elladan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 arkadaşlar avaturk, esen elektroniğin anlaşmasının iptali yüzünden başka bir firmayla anlaşmış, 20 şubatta dağıtıma başlanacakmış. yani avaturk ten sipariş edenler 9-10 gün geç başlayacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Dua edin gecikme sadece 9-10 gün olsun. Bence ıvır zıvır bahanelere hazır olun...[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 TR'de oynayacak herkes neredeyse 10 gün geç başlayacak zaten :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aha ben 10güne razıyım 1 ay olmasında :D[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tangerine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 adamlara 3 tane mail attim iptal için adamlar ısrarla "dağıtıma 21 inde başlayacak" diyorlar hey allahım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 valla arkadasım 100 kere konustu kendı ımkanlarıyla getırceklermıs bence buyuk bır olasılıkla gelıcektır eğer acelenız yoksa bekleyın derım ama bellide olmaz tabi :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Hmm en iyisi, US keyi olan bir arkadaş bulmak :P[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Banada mail geldi avaturkten.. Erkek arkıma hediye alıorum die gaza gelmiştim geciktikçe sinirim bozulmaya başladı ya...[signature][hline].... LeviathaN .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ulen varya ava fos arkadaslar demın konusum ava ıle hanı o cıkma olayı varya yalan arkadaslar ınanmayın varya sovmek ıstıyorum hanı o cıkıs tarıhı varya onlara esen tarafından verılen zamanmıs demın konusdum anlıcanız baska bır fırma yok yalan abı hepsı serefsız abı bunların anlıcanız esen onlara oyle demısde onlarda tamam demıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ya aman bea.... Millet oyunun tadını çıkartırken biz beklio olcas..[signature][hline].... LeviathaN .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 neden yurtdisindan almadiniz ki? hem daha ucuz hemde oyunun elinize gecmesi daha kesin... Biraz kendi kendinizi zora dusuruyorsunuz.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Avatürkten bana gene mail geldi "siparişiniz hazırlandı" die... Hö?[signature][hline].... LeviathaN .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yok merak etme o banada geldı bız sımdı salagız ya ondan yanı demıslerdır yalan ınanma abı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 =))) Bende diorum 1 saat önce nası mail geldi şimdi nası noluo dedim... Adamlar resmen dalga geçio bea...[signature][hline].... LeviathaN .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 World of Warcraft Siparişiniz Inbox Avaturk to me Show options 3:00pm (3 hours ago) Merhaba, Sipariş etmiş olduğunuz World of Warcraft, 21 Şubat 2005 tarihinden itibaren dağıtılmaya başlanacaktır. Saygılarımızla Avaturk Siparişiniz Hazırlandı. Ad Soyad meriç tümer Nick Cold.Fire Email [email protected] Üye Tipi Avaturk Voyager Sipariş Bilgileri Ürün Perakende Fiyati Üye Fiyati Adet Toplam Fiyat World Of Warcraft Box Set (PC) 89 TL 94 TL 1 94 TL AvaCheck ile Karşılanan Tutar 0 TL Teslimat Adresi Fatura Adresi Bahçeli evler mahallesi kazımkarabekir caddesi no31 kat3 bengi apartmanı samsun samsun 55070 Samsun Türkiye Bahçeli evler mahallesi kazımkarabekir caddesi no31 kat3 bengi apartmanı samsun samsun 55070 Samsun Türkiye ısde abı ılk gelen bugun gelmıs sonrakı ıse 3 4 gun oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ahah olm herşeyi koymussun buraya ahaha[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Artık adresini biliyoruz... Weblebiden sipariş verenler nooldu?[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar