b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 arkadaşlar yeni başladım işte ölw questler flm ama silan armorumu alınca iice bi özen gösterdim ben şimdi bi sürü eşya çıkıo bana haliyle ben de hepsini satıom işte öle bakıp hmm dediklerimi giyiyorum ama silahlar flm işime yaramadıı için bakmadan satıorum şimdi ben hangi silahları ve zırhları elimde tutiim hangisi ii hangi özellikler tutuluo bi söliebilir msniz?[signature][hline]There the road begins where another one will end Here the four winds know who will break and who will bend All to be the master of the wind
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 magemisin roguemisin warriormusun priestmisin inmisin cinmisin necisin? :lol:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 uo dan biri daha katıldı aramıza galiba.. hayırlı uğurlu olsunmuki? :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bu oyunu oynıycam ben,kapıcam,zengin olucam,ilerliycem falan diyosan.Maradonda tezgahlara 2-3 saat bakacaksın,hangi item kaca gidiyo.Ne ne olursa degerli.Gerisi gelir zaten.
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yok sen git oyunda murtaza__ yı bul onu izle nasıl kumar oynanır onu ogren kısa yoldan zengin ol :P[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: Enson 41 Clan: Nu_Metal
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 level 40 a kadar bence para olayını dusnmeden quest kasmak daha mantıklı gelior.Sonra dusunmek lazım para olayını.Silan armor goblin armor quest te hani questlik birsey degil aslında sadece giyim qusham.ama bi de chitin goblin denk gelirse o zaman birsey diyemem :)[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 şimdi bn level 21 im henüz silan armor questi yapıom paso armoru tamamlamak için dier questlri de yapıom da goblinleri bulamadım :D arıodum biri dedi 21. levelda bulsan da ölürsün dedi peki dedim tıpış tpış döndüm. Mage im bu arada....[signature][hline]There the road begins where another one will end Here the four winds know who will break and who will bend All to be the master of the wind
Lanfear Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 sadece lvl almaya bak lvl 40 a kadar armoura çok ihtiyacın olmaz. o zamana kadar da zaten bir miktar paran birikir ve lvl 55 e kadar goblinle idare edebilirsin. sonrasında chitine gecersin. silah için de statlarının yettiği max. damageli silahı pazardan araştırman gerekir.[signature][hline]Lanfear lvl6x priest / ares server clan: annihilation ==> pressOK
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: KingMadboy, 07 Şubat 2005 20:19 tarihinde demiş ki: yok sen git oyunda murtaza__ yı bul onu izle nasıl kumar oynanır onu ogren kısa yoldan zengin ol :P Murtaza mı hahahaha sadece hahahaah murtaza__ = NooB[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: BuRiAL_TR, 08 Şubat 2005 14:53 tarihinde demiş ki: said: KingMadboy, 07 Şubat 2005 20:19 tarihinde demiş ki: yok sen git oyunda murtaza__ yı bul onu izle nasıl kumar oynanır onu ogren kısa yoldan zengin ol :P Murtaza mı hahahaha sadece hahahaah murtaza__ = NooB Amarigalıların bi sözü vardır. "Get the Fu*k on" :D lam n00b m00b yazıon okuyan ad öyle sanacak ayu[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Lanfear Benim dex im tüm silahlara yetio ama ole alması kolay deil 200m verirsen alırım bi Shard :D +6[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 silan armor tamamladım sanırım bi tane yane çıkabilcek her bişi çıktı herhalde bilmiom ama neyse level 30 oldum 500k mı da aldım ehehe şimdi ben nası daha fazla para kazanırım onu sorcam chitin dediniz bi baktım milyonlar konuşuo yane nası kazancam ben o kdr parayı :([signature][hline]It's pointless to resist my son...-Darth Vader
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Moradona Git Teleporting Delos ZONE ye git ordan Cöl var görürsün ucunda bi KALE Gir O Kaleye Abyss Dungeon var orda kascan kurtçuk kesceksin Tek koyusluk işleri var 600gp para cıkıo ole ole kascaksın :D vs.vs.vs.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 he bişi daha sorcam statları nası veriim sorcererım ve flame e basıorum bi de artanları glacier e veriom.. statları da 2 mp ye 1 int e veriom peki ben yane napam ilerde ii pvp için flm filan[signature][hline]It's pointless to resist my son...-Darth Vader
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paper olursan Full MP Pet Olursan Cogunluk INT olcak[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ne farkları war? bilmiom ben :D bi de bişi daha sorcam böle çok büyük savaşlar oluo mu yane 50 ye 50 flm? bi soru daha ben şimdi silan armor yaptım da boşa mı yaptım lvl 29 um?[signature][hline]It's pointless to resist my son...-Darth Vader
Öne çıkan mesajlar