FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 dün oyun oynarken ekran iki titreşti sonra böyle bi şey oldu http://i.hizliresim.com/5glbgA.jpg pcyi resetledim, açıldı, tekrar oyuna girerken tam loadingler geçti çat siyah ekran tekrar reset windows logosundan sonra siyah ekran safe mode'da açabildim pcyi sorun yok sonra kurcalarken windowsu falan patlattım neyse sıfırdan falan kurdum mutluyum ama şimdi de driver kurulumunda ekran gidip gelir ya hani, sadece gidiyo bende. yalnızca safe mode'da açılıyo bilgisayar driverları silene kadar. baya baktım netten de hiçbi sonuca ulaşamadım sadece ağlama postları var kart cortladıysa onboardla devam edicem mecbur ya da driversız nereye götürür kart? kart 6850 lol falan oynuyorum zaten pek de götürmesi gerekmiyo ama driversız yer mi?
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 7 senelik kart, bırak eceliyle geri dönüşüme gitsin
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 evet kart patlamış anladığım kadarıyla onboarddan film falan izliycem heralde artık bi süre sdfh
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 @jeeztro ohoo pislik bok püsür
Öne çıkan mesajlar