napolyon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 arkadaslar weaponlara color rengı eklemek ıstıyorum artılısına gore nereden ayrlıyacamı bılen varmı color rengını nereye eklıyeces ben templatede eklemeye calıstım ama olmadı oyun ıcınde cıkmıyor baska bır yerlerdendemı ekleme yapmamız lasım acaba?? yardımm plsss[signature][hline]para para para (bu zamanda mı!! elbettekı lazımm ehehehe)
Neron Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ON=@Create COLOR=0455 silahı bulup bu sekil yaparsan olur.[signature][hline]Ben yalnız yaşar, yalnız gezer, yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player
napolyon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Neronn, 06 Ocak 2005 17:31 tarihinde demiş ki: ON=@Create COLOR=0455 silahı bulup bu sekil yaparsan olur. bunu nereye koyacas onuda bı solesen?? ben arastırdım 3 tane scp var hangısıne koyuyoruz ???[signature][hline]para para para (bu zamanda mı!! elbettekı lazımm ehehehe)
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 renklendirmek istediğin silahın scriptini bul. <% Örnek: [ITEMDEF 04129] //Same as [ITEMDEF 0412f] Do not remove! Here for backward compatility! DEFNAME=i_BOW_RUIN_O ID=i_bow NAME=Bow of Ruin RESOURCES=i_bow,i_enchant_weapon ON=@Create ATTR=attr_magic MOREY=20.0 HITPOINTS={31 60} COLOR=321[signature][hline]Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece, avcı hikayelerine inanmak zorundayız.
napolyon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 o zamanada butun sılah lar renklı olmuyacakmı ben sadece + lı lara renk vermek ıstıyorum v bunu nereden yapacamı bılmıyom acaba + lı sılahlara hangı scp den color ekleyebılırız[signature][hline]para para para (bu zamanda mı!! elbettekı lazımm ehehehe)
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 o zaman artılıların altına eklersin.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
napolyon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 artılıların scp sı nerede onu bulamıyom ya saten:D zebula kullanıyom bıraz karısık geldı[signature][hline]para para para (bu zamanda mı!! elbettekı lazımm ehehehe)
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 nebula scriptlerimi karışık ? önce sphereyi bul arama yaparak fln sonra sphere/scripts/items/weap_swords.scp mesela bu scp swordmanship silahlarıdır burada sw magicallarıda içinde istediğinin altına renk eklersin.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 En acik sekilde acikliyim artık anlamassan dicek lafım olmaz. c:/sphere/scripts/item/weapon(swords spear vs vs orda var.basinda weapon olan her scpy girip hepsını tek tek ayarlamak zorundasın.) Scp orneken soyledir.(bendeki scplere gore..) [itemdef 04114] defname i_BARDICHE_RUIN value 1500 id i_bardiche name Bardiche resources i_bardiche,i_enchant_weapon category Provisions - Weapons - Magic subsection Magic bardiches description bardiche of ruin On=@Create hitpoints {31 100} attr attr_magic morey 20.0 On=@Click if (&(attr_identified)) color color_o_ruin message [Ruin] message else message [Unidentifed] message endif return 1 Ruin = +3 tur rengini sen belirle ornek 0455 olsun [itemdef 04114] defname i_BARDICHE_RUIN value 1500 id i_bardiche name Bardiche resources i_bardiche,i_enchant_weapon category Provisions - Weapons - Magic subsection Magic bardiches description bardiche of ruin On=@Create hitpoints {31 100} attr attr_magic morey 20.0 color 455 On=@Click if (&(attr_identified)) color color_o_ruin message [Ruin] message else message [Unidentifed] message endif return 1 Koyu yazdigimi eklersin. Yanı soyle diyim sana sonunda ruin olan her silahin altina o butun scplerde dedigim eklentiyi eklersen her +3 0455(necro rengi) cikar.bunları might-force-power-vanq olarak sonlarındakı yazıyı ararsan onların satırınada; color xxx olarak rengini eklersin.Artık anlamada kafa atıcam -*-!Kafa atar-*- şimdiden atiyimda :)[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez.
napolyon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 tamam arkadaslar onu halletım ama sımdıde baska sorun var mesela + lı sılahlarının once ıtem ıd sını acmadan normal olarak gorunmesını ıtem ad sını acınca renkli olmasını nasıl ayarlıyacas bı kaç serverda bunu gormustum de??[signature][hline]parayla saadet olmaz!!!! nah olmaz para olsunda bak neler oluyoo
Brendig Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ben simdi nasıl yapacagını anlatcaktım arkadaslardan farklı ama bulmussun.Nese ama abi bide direk gorunmesini istiosun oda yapılır silahların oldugu scpden colorı degistircen nebula scp kulanıomussun o zaman itemsin içine bakacaksın orada swords polearms felan gibi scp dosyaları war ama abi item id yapmadan olsa nolur bu kadar usengec olma 15 sn bekle item id olsun nolur yani?[signature][hline]Gozlerinin Hastasıyım Ultimanın Ustasıyım!!
napolyon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Brendig, 07 Şubat 2005 17:25 tarihinde demiş ki: Ben simdi nasıl yapacagını anlatcaktım arkadaslardan farklı ama bulmussun.Nese ama abi bide direk gorunmesini istiosun oda yapılır silahların oldugu scpden colorı degistircen nebula scp kulanıomussun o zaman itemsin içine bakacaksın orada swords polearms felan gibi scp dosyaları war ama abi item id yapmadan olsa nolur bu kadar usengec olma 15 sn bekle item id olsun nolur yani? yok kardes dırek saten oluyor benım ıstedıgım once normal olarak gozuksun sonra ıtem ıd sını acınca renklı olsun onu ıstıyom saten ben[signature][hline]parayla saadet olmaz!!!! nah olmaz para olsunda bak neler oluyoo
Brendig Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Haa ozur ben yanlıs anlamısım ama :D[signature][hline]Gozlerinin Hastasıyım Ultimanın Ustasıyım!!
Lower Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 coloru On=@Create'den sil On=@Click if (&(attr_identified)) color color_o_ruin message [Ruin] message color 0455 else message [Unidentifed] message endif return 1 Click'i bu sekilde yap, identify edip adam birkez tıkladıgında rengi degisir.
napolyon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 tesekkurler[signature][hline]parayla saadet olmaz!!!! nah olmaz para olsunda bak neler oluyoo
Öne çıkan mesajlar