DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 250 ye gittiyse yazık olmuş ama satıcıda da suç var bence 850 diye açıp teklifler ile yetinmeyince yok pahasına gitmiş resmen. 300 veririm ben satmadıysan şayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 satıldı konu kilit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 DareJedi said: 250 ye gittiyse yazık olmuş ama satıcıda da suç var bence 850 diye açıp teklifler ile yetinmeyince yok pahasına gitmiş resmen. 300 veririm ben satmadıysan şayet. Gelen tekliflerle yetinmemek? Bak bakalım şu 4 sayfada teklif veren 3 kişi bulabilecek misin? 500-600 tl'lik teklifler geldi de yetinmedim gibi konuşuyorsun. Ben de istemem 6 ay önce 1000-1100 tl verdiğim saati bu fiyata satmak, farklı bir platforma da ilan koymuştum arada kaynadı, kısmet burasıymış, ölü fiyata gidesi varmış saatin. Güle güle taksın alan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar