Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

9 ŞUBAT TATİİİL

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
RedallHoor, 08 Şubat 2005 16:14 tarihinde demiş ki:
Perşembe ve cumada tatil şimdi açıkladılar.....

nerde??!?![signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
said:

abi sıkmayın şöyle , kalbime iniyo ya kalıcam sandalyede sonra :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Mesaj tarihi:
said:

beyler sallamis msnden sordum:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mesaj tarihi:
Sallamadım ya yazıyor işte reha muhtar dedem olur sordum.. allah allahhh[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
said:
RedallHoor, 08 Şubat 2005 16:23 tarihinde demiş ki:
Sallamadım ya yazıyor işte reha muhtar dedem olur sordum.. allah allahhh

bak hala yazıyo tovbe tovbe alin log :D

said:
EviL|Carsamb: salladin ha
EviL|Carsamb: :D
Redall Hoor : zuhauha
Redall Hoor : salldim
Redall Hoor : zhuah
EviL|Carsamb: fasdfasd
EviL|Carsamb: lan yuregime indi
EviL|Carsamb: :D
EviL|Sentenc: Sallamadim ya yaziyor iste reha muhtar dedem
olur sordum.. allah allahhh
EviL|Sentenc: YUH!!!!
Redall Hoor : zuhauha
EviL|Sentenc: asdfasdf
[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mesaj tarihi:
Ehehe nalları dıktı lafı hos:D bencede butun haftayı kapatır :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mesaj tarihi:
en gzliii acelesi yok okullarin..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
YA BEYLER SIZI ..... TOVBE ESTAGFURULLAH SIZ KEYIF CATIOSUNUZ BIZ CANAKKALED E -15 LERDE DONUYORUZ AMA NE KAR VAR NE TATIL BIRAZ DIGER ILLERDEKI OGRENCILERIDE DUSUNUP ACIYIN BIRAZ TERBIYELI OLUN BIRAZ ACIYIN BIZ HICMI SAYGI HAKETMIYORUZ (caps icin afedersinizde hakediyosunzu yani)
Mesaj tarihi:
said:
Raistin, 08 Şubat 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
YA BEYLER SIZI ..... TOVBE ESTAGFURULLAH SIZ KEYIF CATIOSUNUZ BIZ CANAKKALED E -15 LERDE DONUYORUZ AMA NE KAR VAR NE TATIL BIRAZ DIGER ILLERDEKI OGRENCILERIDE DUSUNUP ACIYIN BIRAZ TERBIYELI OLUN BIRAZ ACIYIN BIZ HICMI SAYGI HAKETMIYORUZ (caps icin afedersinizde hakediyosunzu yani)

EVET YA BİZDEDE TATİL YOK NE SİNİR BOZUCU DEMİİİ caps için özür haketti yani[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
Offf baya uzun bu ya..
Mesaj tarihi:
ya tatil oldu ama zaman hiç geçmiyo sanki en azindan bana öle geliyo...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
ışık olmuş mu ışık? =D[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Mesaj tarihi:
said:
SilphatosIce_, 08 Şubat 2005 20:53 tarihinde demiş ki:
ulan bi itü tatil olmadı üniversitelerde, neyse ya tati lde sıktı artık.

eheh kendini avut sen =)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
  • Yeni Oluştur...