Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Ne diyecegimi bilemiyorum cidden.Anaokulunda beri beraber büyüdügümüz yedigimiz içtigimizin ayrı gitmedigi , birbirimizin kanlarını taşıgımız olanlara hala inanamadıgım bir arkadaşımı kaybettim. Kardeşim olsa bu kadar sevmezdim. Belki haberlerde görmüşsünüzdür "leventte bir araba kazasında patlama sonucu yanarak ölen biri " dediler işte o benim kankamdı , Selim Barım. Hala inanamıyorum ve gözlerimden akan yaşları durduramıyorum. Neden yazdıgımı neden size söyledigimi bilmiyorum ama birine bişeyler anlatmam lazımdı. Lütfen kusura bakmayın.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 geçniş olsun gercektenn üzüldüm walla
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 keşke bende o arabada olaydım beraber öleydim kardeşim dedigim adamı yalnız bırakmazdım en azından[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
grelynx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 basımız saolsun[signature][hline]nick:Grry race:Human level:48 job:assasin rage is the only freedom left me... -gre lynx
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 allah rahmet eylesin[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 gecmish olsun allah rahmet eylesin basın saolsun[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 .... Böyle anlarda kelimler hiç seçemem... Sadece çok üzgünüm :( Yeri cennet olsun...[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
Ani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ya olamz ama ya bu adaletsizlik gerçekten geçmiş olsun kardeşim allah kimseye gostermesin .
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 eyv beyler sagolun[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Geçmiş olsun değil abi.Başın sağolsun.. Bilgi amaçlı yazdım,tartışmayalım.
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Unholy'im neşe kaynağım... Başın Sağolsun. Arkdaşının mekanı cennet olsun KArdeşim.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Başın Sağolsun =(([signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 başın sağ olsun [Bu mesaj Gladros tarafından 06 Şubat 2005 10:18 tarihinde değiştirilmiştir]
cado Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Başın sağ olsun[signature][hline]Server:Ares Nick:CaDoBaBa LvL:3x Clan: DARK_CLAN WEAPON:64 +32 Lighting demage ORC
Knixue Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Başın sağolsun, Allah ailesine sabır versin.
grind23 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 var ya seni harßiden anlıyorum..Olsun ya abi hepimizin gidecegi yer orası er ya da geç bir de ben şöyle düşünüyorum birini kaybettigimde belki insanlar orada daha mutludur..tabi orası diye bir yer varsa gerçekten...
Reactive Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sevdiğin bi insanı kaybetmenin acısı başkadır allah sabır versin...
Stavanger Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 allah yakınlarına sabır versin mekanı cennet olsun
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 başın sağolsun haber pek izlemem o yüzden bilmiyorum olayı ama kötü olmuş anlattığına göre üzüldüm[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Başın saolsun, Allah yakınlarına sevdiklerine sabır ihsan eylesin, mekanı cennet olsun...[signature][hline]KaKsi - El Morad Warrior LvL - 40+ KASIMPATI_MANYAGI - El Morad - Rogue LvL - 45(arka arkaya 14crossbow patlatan tek insanmıyım?) HaSeNeK - El Morad - Magician LvL - 30+(bekle beni estlant geliom)
MysterySpectre Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Off çok üzüldüm başın sağolsun.Yeri cennet olsun. Belki oraya gidenler daha çok seviniyorlardır. Ya ne diyeceğimi unutttum nühüüü :(:(
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Başın sağolsun =([signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
Öne çıkan mesajlar