Samet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Yaw bu oyunda save denen bişi felan yoq mu?Biliyorum fazla nostaljik kaçtı ama bilenler yardım etsin oyundan nasıl çıkarım yane yeniden başlayınca kaldığım yerden mi devam edecem..??Bi de bilen varsa diye söylüyom kılıcı , helmeti felan nasıl alacam??Yardım ediiinnn...[hline]Mekteb-i SultaniJoin The Elven Army [Bu mesaj Samet tarafından 07 Şubat 2003 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 f1'e basınca çıkması lazım menünün ordan save, exit yapabilirsin. helmet (sirk için söylüyorsan) scumm bar'ın mutfağındaki tencereyi kullanacaksın helm yerine. sword alınmıyor. insult sword-fighting den bahsediyorsan o iş için kılıç almana gerek yok. zaten eğiticiyle konuştukatan sonra elemanları yakalayıp direk giriyon olaya[hline]elf: x adlı insanı arıyorum nerede bulabilirim? barmen: hmm, tanıyorum onu niçin arıyorsun? elf: akrabam... tüm grup iptal!!! (yaşanmıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 F5 e bas kHelmet dediği pot, onu da ilk girdiğin grog bar da sağa gidiyorsun, aşçı çıktığı ve sol ekrana kaybolduğu zaman mutfaktan giriyosun, ne sonra ne önce, ve pot u alıyosun. sana 300 gold veriyolar, bu shovel ve kılıç almana yetiyo.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Ulan aaaah ah... ne oyundu be! *az olan orijinal oyunlarından The Secret of Monkey Island CD sini aramaya başlar*[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samet Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Yaw bişi daha var Governor'un evinden idol'u çaldım hazine yerine çıkan t-shirt'ü de buldum ancak swordmaster'ın insultlarına yanıt nerden bulacam yardım pls... onu da yenersem 3 trials görevini bitiriyom oley...[hline]Mekteb-i SultaniJoin The Elven Army Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 ingilizce bilmiyomusun :)[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samet Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 biliyom kardeşim ve şu dünyada ingilizceme güvendiğim kadar pek az şeye güvenirim de mesela adadaki house'a gidip biraz ders aldıktan sonra seni bikaç insult öğrenmen için yolluyor tamam onları örendim cevaplarını da biliyom da Swordmaster farklı insultlar kullanıyor.Onların cevaplarına cevap verecek adam bulamadım daha adada....O yüzden yardım.[hline]Mekteb-i SultaniJoin The Elven Army Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 insultların cavaplarını masterla dövüştükçe öğreniyosun[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Monkey 3 de de oleydi dovusmeden cevapları cıkmıodu[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Bak masterla dövüşmeye başlayınca insultları o sölemeye başlıyor..Haritada dolaşırken piratelarla karşılaştın diyelim onlar sana bi insult söleyince o insulti öreniyon ve başkalarına söleyince cevaplarını doru verirlerse onun cevabını da öreniyon.Ama Swordmaster'ın kullandığı insultların cevaplarını kasabada kimse bilmiyor..Sorun bu..[hline]Mekteb-i SultaniJoin The Elven Army Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Insultlarını mantık ile yenecekin, aynı cevaplar, mesela You fight like a dairy-farmer a, How appropriate, you fight like a COW diyosun Aynısı Sword Master I'Ll milk every drop of blood from you dediği zaman bun diyosun ve sen kazanıyosun, yani antık gerekiyo[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Ewt saol orayı geçtim şimdi part twonun başındayım.Yaw oyunu biraz fazla karmaşık yapmışlar.Gerçi broken sword kadar karmaşık deil ama..Yine de eski bir oyuna göre gerçekten iyi.Sorularımı cevaplayarak değerli vaktinden ayıran kişilere teşekkürler..[hline]Mekteb-i SultaniJoin The Elven Army Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar