Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Futbol Turnuvası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
$aka bir yana 4 yil icinde en buyuk geli$me gosteren insansin Praw :)
(-94758734654'dan 0 noktasina gelebildin :))
[hline]tHe Original fi$h®

[Bu mesaj -Wissy tarafından 11 June 2003 03:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben sahada konuşurum olm, Sergen de şişman. Size raket gibi sağ ayağımla ders werecem. Frikikte şu vişi barajdan kaleye sokmassam kravatım kaybolduğunda ağlayayım ahaha[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mesaj tarihi:
said:
bLaQ, 11 June 2003 03:08 tarihinde demiş ki:
AHAHAHAHA
Wiş senin pikaçu tişörtün fln warmış. Öööle diyodu hell ahahaha[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-

Heralde oolum..Windowsumda Pokemon ST'siyle aciliyor.Duvarlarimda Pikacu posterleri falan var.[hline]tHe Original fi$h®

Mesaj tarihi:
Hayir, ben "Ben pikacuyuummmm.." diyerek camdan atlayacam buyuyunce..[hline]tHe Original fi$h®

[Bu mesaj -Wissy tarafından 11 June 2003 03:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
bLaQ, 11 June 2003 03:26 tarihinde demiş ki:
Haklısın, bi de wiş war hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-

Ya bu gereksiz bana kusmu$tu gecenlerde..Hadi gene kus kasmayalim senle gece gece..[hline]tHe Original fi$h®

Mesaj tarihi:
Maçın avrupa yakasında ve 18:00 da olması iş güç nedeni ile problem yaratıyor benim için

dolayısı ile iş çıkışında tutup anadoluya geçmem size sadece traraftar olarak katılabilirim demek oluyor (büyük ihtimallede maç sonuna doğru)

Eğer bu şekilde olursa ben katılamayacağım ve FB takımı defansında büyük bir eksikle liglerimizin tadının kaçmasına neden olacaktır. Lüffen Avrupa hatta Beşiktaş ve hatta Levent gibi yerlerde yapın maçı nooooluuuuur.[hline]RK1
"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
  • Yeni Oluştur...