jacabo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: -Wissy, 11 June 2003 00:59 tarihinde demiş ki: said: jacabo, 11 June 2003 00:52 tarihinde demiş ki: ya surda 3 kısısınız bı susun ya herkes anadoluda sız gelceksınız okadar...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Sen boyle cumleler kurarsan..Oyle cevap alirsin.[hline]tHe Original fi$h® uf ordakı sonundakı fııl e bakıp konusuyorsan bayık sın zaten nese eyi siz serdar la halı saha da tek vuru$ oynarsınız...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 susun la Beşiktaş civarlarında oynanır konu kapanmıştır[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 .... [Bu mesaj jacabo tarafından 11 June 2003 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 blaQ, Baggio, Prawler, Ben ve daha niceleri(Igrenc!) Avrupa yakasinda.Ayrica ula$im acisindan Be$ikta$ ve Taksim en uygun yerler, hem Avrupa hemde Anadolu yakasinda olanlar icin.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Off..Uzatmayin be.Evine donemeyecek olanlari ben misafir ederim.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 oleeygdfg[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Head, 11 June 2003 01:08 tarihinde demiş ki: oleeygdfg[hline]valandil ownz j0o! Seni etmem ;)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 evine dönemeyecek olanı ben de misafir edebilirim ama wissy etsin[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 tamam madem öyle beşiktaşta bildiğiniz güzel bi halı saha varsa söyleyin kararlaştıralım işte.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ya insancıklar, oylama yapsanıza be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Abi misafirlik olayı filan yok ya. 20:00'de maçlar bitcek. Sonra bi yemek yiycez 30 kişi. Sonra bi bara gidicez. Zabaa kadar içecez. Ertesi gün de dağılırız :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 oylamaya gerek yok işte beşiktaş tarafında yapacaz güzel güzel maçımızı giycez cicilerimizi oynayacaz oyunumuzu[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 olmaz yaşı tutmayanlar war[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Uydururuz olm onlara da bi$iLer. Gelmeye niyetleri olsun. 20 kişiyi (sap da olsalar :) ) almıycak bar, meyhane, lokanta, restaurant, bayır, çayır, çaybahçesi sahibi tanımıyorum abi ben. Kapıda atarız suratına 100-200 milyon, 2 yaşındaki bebeyi sokarız gerekirse :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Argothlar mac ayarladiginda Taksim'de bulu$up Levent tarafina gitmi$tik.Sonra yine Metroyla Taksim'e donmu$tuk.Oradanda dagilmi$tik.Yine boyle merkezi bir yerde bulu$uruz.Sonra hali sahaya gideriz.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: bLaQ, 11 June 2003 01:49 tarihinde demiş ki: Abi misafirlik olayı filan yok ya. 20:00'de maçlar bitcek. Sonra bi yemek yiycez 30 kişi. Sonra bi bara gidicez. Zabaa kadar içecez. Ertesi gün de dağılırız :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Off..Butun planlarimi bozdun $imdi.Milleti eve atip uygunsuz pozlarini cekip $antaj yapicaktim..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Fb nin kaptanı olarak (;)) yaw karşıya bi maç için geçmek azap olcek........... diyorum[hline]Dj KeSh pazar 13-15 arası............. biras hareketlenmek isteyenlere isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 lig usülü deplasmanlı olsa? mesela fb-gs maçı bi karşıda bide anadoluda olsa aynısı fb-bjk içinde geçerli[hline]Dj KeSh pazar 13-15 arası............. biras hareketlenmek isteyenlere isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Yaza depLasmanLı sistem oLmaz. Lig usulü yaparız hele bi sonbahar gelsin insanlar istanbula dönsün :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Bir mac degil.Mac, sonra yemek, sonra icmek.. Ya bu blaQ, argôt korkusuna gelemedi bizim daha onceki olayimiza..$imdi ozeniyor tabii :) *! No Offense*[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Wişi ben gelememişim o zmn demekki, ama sen geLiyosun. Adamı öLdüren cesaretidir demişler hoho *directly offensive*[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 uyar mı avrupa yakasındakiler ne diyorsunuz bu olaya?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Ha sen deplasman işini fln diyosan direk uymaz abi eheh[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- [Bu mesaj bLaQ tarafından 11 June 2003 01:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: bLaQ, 11 June 2003 01:57 tarihinde demiş ki: Wişi ben gelememişim o zmn demekki, ama sen geLiyosun. Adamı öLdüren cesaretidir demişler hoho *directly offensive*[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- *! korkar * Ben vazgectim gelmeyecegim :) Senden korkan senden beter olsun be marulcan :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Praw bizim takıma şööle 7 çift tekmelik filan alsana. Bu GS takımı pek bi hayvan gibi gözüküyo :) wişi sakatlarız maçın başında 6v7 ezeriz olmadı hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar