Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga adlı grup...

Llama

Öne çıkan mesajlar

yaa grubu dinliyecek insan ceşitleri sunlardır
1-heyt ben lp dinliyorum metalciyim diyen bebeler
2-lailada reinada zıplayan o bir kadın cizeceksini sertap erener sarkısına benzeyen melodisinden dolayı seven genclik
3-kral tv izleyip aaa ben mor ve otesini falan cok sevdim rock cu oldum ben diyen anneler( bu olay atvdeki sarkı yarısmasında basladı jhonny depp'e benzeyen bi adam vardı onun sayesinde)

ama adam gibi muzik dinleyen kesim tarafından kesinlikle kabul edilmiycekler herkes onların lp ozentisi olduguna emin ama maksat trk muzigi gelişsin diyip albumunu alırsanız alkıslarım tebrik ederim bende alıcam cunku[signature][hline]jolene please dont take my man even though you can
Sosyal ağlarda paylaş

Mor ve Otesi kaliteli demis bir arkadas. Hayir, sadece produksiyon eskisinden yani dandikliginden hicbir farki yok.
Ama manga ondan da beter[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

hmm.. iddalı konuşanlar "bence" diye başlasın.. çünkü "bence" bu şekilde daha mantıklı :)
ben kimin neyi ne zannettiğini bilemiyorum ki sertab erener i seviyorlarsa bu da bir artıdır zaten..
birde şöyle bir durum var arkadaşlar.. bunu kimse anlamak istemio ama.. müzikte özgün birşeyler yapmak tabiki önemli.. fakat her grubun etkilendiği başka insanlar olacak.. olmalı zaten. bugün en büyük müzik adamları bile kimlerden etkilendiklerini hatta ilk başlarda özendiklerini açıkça söylerler.. hatta www.allmusic.com (sanırm adres buydu) burada her sanatçı için "Influenced by" kısmı vardır. Bu utanılacak sıkılacak bir şey değildir.. o linkin park özentisi dediğiniz grubun bunu sakladığını da zannetmiyorum.. yine hayal kahvesinde gripin ile beraber manganın solisti "in the end" i cover ladı.. saklayacak birşeyleri olsa ztn lp nin yanından bile geçmezler.. o tarzı seven bir sürü insan var sonuçta o da bir müzik.. benim iki şarkıdan sonra başım ağrır genelde o tarzda ama bazı parçalar cidden hoşuma gidiyo.. Albümünü imkanım olsa (burda yok malesef) alırdım.. işallah yakında bu gruplarımız yurtdışına açılacaklar (biraz ingilizcelerini geliştirecekler) o zaman bizde çılgınlar gibi her albümlerini alacağız..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 26 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
Mor ve Otesi kaliteli demis bir arkadas. Hayir, sadece produksiyon eskisinden yani dandikliginden hicbir farki yok.
Ama manga ondan da beter

şimdi böyle başlarsak mesela bende derim ki..
"Mor ve ötesi için sadece produksiyon dandikliğinden hiçbir farkı yok. demiş.. Hayır, gayet kaliteli müzik yapıyorlar. canlı performanslarıda başarılı.. enstrumanları da güzel kullanıyolar.. sözlerde yerinde.."

ama böyle olmamalı tabi.. çünkü bunlar benim düşüncelerim.. sen öyle düşünmüo olabilirsin.. bu kadar net nasıl konuşuosunuz anlamıorum.. bi otorite varda o mu karar veriyo dandik ya da diil die.. ya da kitabı falan mı var ? ben bilmiorum
Sosyal ağlarda paylaş

bi gruptan esinlenmek vardır ki bu o grup içinde o grubu sevenler içinde guzel bişeydir ama manganın yaptıgı nerdeyse sozlerini turkcelestirip soylemek nerdeyse tamamen aynı muzigi yapıyolar diyebilirim ben hiç bir fark gormuyorum eger bunu kabul ediyolarsa kimse aaa turk muzigi gelişiyo falan demesin bu gelişme falan diildir gelişme insanlar kendiozgun muziklerini yaptıgı zaman baslar[signature][hline]jolene please dont take my man even though you can
Sosyal ağlarda paylaş

Zaga da dinlemiştim bende değişik öle ahhım şahım değil ama tatlı bir ses gibi geliyor kulağa :p[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bunlara biara mail atmıştım. İçeriğinde sing our song'daki hallerinin çok hoşuma gittiğini,şimdi dinlediğimde ezik Lp'yi taklit eden bi grupla karşılaştığımı belirtmiştim.Neden caddeci tikkylere hitap ettiklerini sormuştum,bu özentilikle nereye kadar demiştim. İyi para kazanırsınız ama gerçek insanları kazanamazsınız deyip bitirmiştim. Cevap atmışlar :)

merhaba

Mailine geç cevap yazdığımızdan dolayı üzgünüz öncelikle.Bu yoğun dönemde gerçekten nadir girebiliyoruz internete.

Fikirlerine saygımız sonsuz fakat bunları da bizim bu maille değiştirmemiz olanaksız.Umud ediyorum öok yakında niyetimizi ve nasıl adamlar olduğumuzu daha iyi anlarsın ya da biz anlatırız

sevgiyle kal

maNga
[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young

[Bu mesaj Sensible tarafından 27 Ocak 2005 08:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HeadII, 27 Ocak 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
anlamadığım bi şey var dikkatimi çekti devamlı yok bu berbat bu ezik bu bebe diyorsunuz kolaysa siz yapınnda gförelim sizin kral grubunuzu neden herşeye ezik deniyor anlamıyorum lp de kral bi grup bence mangada

Siz yapın nedemek ya biz müzisyenmiyiz? Bi doktor işini kötü yapıyosa benim eleştriebilmek için gidip onun yerine doktorluk yapabilmem mi lazım?
Bu adamları dinleyen insanlarda mantık olmaması hiçde şaşırtıcı değil,kusra bakmayın...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

bide zagada soyledikleri sarkıda bunun adı manga satılık diiliz biz falan diolar sevsinler bir kadın cizeceksinin sozlerine bak orda da biz alternatif yasam yasıyoruz biz farklıyız havalarında sozlerine bakın hak verirsiniz bana[signature][hline]aramaya inanmıyorum
post kasıyorum
kufrediyorum
kavga ediyorum
:hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlara helal olsun. Ortada bir sürü gereksiz yorum varken önlerine bakıp devam etmeyi başarıyorlar gibi gözüküyo şu anda. Tarzlarını çok tutmasamda sonuçta bi ilk sayılabilcek bi tür , özentilik diye adlandıranlara hiç lafım yok anlamıyolar zaten. Böyle yorumları takmadan önlerine bakabiliyolar helal olsun[signature][hline]Drowning Pool - Tear Away
I don't care about anyone else but me
I don't care about anyone
I don't care about anyone else but me
I don't care about anyone or anything but me
Goddamn I love me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trgdy, 27 Ocak 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
bide zagada soyledikleri sarkıda bunun adı manga satılık diiliz biz falan diolar sevsinler bir kadın cizeceksinin sozlerine bak orda da biz alternatif yasam yasıyoruz biz farklıyız havalarında sozlerine bakın hak verirsiniz bana

sana katılmıom cunku turkıye dekı kurulan grupları yabancı ulkelerdekı gruplarla karsılastırma[signature][hline]Msn : [email protected]
Yavas konus,hızlı dusun
Cheester Nası Biri?
Sozlukte Cheester

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Predator-, 27 Ocak 2005 20:38 tarihinde demiş ki:
özentilik diye adlandıranlara hiç lafım yok anlamıyolar zaten. Böyle yorumları takmadan önlerine bakabiliyolar helal olsun

ozur dilerim neyi anlamıyoruz??[signature][hline]aramaya inanmıyorum
post kasıyorum
kufrediyorum
kavga ediyorum
:hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...