BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ingilizceciiii çatlada patlaa aaaaa 140 sayfa practise book bi yerinde patlasın emi ohhhhhh :D * gaza gelir *[signature][hline] Name:Firearrow Job:Assassin Race:El Morad LvL:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: RedallHoor, 08 Şubat 2005 16:14 tarihinde demiş ki: Perşembe ve cumada tatil şimdi açıkladılar..... nerde??!?![signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: RedallHoor, 08 Şubat 2005 16:14 tarihinde demiş ki: Perşembe ve cumada tatil şimdi açıkladılar..... abi sıkmayın şöyle , kalbime iniyo ya kalıcam sandalyede sonra :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 oha rüya gibi hayat yaşıyosunuz ahah :)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben [Bu mesaj Maedhros tarafından 08 Şubat 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 tatil olmasına artık sevineiyorum nedense[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: RedallHoor, 08 Şubat 2005 16:14 tarihinde demiş ki: Perşembe ve cumada tatil şimdi açıkladılar..... beyler sallamis msnden sordum:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Okulları tatil olmayan arkadaşlara en içten sevgilerimle :D[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Sallamadım ya yazıyor işte reha muhtar dedem olur sordum.. allah allahhh[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: RedallHoor, 08 Şubat 2005 16:23 tarihinde demiş ki: Sallamadım ya yazıyor işte reha muhtar dedem olur sordum.. allah allahhh bak hala yazıyo tovbe tovbe alin log :D said: EviL|Carsamb: salladin ha EviL|Carsamb: :D Redall Hoor : zuhauha Redall Hoor : salldim Redall Hoor : zhuah EviL|Carsamb: fasdfasd EviL|Carsamb: lan yuregime indi EviL|Carsamb: :D EviL|Sentenc: Sallamadim ya yaziyor iste reha muhtar dedem olur sordum.. allah allahhh EviL|Sentenc: YUH!!!! Redall Hoor : zuhauha EviL|Sentenc: asdfasdf[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Zten tatıl olcak gecen sene valı bı hata yaptı sımdı dıktı nalları 2 gram kar yagsa tatıl yapar[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ehehe nalları dıktı lafı hos:D bencede butun haftayı kapatır :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Abi bence perşembeyi de tatil yaparlar sonrada amannn Cuma günü okul mu açılırmış diip cumayı da tatil yaparlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bence istanbul bu gidişle bi hafta tatil yapar :) haftaya pzt açılır okulla :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 en gzliii acelesi yok okullarin..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: P_O_T_D_C, 08 Şubat 2005 11:48 tarihinde demiş ki: said: Troil, 07 Şubat 2005 12:26 tarihinde demiş ki: ulan çarşambada tatil olsuın patideki herkese vericem ehaeh =)) koptum gulmekten :)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aueh yürü be.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 YA BEYLER SIZI ..... TOVBE ESTAGFURULLAH SIZ KEYIF CATIOSUNUZ BIZ CANAKKALED E -15 LERDE DONUYORUZ AMA NE KAR VAR NE TATIL BIRAZ DIGER ILLERDEKI OGRENCILERIDE DUSUNUP ACIYIN BIRAZ TERBIYELI OLUN BIRAZ ACIYIN BIZ HICMI SAYGI HAKETMIYORUZ (caps icin afedersinizde hakediyosunzu yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 istanbullular şımarıktır deyip bir kavga yaratmak isterdim ama işim var :)[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 istanbullu olmak bi ayrıcalıktır efenim :)[signature][hline] Sozlukte ben - NeptuneUO - Neye benzer bu adam? Xaer_Aloneheart, 04 Şubat 2005 15:44 tarihinde demiş ki: cihangirdeyim bok yağıyo burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 abi harbi manyak en uzun sömestr olcak sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Raistin, 08 Şubat 2005 19:42 tarihinde demiş ki: YA BEYLER SIZI ..... TOVBE ESTAGFURULLAH SIZ KEYIF CATIOSUNUZ BIZ CANAKKALED E -15 LERDE DONUYORUZ AMA NE KAR VAR NE TATIL BIRAZ DIGER ILLERDEKI OGRENCILERIDE DUSUNUP ACIYIN BIRAZ TERBIYELI OLUN BIRAZ ACIYIN BIZ HICMI SAYGI HAKETMIYORUZ (caps icin afedersinizde hakediyosunzu yani) EVET YA BİZDEDE TATİL YOK NE SİNİR BOZUCU DEMİİİ caps için özür haketti yani[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya tatil oldu ama zaman hiç geçmiyo sanki en azindan bana öle geliyo...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ulan bi itü tatil olmadı üniversitelerde, neyse ya tati lde sıktı artık.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ışık olmuş mu ışık? =D[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: SilphatosIce_, 08 Şubat 2005 20:53 tarihinde demiş ki: ulan bi itü tatil olmadı üniversitelerde, neyse ya tati lde sıktı artık. eheh kendini avut sen =)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar