Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

9 ŞUBAT TATİİİL

CriticalObject

Öne çıkan mesajlar

yarın gel sen de bize hiç sorun yok :hrr:[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi
rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu ..

arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem
Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Buraya bir bak istersen athea nın yazısı![signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki:
ben yaptırmadım ama acımıyo.

İşte Ben!!!

asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin
ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz
Sosyal ağlarda paylaş

bu sefer 5-6 tane uni de tatil edilmiş ..

Kar yağışı nedeniyle İTÜ, Marmara, Mimar Sinan, Yeditepe, Fatih, Sabancı, Koç, Kadir Has, İstanbul Ticaret, Yıldız Teknik, Işık, Okan, Bahçeşehir ve Beykent Üniversiteleri bugün eğitime ara verecek.

kaynak[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Sosyal ağlarda paylaş

kardes nedir bu hll milli egitime bizden cok tatile meraklılar..
peki dershane sinavlari noolcak??[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Sosyal ağlarda paylaş

çok ii oldu persembe de tatil olur sona bi gün için okul açmazlar...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*

[Bu mesaj Horozzz tarafından 08 Şubat 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ohh guzel oldu evde halay cektim ben dun aksam umudu kesmistim karlar erimeye baslamisti falan ama sabah 10 da basladi tipi yine hic durmadi ayni hizda yagiyor eriyen karin uystune 2 katı geldi yani:D bence bu hafta kapanir boyle:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

Perşembe ve cumada tatil şimdi açıkladılar.....[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...