Korax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Selam millet, Haftaya turkiyeye geliyorum, elimdeki macbook proyu satiyim diyorum hazir gelmisken, isten pc verdikleri icin kullanmiyorum dogru duzgun bunu. 16GB ram var uzerinde, 250GB Samsung 850 EVO ssd var. Pili pek iyi degildi, 3-4 ay önce ebay'den pil alip degistirdim. Eskiye göre daha iyi pil durumu. "Aktif kullanimda sukadar gidiyo" diyemicem test etmedigim icin. Estetik olarak altinda biraz cizikler var onun disinda normal. Ilgilenene resimlerini cekip gönderebilirim. Fiyat 2500 TL dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 merhaba DVD drive'ı olan model sanırım? ram'i sonradan mı ekledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Evet dvd drive olan model, ram'i sonradan ekledim aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 EDIT: kaç inch? (15'dir ama yazman lazımdı, onu belirtmek adına) model kodu önemli macbook pro'larda (misal benimkisi A1286) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 A1278, 13" olan modeli unutmusum yazmayi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 aynısından var bende gayet memnunum dolar kuru dusunulurse fiyat da iyi hayirli satislar karsim ank ya yolun duserse durtuver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 aynısından var şu an, specleri de aynı yaptım. keşke 1280x800 olmasa da şöyle 1440x900 falan olsa evladiyelik gider. apple'da hala yedek parça var bu arada garantisiz 600 liraya pili yeniliyorlar, değer derim çünkü alet tekrar minimum 6 saat görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 satildi valla 2300 liraya biraktim bi arkadasa :) geldim buarada ankaraya da cok az durdum yav vakit olmadi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 eyvallah kanka belki ben gelirim isvece belli mi olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar