Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adsl modem sorun...

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar adsl usb modem var arkadaşımın modemi ilk kurudgunda 2dk gidiyor sonra kopuyor.. tekrar silip yüklediginde bi 2dk daha gidiyor silip yüklemessen 1,2 saniye sonra kopuyor yardımcı olursanız sevinirim...[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Sosyal ağlarda paylaş

zyxel modemin markası da bu sahi senin dedigini de denerim ama ilk başta 2dk sonra 1 2 sn gidiyor ikisinde eşit olur o etkilese ama denemek lazım Pc bu :P[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Sosyal ağlarda paylaş

sp2 yi falan kurmadan girmesin..
bana da aynı şey oluyordu modemi bile değiştirdim ama olay güvenlik sorunu çıktı

sorunun bu olup olmadığını anlamak için nete bağlandıktan bir dk sonna çalıştır/cmd açın..
netstat yazıp enterlayın..
liste uzun çıkarsa sorun güvenliktir..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Napoleon, 07 Şubat 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
İnternet Seçenekleri'nden Güvenlik kısmına girip Varsayılan Düzeye tıklayın. Eğer düzey yüksekse Orta ya da Düşük'e getirip öyle deneyin.

said:
Cthulhu_, 07 Şubat 2005 16:27 tarihinde demiş ki:
sp2 yi falan kurmadan girmesin..
bana da aynı şey oluyordu modemi bile değiştirdim ama olay güvenlik sorunu çıktı

sorunun bu olup olmadığını anlamak için nete bağlandıktan bir dk sonna çalıştır/cmd açın..
netstat yazıp enterlayın..
liste uzun çıkarsa sorun güvenliktir..

neden up işte cevap alla alla[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
Offf baya uzun bu ya..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...