Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 seni dobidob etmiş zaten blaq ahaha[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Praw sana kravat alsam susar mısın? hoho[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 vay yavru seni yuvarlasam yuvarlanırmısın?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Hayır, Budur..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Verdik biz kravatini uzulmesin diye..Merak etme sen.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 o zaman yuvarlamadan yuvarlarız Wissy sen sus pokemon kartlarıyla oynadığın zamanları biliriz senin?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 $aka bir yana 4 yil icinde en buyuk geli$me gosteren insansin Praw :) (-94758734654'dan 0 noktasina gelebildin :)) [hline]tHe Original fi$h® [Bu mesaj -Wissy tarafından 11 June 2003 03:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Ben sahada konuşurum olm, Sergen de şişman. Size raket gibi sağ ayağımla ders werecem. Frikikte şu vişi barajdan kaleye sokmassam kravatım kaybolduğunda ağlayayım ahaha[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Benim o kartlardan 100$ kadar bir mebla kazanmi$ligim vardir :) Her ortamda tuccariz :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 AHAHAHAHA Wiş senin pikaçu tişörtün fln warmış. Öööle diyodu hell ahahaha[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 sen sahada konuşmaz ancak yuvarlanırsın Bu arada yuvarlarsam yuvarlanırmısın demiştim O zaman yuvarlamadan yuvarlarım seni?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: bLaQ, 11 June 2003 03:08 tarihinde demiş ki: AHAHAHAHA Wiş senin pikaçu tişörtün fln warmış. Öööle diyodu hell ahahaha[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Heralde oolum..Windowsumda Pokemon ST'siyle aciliyor.Duvarlarimda Pikacu posterleri falan var.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 "Yuvarlamadan yuvarlamak" ne demek lan?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Peki büyüyünce Ash olmak istiyo musun?[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Hayir, ben "Ben pikacuyuummmm.." diyerek camdan atlayacam buyuyunce..[hline]tHe Original fi$h® [Bu mesaj -Wissy tarafından 11 June 2003 03:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 yuvarlamadan çok güzel yuvarlarım çünkü yere düşünce kendiliğinden yuvarlanmaya başlar benim de yuvarlamama gerek kalmaz[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Praw susarken susmayı denesene benim için hadi, kapa gözlerini ve dene.. meşgul etme insanları burada..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 burda insanalrın kimi meşgul ettiği belli? 2 buçuk saattir geyik yapan sadece benmiyim burada acaba marul bey?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Haklısın, bi de wiş war hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: bLaQ, 11 June 2003 03:26 tarihinde demiş ki: Haklısın, bi de wiş war hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Ya bu gereksiz bana kusmu$tu gecenlerde..Hadi gene kus kasmayalim senle gece gece..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 arkadaşlar ben feeer play için TR forması giyecem gs takımında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hadi baklaım sabo BJK Forması giysen daha fairplay olurdu ya neyse[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 beşiktaşta buluşup gideriz işte..[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: THARKAS, 10 June 2003 21:19 tarihinde demiş ki: estel hakem ol sen sakatlık cıkmasın:)[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri ahanda koptum :D[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Maçın avrupa yakasında ve 18:00 da olması iş güç nedeni ile problem yaratıyor benim için dolayısı ile iş çıkışında tutup anadoluya geçmem size sadece traraftar olarak katılabilirim demek oluyor (büyük ihtimallede maç sonuna doğru) Eğer bu şekilde olursa ben katılamayacağım ve FB takımı defansında büyük bir eksikle liglerimizin tadının kaçmasına neden olacaktır. Lüffen Avrupa hatta Beşiktaş ve hatta Levent gibi yerlerde yapın maçı nooooluuuuur.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar