Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 çok da önemli bişiy olmadığı için garbıça açıyorum . beko 210 tr pos cihazı (ökc) var 2 tane.bunların içinde tl hattı var 3g den yapıyo işlemleri ama alt kata inince çekmiyor ben de switche bağladım.bağlar bağlamaz denersen çekim yapıyor ama 1-2 dk içinde bağlantı hatası veriyor işlem yapmıyor.kabloyu çekip geri takınca yine aynı şekilde 1-2 dk içinde bağlantı hatası vermeye başlıyor.modemdeki bir ayardan diye düşündüm ama modemde hiçbir özel ayar da yok baktım.var mı böle bişiyle karşılaşan. -doğrudan modeme bağladım aynı hata -başka kablo denedim aynı hata -2 cihazda da aynı hata -ip sabit (bunu teknik servis sölemiş sabit ip olması lazım diye ne alakaysa benim bildiğim sabit ip gerekmiyor bu cihazlar için) -modemden cihaza atanan ip ye rezervlesem de aynı hata
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Port açmak gerek diye biliyorum bu yazarkasalara. Ama hangi port numarası falan onu bilmiyorum. Direk yazarkasanın aldığı ip adresini modemde DMZ'e ayarlarsan tüm portları kasaya yönlendirecektir.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 pazartesi denerim bi saol. çok önemli değil dedim diye 1 cevap gelmiş yalnız asfd
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 servisi bankası falan yok mu ara yapsınlar ne ugrasıyon
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Yazarkasayı modeme DMZ tanıtman lazım. SO modemiyse kolay, yoksa google how to'su ile halledersin kolayca
Öne çıkan mesajlar