Forseti Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 BEyler çiroz da yapalım çok güzel bi yer bi de servis ayarlarız okuldan fln ben ayarlarım olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: bLaQ, 10 June 2003 20:55 tarihinde demiş ki: BJK Kadrosu: ----------------- 7- Raider* noluo olm mhuahua nese özel msj a da cevap verdim bir günlüğüne makedonya maçı için geliom o kadar kalamam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 maç sırasında göreceğiniz gibi: bunların alayı fıs.[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 jacabo siftahsızsın eha[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Valandil biz sahada konu$uruz senin gibi boş konu$mayız :) HAdi güseLim hadi mucx :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 alayınız gelin oglum..[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 şimdi görmüş bulunmaktayım topic'i neyse zaten benim sınavlarım var o günlerde, gelemem şampiyon galatasaray, sakın rezil etmeyin valla topuklarınıza yazık olur[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 kerem sen msin lan[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hmm şimdi şöyle bi toparlayayım; maçlar avrupada (ya ellen road stadında, ya da ist.avrupa yakasında seçeceğimiz bi halı sahada) yapılacaktır. 17:00-20:00 arasında yapılacaktır. anadoluda (ist.anadolu yakası,izmir,adıyaman,mardin vs.) oturan arkadaşlar arabayla gelicek olanların arabalarına konuk olup katılım gösterecek, eğer araba sahibi "banane lan benzin parasını çıkmazsanız götürmem" derse ya paşa paşa ara verilecek, ya da beraber bişeylere binilip gidilecek. artık dönüşte kim naapar bilmem. takımlarda 7 as oyuncu+ x yedek bulunabilecek. ayrıca işi gücü olmayan ama illaki izliycem katılım göstericem araya karışçam diyen olursa gelsin izlesin taraftar olur,şahane de olur yani. 7 as oyuncu dışında bulunan x tane yedek oyuncu bu topice attıkları msg sırasına göre hazır bulunacak, para ya da güç gösterisiyle sıralama değişmeyecektir(umarım). eğer 7 as oyuncudan hiçbiri kaleci olmak istemezse son as oyuncuya hoşçakal denilip gönüllü kaleci alınacaktır (gönüllü olsun ki başarılı olsun). eğer her oyuncu kabul ederse (ya da yarısından fazlası diyelim) olay iddiaya girme şeklinde olacak, kaybeden iki takım, kazanan takımın maç paralarını ödeyecek. maç esnasında ya da sonrasında alınan su, kola vb. şeyleri herkes kendi cebinden ödeyecektir. eğer ki fotoğraf makinesi getirilirse daha bi güzel olacak olan 3 maçın ardından kazanan takım, kaybeden takımlarla istediği kadar dalga geçsin,ya da geçmesin orasını bilemem. hatta eğer kaybedenlerden biri yeterli cüsse ve kuvvete sahipse diğerleriyle dalga geçsin bana ne ;) top yuvarlaktır ama bazen oyuncular yüzünden köşeli hale geliyo ve tartışöma çıkabiliyo. bunun için TS li olduğunu söyleyen arkadaşatan hakem olmasını rica edicem. daha bi güzel olur hakemli falan maçlar maksat gerçek fitbol ortamını sağlamak. herkese başarılar.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Valandil'im, bickin delikanlim, Fikirtepe'nin gulu, kahramanim..Yicez onlari yicez..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ya kım goturcek sımdı bızı? :)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 gelmeyin boşu boşuna. nasıl olsa yenileceksiniz. haha[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bora sen hangı takımdasın fb? mı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 saç rengimden belli olur.[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 turuncu renklı takım yok be gulum ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 maçalra kesinlikle geliyorum[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 olm sarıyla kırmızıyı karıştır. ne renk çıkıyor?[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Abi antreman maçına gelin bari[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Praw ne antreman maçı abi? Kazıycaz.. Antremana gerek yok[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ya anadolu yakasında olsun pff baslatmayın ab nıze[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 kesin traşı. fgdfggdfgdfg karşı takımın kalecilerine iyi akşamlar diliycem ben. vallahi gömerim yani.[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Jacabo, sen sadece bi pilsin tamam mı? Sorgulama uygula. Burda patron biziz. :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 şu antreman maçını da yapsak 3 kişi geliyo sadece head le birlikte 4 oldu hem ısınmış oluruz ham olmayız[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 lütfen takımların ana kadrolarındaki insancıklar, anadolu mu yoksa avrupa mı size uyuyor yazınız: GS - Sabo - Anadolu (1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hadi leyyn dagıtırım burayı *!minigun ı cıkarır ....*[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar