektrikli battaniye gibi veya klimalı mause..
HAVACI_85 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bana distoşın programı lazım bana distoşın programı lazım bana distoşın programı lazım bana distoşın programı lazım lütfen yardımcı olun
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aehaue nediyim ei etmişsinizde yormasaydınız kendınızı:)
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ehheh haklı yormasaydınız ama helal olsun:=) [Bu mesaj Quvist tarafından 08 Şubat 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir]
duende Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hadi hepimiz kendi ensturmanlarımızı uretip onlarla grup kuralım ben şimdi oturup bi turn table yapcam kendime[signature][hline]aramaya inanmıyorum post kasıyorum kufrediyorum kavga ediyorum :hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende bi güneş enerjisiyle çalışan flüt yapim bari[signature][hline] Name:Firearrow Job:Assassin Race:El Morad LvL:4x
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 flüt isi beni cekti.. yardımcı olablir miyim??? elimde gunes enerjisini kullanıp hava ufleyen bi parca var:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Öne çıkan mesajlar