Remus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ben bu web formunu doldurdum sonra otomatik mail geldi simdi US wow sitesinden denedim cd keyim calismadi acaba bu EU ya convertmi edildi edilmediyse bana yeni cd key yolluyucaklarmi aranizda yeni cd key alan oldumu off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 herhalde convert edenlere blizz yeni bir cdkey gönderir.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bu konu hakkında çok uzun bir başlık var, oku istersen.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Neden yeni key göndersin ki o keyler zaten us de çalışmadığına göre eu da çalışacak bence ben böyle düşünüyorum...[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 varda sorumun cevabi yok orda yani onlara 2inci mesaj falan geldi final betaya hemen basladilar falan benim sorunum cd keyimi US serverlarinda denedim calismadi acaba convert olmusmudur yoksa daha vahim bir durumdamiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hayır yeni cd key gelmio eski cd keyiniz euda calısmaya baslıyo sadece ama normalde cevrilmeden us acc alma kısmında gecerli oluyo keyler ki yeni doldurduysan formu 1 gudne cevirmiyolar belkide cok sanslısındır bilemicemde 2 haftada cevrilmeyen arkadaslarım da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 cd keyi guvenilir bi şekilde almadın mı uste gecmesi lazım cunku normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ilk aldigimda denemistim tabi us telefon falan olmadigindan ilerliyemedim daha demin denedimde calismadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bi fikrim yok ama cd key phaseini gecmesi lazım us acc acma formunda normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 US keyini EU ya degistirmis olan biri US de karakter acmaya calistimi hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 eger ilk basta US keyin auth.phasede calistiysa ve conversion basvurusundan sonra calısmadıysa, gerekli cevrim yapılmıs demektir (ben keyimi bu sekilde 2 hafta once filan degistirdim)[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 icin rahat olsun diyorsun yani keyi falan kaptirmadik yani insallah oh neyse soyle iyi bir cevap aldim sayilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 peki us keyi kullandıysam eu ya gecemez miyim?Parayla degilmi kardesim :D[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yeni bir cd alıp geçersin. Nasıl olsa parasıyla... :)[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kullanilmis cd key ile gecis olucakmis onuda mail atip sormustum ama zamani ve wipe (yeni karakterlemi yoksa oynadigin karakterlemi devam edebilecegin) ile ilgili bir sey soylemediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 peki gecis olacağı kesin mi?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ilerde öyle birsey yapabilir blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kesin valla bana cevap attilar ahada cevap assagida sonra formlarada yazmislardi fakat malum sildiler beta sonrasi Hello, We will be providing a solution for those with the US edition to play on our servers when the European edition is released, so you will be able to bring your US version back to Europe and play on the European servers. Best regards Blizzard Entertainment Europe B.Mejdahl Technical Support www.wow-europe.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Remus, 08 Şubat 2005 18:01 tarihinde demiş ki: icin rahat olsun diyorsun yani keyi falan kaptirmadik yani insallah oh neyse soyle iyi bir cevap aldim sayilir ama sunu solemeliyimki bunu yaptırana kadar akla karayı sectık . ben final betanın ancak yarısında baslayabildim cunki benım keyim cok gec convert edildi. hatta bazı edilmeyen arkadaslarında var. biraz sans isi anlayacagin :) bizim bi topic var oraya goz at, "invalid eu key" diye bir topic[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar