Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Futbol Turnuvası

Prawler

Öne çıkan mesajlar

said:
Sanrey, 10 June 2003 16:14 tarihinde demiş ki:
beni de yazin bakin fb takimina kaleci olarak :) bol bol gol yerim egleniris ehehe. duruma gore de anadolu yakasindan gelicekleri arabayla gotururum karsiya. maksat etkinlik ve eglence olsun.
son kadrolar nedir praw yazsana...

ıı ben geliom o zmn satıom menejeri lol[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok kaleci fln diil şu an öölesine yazdım, zaten kaleci çıkmazsa kesin kabızlar kabızı bi arkadaşımız çıkar. En az sektiren kaleci geyiği yapar cıvırız, yırtarız da kalecilikten haha :)

Bu arada bacyo seni Fener takımına alalım işte naz yapma bak ... :)

Tharkas FB'ye girdi diye biliyorum biri düzenlesin onları da yazsın.. Ben Raider'ı fln online görürsem transfer edicem, bonservisi elindedir onun :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLaQ, 10 June 2003 17:23 tarihinde demiş ki:
Yok kaleci fln diil şu an öölesine yazdım, zaten kaleci çıkmazsa kesin kabızlar kabızı bi arkadaşımız çıkar. En az sektiren kaleci geyiği yapar cıvırız, yırtarız da kalecilikten haha :)

Bu arada bacyo seni Fener takımına alalım işte naz yapma bak ... :)

Tharkas FB'ye girdi diye biliyorum biri düzenlesin onları da yazsın.. Ben Raider'ı fln online görürsem transfer edicem, bonservisi elindedir onun :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-

tmm bonservis ii :D[hline]Sir Gawain The Green Knight
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLaQ, 10 June 2003 17:32 tarihinde demiş ki:
Karşı lafını Sanrey sööledi o da karşıdan gelenleri getirebilirim diye.. Maçlar ya 17'sinde yada 16'inde olacak. Seçin bi tarih ayarlıyalım mekanı ve zamanı da..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-

16 - 17 akşam vakti olsun şöyle 2000 den sonra felan :D[hline]Sir Gawain The Green Knight
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...