Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Huzur içinde yat kanka

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne diyecegimi bilemiyorum cidden.Anaokulunda beri beraber büyüdügümüz yedigimiz içtigimizin ayrı gitmedigi , birbirimizin kanlarını taşıgımız olanlara hala inanamadıgım bir arkadaşımı kaybettim. Kardeşim olsa bu kadar sevmezdim. Belki haberlerde görmüşsünüzdür "leventte bir araba kazasında patlama sonucu yanarak ölen biri " dediler işte o benim kankamdı , Selim Barım. Hala inanamıyorum ve gözlerimden akan yaşları durduramıyorum. Neden yazdıgımı neden size söyledigimi bilmiyorum ama birine bişeyler anlatmam lazımdı. Lütfen kusura bakmayın.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
Mesaj tarihi:
allah rahmet eylesin[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
Nick:oQo -------------Nick:KuardoN
LvL:5x ------------- LvL:60
Clan:PunisheR----------Clan:TOWN
A live--------- Banned
My Logo Click Please.
rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki:
ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Mesaj tarihi:
....
Böyle anlarda kelimler hiç seçemem... Sadece çok üzgünüm :( Yeri cennet olsun...[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu..

Mesaj tarihi:
Unholy'im neşe kaynağım... Başın Sağolsun. Arkdaşının mekanı cennet olsun KArdeşim.[signature][hline]Nation: El MORAD
Race: Barbarian
Level: 5x
Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi.
weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D

[img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Mesaj tarihi:
var ya seni harßiden anlıyorum..Olsun ya abi hepimizin gidecegi yer orası er ya da geç bir de ben şöyle düşünüyorum birini kaybettigimde belki insanlar orada daha mutludur..tabi orası diye bir yer varsa gerçekten...
Mesaj tarihi:
Başın saolsun, Allah yakınlarına sevdiklerine sabır ihsan eylesin, mekanı cennet olsun...[signature][hline]KaKsi - El Morad Warrior
LvL - 40+
KASIMPATI_MANYAGI - El Morad - Rogue
LvL - 45(arka arkaya 14crossbow patlatan tek insanmıyım?)
HaSeNeK - El Morad - Magician
LvL - 30+(bekle beni estlant geliom)
  • Yeni Oluştur...