Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ufak bi konuda yardımınızı isticektim :))

Angel_85

Öne çıkan mesajlar

valla ne istediğini nasıl bişi istediğini belitsen yardımcı olcazda sende bilmiyosun galiba. bence sen gez alışveriş sitelerini bilgi al biraz.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
voic3, 08 Şubat 2005 12:03 tarihinde demiş ki:
Yanlış yere açılmış topiclere senin tepki yada ceza verme girişimin nedenki? bölüm admini gelince taşıyacak zaten topic'i sizi neden bu kadar rahatsız etti hala çözemedim. Yardım isteniyor sonuçta burada sırf insanlık için oturup yardım etmeniz gerekirken post kasmak-gösteriş yapmak amaçlı saçma sapan mesajlar atıyorsun.

ben sana niye cevap veriim ki bu sondu ben sadece değer verdiklerime post atarım
paticik ruhunu da anlamamışsın[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi
rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu ..

arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem
Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Angel sen beni ciddiye almadın ama ben ciddiyim. Sen gir bi telefoncuya. De abi böle böle yada abla herneyse. Bize dediklerini de "bolresim çekecem. Kalitesi güzel olsun hafızası iyi olsun..."
Adam sana en fazla 7 model çıkarabilir. O yedi modelden elbet 3 tanesi senin gözüne çarpar. Sonra gelirsin buraya dersinki.
ASrkadaşlar benim kafamda şu 3 model var sizce hangisi ?

Bence bu en güzel çözüm yolu diğer türlü bu topic patlar. Çözümde bulamazsın ok mi? Kız kardeş :)[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EomerMcEwan, 08 Şubat 2005 12:29 tarihinde demiş ki:
Angel sen beni ciddiye almadın ama ben ciddiyim. Sen gir bi telefoncuya. De abi böle böle yada abla herneyse. Bize dediklerini de "bolresim çekecem. Kalitesi güzel olsun hafızası iyi olsun..."
Adam sana en fazla 7 model çıkarabilir. O yedi modelden elbet 3 tanesi senin gözüne çarpar. Sonra gelirsin buraya dersinki.
ASrkadaşlar benim kafamda şu 3 model var sizce hangisi ?

Bence bu en güzel çözüm yolu diğer türlü bu topic patlar. Çözümde bulamazsın ok mi? Kız kardeş :)

galiba haklısın ama yine de sizin fikirleriniz işimi kolaylaştırırr :)[signature][hline]purity is a simple idea..
Sosyal ağlarda paylaş

Kavga cıkmıs yalnız konuda =)

Neyse konuya gelirsek, ya ilk once nası bi telefon istiyosun bu çok önemli. Küçük ama biçok özelliği olan daha cep telefonu mahiyetinde bişey mi olsun, yoksa büyük ama daha kapsamlı bişey mi istiyosun? Fotoğraf ne kadar iyi çekmeli senin için önemli mi değil mi? vs vs. ilk önce bunları açıklarsan daha çok yardımcı olabiliriz. Ya da direk büyük bi magazaya gidip ordan bakabilirsin ne vardır yoktu mutlaka gözüne kestirirsin bikaç tanesini.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
voic3, 08 Şubat 2005 12:03 tarihinde demiş ki:
Yanlış yere açılmış topiclere senin tepki yada ceza verme girişimin nedenki? bölüm admini gelince taşıyacak zaten topic'i sizi neden bu kadar rahatsız etti hala çözemedim. Yardım isteniyor sonuçta burada sırf insanlık için oturup yardım etmeniz gerekirken post kasmak-gösteriş yapmak amaçlı saçma sapan mesajlar atıyorsun.
kompleks:)[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur
-1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur
-2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :)
---------------------------------------------
Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi...
Sosyal ağlarda paylaş

cep telefonu alırken beklentiler çok önemlidir. Örneğin ben bir önceki telefonumda sadece titreşim özelliği arıyordum. O zamanlar hepsinde olmadığından ana kriterim titreşimi olan en ucuz telefon şeklindeydi. Öyle deli gibi de araştırmadım gittim bir bayiye elinizdeki en ucuz titreşimli telefon hangisi dedim ve aldım.

Geçen ay cep telefonumun çay içmek istemesi sonucu önce bazı tuşlarının arada tutukluk yapması, son olarakta bazen çalmaması sonucu yeni telefon aldım. Onda da tek kriterim Bluetooth'u olması idi, girdim bir dükkana bir iki modele baktım ve şimdiki telefonumu aldım.

Kısaca sen ne bekliyorsun esas önemli olan bu. Mesela çok şık olsun kalanı önemli değil mi veya illa bluetooth'u olacak mı? Kamera olsa da olur bir şey mi yoksa çözünürlüğü bile önemli mi? Ve en önemli mevzu, para öenmli değil demişsin ama herkezin önemli değil kavramı farklıdır. En fazla kaça kadar çıkmayı planlıyorsun.

Son birde soru, forumda eskiden bir angel vardı, onunla alakan yok değil mi, şifresini unutup zırt pırt angel'ın türevi nickler açardı da :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...