Lonely Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bu mesajı okuduktan sonra "Pazar alanına yazsana kardeşim" diceksiniz biliyorum ama konu gerçekten feci acil. Acilen ice blastımı, fire blastla takas yapmam gerekiyor. Ares serverindeyim. Elinde olan varsa Allah aşkına takas edelim şunları. Bu gece takas etmem lazım :(:(:(:( Ayrı bi başlık açtığım için özür bu sırada ama pazar alanı bölümünde kaynayabilirdi mesaj ve benim gerçekten feci acelem var... :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 07 Şubat 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Thadeus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 glacier istesen verirdim benimkini.. :)[signature][hline] World:Ares Nick: Rhadeus Job:Ice MAGE Race:El morad lvl: 47+ Total Played: just ~4 weeks Clan:ImanGucu Server Durumu | Network | Avatarım
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 banada Thunter Bilast Lzm Bide Ben bu Thorn ile Impact Scroll ları nerden cıkartırım Fatüh.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Yokmu ya? Dm partisi çevirmem lazım. Blastsız olmazki dm partisi :(:([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 DM ne la :D[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Dm = dark mare[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Acil lazııııııııııııım :(((((((((([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 dostum diezde olsn ayarlayabilirdim ama degilsin sanirim :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 yokmu laaaaa :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 var pazarda 15m e :D[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 :tebrikz: <--- böylesiniz olm ne cimrisiniz la :( :lol: :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende olsa veririm la pazarda MyTRADER_EHEHEE die bi adam satıoduda :D[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
NemesiS_TR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 fatihcim ben oyunu dün bıraktım . bulunduğum cafede KO olsa hemen girer fire blstımı verirdim bide viper +6 flame stafımı .. KADER..(ARES)
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 herkes acil olan şeyleri için yeni konu açsa nice olurdu halimiz? Pazar alanına yazanlarda en az senin kadar iteme veya paraya ihtiyaç duyan kişilerdir yoksa zaten satmaya/almaya kalkmazlar.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Öne çıkan mesajlar