P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Size çok basit bi örnek veriim. Bu bi ara internet sitelerindede dolaşmıştı... Bütün ortadoğudaki ülkelerin başkanlarının ve eşlerinin resimleri var.. Btn eşlerin başı açık ama bzmki kapalı... Ayrıca düğüne ülkelerin başkanları çaırılıo ama başkanların gittikleri salonda herkesin başı kapalı nerdeyse adam btn bunları gördükten soora tabiki ön yargıyla bakar Türkiye'ye[signature][hline].... LeviathaN .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bu ne bicim biseydir yaaaa!!!! bide biz hala bunalara gitmeye calısyoruz...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Komik bence :)[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 böyle bir maketi hazırlıyorlarsa az da olsa bizi düsünüyolar demektir :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Sen istediğin kadar modern ol adamlarda elf kibiri var.Bize ustten bakıyorlar onların haddıneymıs gıbı.Bunu saglayanda bızım salaklar.Takılsınlar kendi kendilerine[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Wispy, 08 Şubat 2005 17:42 tarihinde demiş ki: Bazı şeyler çok çok net ve bunlardan biri de adamların bizi aralarında istemedikleri. Her türlü politikayla ilgili dergide AB haritalarında Türkiye üzerinde bir ???? görürsünüz. Biz hala kendimizi kandırmaya devam edelim geçici " istikrarlı ülke " tabloları çizelim. İşte dolar düşüyor enflasyon tek hanede diye kendimizi kandıralım. Hanyayı konyayı anlayınca TL yine 6 sıfır atılacak seaviyeye gelmezse iyidir. Ha bu arada, zamanında AB bizi davet ettiğinde " Bizi AB'nin manavı mı yapacaksınız" diyen zihniyetlere Yeni Zelandalıların o muhteşem danslarını yapmak istiyorum (a.k.a kafam girsin) Tamam anladik, ekonomi zayif, issizlik var, fesli salvarliyiz vs.vs.vs.... Istemiyorlar bizi onu da anladik.. E o zaman nicin 'Hayir' demiyorlar? .. Uzatiyorlar, her gun yeni kurallar, yeni maddeler. Insan haklari, Avrupa standartlari ben de destekliyorum bunlari sonuna kadar, tamam, peki senede 15bin ton et ithal etmemiz neyin sarti oluyor? Gumruk birligi gibi Turkiyeye milyarlarca dolara mal olan bir organizasyon ne oluyor? Boyle mi gelisecek AB seviyesine gelecek bu ulke? Yabanci firmalar cirit atiyor, butun araziler satiliyor, ben bi haftaligina arkadasimi ziyarete gidecem bir hafta kuyruk bekleyip vize alamiyorum... Biz mukemmeliz, Turkler ustun irk falan demiyorum, gene yanlis anlasilmasin . Ama bu kadar maymun edilmeyi de hic bir toplum haketmez dunyada. Not:Ne zaman davet etmis AB Turkiyeyi ben hatirlayamadim? [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 08 Şubat 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: fizban, 08 Şubat 2005 16:38 tarihinde demiş ki: müzakerelerin bence bi ucu açık, o da bize dönük, sivri bi uç. [anladın sen anladın] [signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar