P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Troil, 08 Şubat 2005 11:50 tarihinde demiş ki: unutmadınız mı ulan aehaeh O cümle pek unutulcak gb diildi =))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Evet arkadaşlar okullar çarşamba da tatil , haber türkte yazıyor.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriticalObject Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yarın gel sen de bize hiç sorun yok :hrr:[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki: karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu .. arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hurriyetim.com flaş haber olarak verdi :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Buraya bir bak istersen athea nın yazısı![signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 :( [Bu mesaj Neronn tarafından 08 Şubat 2005 12:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bu sefer 5-6 tane uni de tatil edilmiş .. Kar yağışı nedeniyle İTÜ, Marmara, Mimar Sinan, Yeditepe, Fatih, Sabancı, Koç, Kadir Has, İstanbul Ticaret, Yıldız Teknik, Işık, Okan, Bahçeşehir ve Beykent Üniversiteleri bugün eğitime ara verecek. kaynak[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 evet linkte verelim tam olsun, buyrun burdan yakın; http://www.ntvmsnbc.com/news/308297.asp[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ha gayret 2 gün kaldı hade be gözünü sevdiğimin karı..aslanım benim..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hale Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 oh be siz yatın bi güzel bizlerde enayi gibi çalışalım bari benim yerimede uyuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ben anlamam Troilimi isterim abi =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. | Spidee FM John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hayret bizim okul acıklama geregi duymazdı giderdik malmal yıldıza kadar geri donerdik.mezun olduk calıshmaya bashladık kartatilleri cogaldı.Yagacaksa iice bol bol yagsın da bari biz de ise gidemeyip uykumuzu uyuyalım 11 12 lere kadar.Hafta ici o saatlere kadar uyumayı ozledm yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kontrol delileri bırakın adam sevinsin :)[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Vatana millete hayırlı olsun[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kardes nedir bu hll milli egitime bizden cok tatile meraklılar.. peki dershane sinavlari noolcak??[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 çok güzel oldu..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Demek bizim Milli Egitim Mudur'u Rusya'da gorev aliyor olsaymi$, Rusya'da egitim kavrami falan kalmazmi$ ..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 istemiyorum tatil okulumu ozledim. davulumu ozledim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 İstanbul metrolopitan bir şehir olduğu için okul trafiği ile birlikte bu yağışta günlük hayatı kaldıramayacak durumda. O yüzden tatil ediyorlar. Yoksa sadece çoluk çocuk üşümesin diye değil.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben bu herifin ilk geldigi gun banlancaını solemiştim xear mear da bunu savunuyodu oda 1 hafta yedi nese işte belli bunun ne oldugu...[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ohh ohh yarında tatil :):)[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 çok ii oldu persembe de tatil olur sona bi gün için okul açmazlar...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* [Bu mesaj Horozzz tarafından 08 Şubat 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bütüm ertelendi :D oley be :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ohh guzel oldu evde halay cektim ben dun aksam umudu kesmistim karlar erimeye baslamisti falan ama sabah 10 da basladi tipi yine hic durmadi ayni hizda yagiyor eriyen karin uystune 2 katı geldi yani:D bence bu hafta kapanir boyle:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Perşembe ve cumada tatil şimdi açıkladılar.....[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar