Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Futbol Turnuvası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fizban ÖSS öncesi fazLa tehLikeLi açıkLamalar yapıyosun. Hayır yani biri gelir, kırar sağ kolunu, boşu boşuna 1 sene daha bekLersin aLLah korusun :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mesaj tarihi:
beni de yazin bakin fb takimina kaleci olarak :) bol bol gol yerim egleniris ehehe. duruma gore de anadolu yakasindan gelicekleri arabayla gotururum karsiya. maksat etkinlik ve eglence olsun.
son kadrolar nedir praw yazsana...
Mesaj tarihi:
said:
Sanrey, 10 June 2003 16:14 tarihinde demiş ki:
beni de yazin bakin fb takimina kaleci olarak :) bol bol gol yerim egleniris ehehe. duruma gore de anadolu yakasindan gelicekleri arabayla gotururum karsiya. maksat etkinlik ve eglence olsun.
son kadrolar nedir praw yazsana...

ıı ben geliom o zmn satıom menejeri lol[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Mesaj tarihi:
Sanrey sen Fener takımını düzenler misin, GS'li biri de GS takımını yazsın yedekleriyle. Praw dötü kalkık bi dicey oldu ben de BJK takımını düzenliyim. Yedekleriyle birlikte yazın..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mesaj tarihi:
BJK Kadrosu:
-----------------
1-Goodness [Panter kalecimiz Rü$tü, FB'den transfer ettim onlarda Sanrey var çünkü hehe]
2-bLaQ
3-Silthanas
4-Gawain
5-Jacabo
6-Prawler
7-
-----------------[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-

[Bu mesaj bLaQ tarafından 10 June 2003 17:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yok kaleci fln diil şu an öölesine yazdım, zaten kaleci çıkmazsa kesin kabızlar kabızı bi arkadaşımız çıkar. En az sektiren kaleci geyiği yapar cıvırız, yırtarız da kalecilikten haha :)

Bu arada bacyo seni Fener takımına alalım işte naz yapma bak ... :)

Tharkas FB'ye girdi diye biliyorum biri düzenlesin onları da yazsın.. Ben Raider'ı fln online görürsem transfer edicem, bonservisi elindedir onun :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mesaj tarihi:
said:
bLaQ, 10 June 2003 17:23 tarihinde demiş ki:
Yok kaleci fln diil şu an öölesine yazdım, zaten kaleci çıkmazsa kesin kabızlar kabızı bi arkadaşımız çıkar. En az sektiren kaleci geyiği yapar cıvırız, yırtarız da kalecilikten haha :)

Bu arada bacyo seni Fener takımına alalım işte naz yapma bak ... :)

Tharkas FB'ye girdi diye biliyorum biri düzenlesin onları da yazsın.. Ben Raider'ı fln online görürsem transfer edicem, bonservisi elindedir onun :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-

tmm bonservis ii :D[hline]Sir Gawain The Green Knight
Mesaj tarihi:
Karşı lafını Sanrey sööledi o da karşıdan gelenleri getirebilirim diye.. Maçlar ya 17'sinde yada 16'inde olacak. Seçin bi tarih ayarlıyalım mekanı ve zamanı da..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mesaj tarihi:
said:
bLaQ, 10 June 2003 17:32 tarihinde demiş ki:
Karşı lafını Sanrey sööledi o da karşıdan gelenleri getirebilirim diye.. Maçlar ya 17'sinde yada 16'inde olacak. Seçin bi tarih ayarlıyalım mekanı ve zamanı da..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-

16 - 17 akşam vakti olsun şöyle 2000 den sonra felan :D[hline]Sir Gawain The Green Knight
Mesaj tarihi:
behran
spectator
sadbutcher
sturm
dely
sanrey
baggio
apex
tharkas(bizden olursun sende ts yok :) )

gelebilecek olanlar geliyorum yazsin kesin olanlar ona gore bir kadro cikaralim .
  • Yeni Oluştur...