Head Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 GS takımına kaleci ya da forvetl lazımsa beni de yaz. ezerim.[hline]head ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Yukarıdaki setup bana feci uygun geldi[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 menejer istemiyo napak[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Fizban ÖSS öncesi fazLa tehLikeLi açıkLamalar yapıyosun. Hayır yani biri gelir, kırar sağ kolunu, boşu boşuna 1 sene daha bekLersin aLLah korusun :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: bLaQ, 10 June 2003 16:03 tarihinde demiş ki: Fizban ÖSS öncesi fazLa tehLikeLi açıkLamalar yapıyosun. Hayır yani biri gelir, kırar sağ kolunu, boşu boşuna 1 sene daha bekLersin aLLah korusun :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- zuzuzuzuzuuzuzu :D[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 beni de yazin bakin fb takimina kaleci olarak :) bol bol gol yerim egleniris ehehe. duruma gore de anadolu yakasindan gelicekleri arabayla gotururum karsiya. maksat etkinlik ve eglence olsun. son kadrolar nedir praw yazsana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Ehem FB takımı gol yemicek o kadar :) (Bu arada ben GS liyim ama olsun centilmen adam böle günde belli olur formasını giydiğim takımın hakkını veriririm öhöm)[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Sanrey, 10 June 2003 16:14 tarihinde demiş ki: beni de yazin bakin fb takimina kaleci olarak :) bol bol gol yerim egleniris ehehe. duruma gore de anadolu yakasindan gelicekleri arabayla gotururum karsiya. maksat etkinlik ve eglence olsun. son kadrolar nedir praw yazsana... ıı ben geliom o zmn satıom menejeri lol[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 maç nerde olursa olsun gidilir ama orda bi kalecilik tartışması olmasın o yüzden kaleci olmak istiyecekler "ben de" lerinin yanına bir de parantez içinde kaleci [ben de(kaleci)] yazarlarsa güzel olur. sonra www.halisahakalecisi.com dan kaleci ayarlamayalım da.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ya ben ts lıyım ama yazın benıde bır takıma[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: THARKAS, 10 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: ya ben ts lıyım ama yazın benıde bır takıma[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri gel bizim takıma diicem ama eleman eksikmiki anasını satam ya :D[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Sanrey sen Fener takımını düzenler misin, GS'li biri de GS takımını yazsın yedekleriyle. Praw dötü kalkık bi dicey oldu ben de BJK takımını düzenliyim. Yedekleriyle birlikte yazın..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 BJK Kadrosu: ----------------- 1-Goodness [Panter kalecimiz Rü$tü, FB'den transfer ettim onlarda Sanrey var çünkü hehe] 2-bLaQ 3-Silthanas 4-Gawain 5-Jacabo 6-Prawler 7- -----------------[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- [Bu mesaj bLaQ tarafından 10 June 2003 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 prawler kalecimi ? ana daha 2 adam eksik tharkas'ı alalım bizden oynasın gelen yoksa nasıl olur blaQ :D[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 GS --- Wish Phantom Mysterio Babacum LvL Sabo Urza Karpuz Head[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Yok kaleci fln diil şu an öölesine yazdım, zaten kaleci çıkmazsa kesin kabızlar kabızı bi arkadaşımız çıkar. En az sektiren kaleci geyiği yapar cıvırız, yırtarız da kalecilikten haha :) Bu arada bacyo seni Fener takımına alalım işte naz yapma bak ... :) Tharkas FB'ye girdi diye biliyorum biri düzenlesin onları da yazsın.. Ben Raider'ı fln online görürsem transfer edicem, bonservisi elindedir onun :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Gelemem ben ta karsiya, iyi de oynamam zaten, salla :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Maç Avrupa 'da. Anlamayanlar için yazıyorum tekrar :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: bLaQ, 10 June 2003 17:23 tarihinde demiş ki: Yok kaleci fln diil şu an öölesine yazdım, zaten kaleci çıkmazsa kesin kabızlar kabızı bi arkadaşımız çıkar. En az sektiren kaleci geyiği yapar cıvırız, yırtarız da kalecilikten haha :) Bu arada bacyo seni Fener takımına alalım işte naz yapma bak ... :) Tharkas FB'ye girdi diye biliyorum biri düzenlesin onları da yazsın.. Ben Raider'ı fln online görürsem transfer edicem, bonservisi elindedir onun :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- tmm bonservis ii :D[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Anadolu laflari falan gecmis de, 8 sayfayi cok verimli okuyamadim ehe, iyi yazin beni de fenere bakalim, hangi gundu mac? (tam fransiz kaldik topice ya ehe) Kale son :p[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 fb takimini kim yazicak , kim yaziyorsa yazsin yoksa yazarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 iyi baggio kesin geliyor musun ? ben yaziyorum o zaman fb takimini biraz sonra,bi sekillensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Karşı lafını Sanrey sööledi o da karşıdan gelenleri getirebilirim diye.. Maçlar ya 17'sinde yada 16'inde olacak. Seçin bi tarih ayarlıyalım mekanı ve zamanı da..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: bLaQ, 10 June 2003 17:32 tarihinde demiş ki: Karşı lafını Sanrey sööledi o da karşıdan gelenleri getirebilirim diye.. Maçlar ya 17'sinde yada 16'inde olacak. Seçin bi tarih ayarlıyalım mekanı ve zamanı da..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- 16 - 17 akşam vakti olsun şöyle 2000 den sonra felan :D[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 behran spectator sadbutcher sturm dely sanrey baggio apex tharkas(bizden olursun sende ts yok :) ) gelebilecek olanlar geliyorum yazsin kesin olanlar ona gore bir kadro cikaralim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar