Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US key i EU cd key e degistirenler..

Remus

Öne çıkan mesajlar

Neden yeni key göndersin ki o keyler zaten us de çalışmadığına göre eu da çalışacak bence ben böyle düşünüyorum...[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

peki us keyi kullandıysam eu ya gecemez miyim?Parayla degilmi kardesim :D[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

peki gecis olacağı kesin mi?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

kesin valla bana cevap attilar ahada cevap assagida sonra formlarada yazmislardi fakat malum sildiler beta sonrasi

Hello,

We will be providing a solution for those with the US edition to play on our servers when the European edition is released, so you will be able to bring your US version back to Europe and play on the European servers.

Best regards

Blizzard Entertainment Europe
B.Mejdahl
Technical Support
www.wow-europe.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Remus, 08 Şubat 2005 18:01 tarihinde demiş ki:
icin rahat olsun diyorsun yani keyi falan kaptirmadik yani insallah oh neyse soyle iyi bir cevap aldim sayilir

ama sunu solemeliyimki bunu yaptırana kadar akla karayı sectık . ben final betanın ancak yarısında baslayabildim cunki benım keyim cok gec convert edildi. hatta bazı edilmeyen arkadaslarında var. biraz sans isi anlayacagin :) bizim bi topic var oraya goz at, "invalid eu key" diye bir topic[signature][hline]Da Site
Da Blog
Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...