Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Merhaba Arkadaşlar, İstanbul'da oturan arkadaşlarımızı mutlaka bekliyoruz 3 takım olacak 1) Beşiktaş 2)Fenerbahçe 3) Galatasaray Maçlar ÖSS den sonra başlayacak Perşembe cumaya doğru takımları kurabilirsek Şimdi takımları kurmaya başlayalım Gerçekten oynayabilecekler bir mesaj atsın buraya ciddi bir organizasyonla bi turnuva yapalım[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] [Bu mesaj Prawler tarafından 10 June 2003 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 hertafa ne topıc acıyon bea :) koy benı ıste bjk rule[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 iyi güzel de her tarafa topic açmana gerek yok..[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 buraya açılsın dediler ben de buraya açtım[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 o topiği kilitlerse yöneticiler sevinirim sanırım burda devam etmemiz daha uygun[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 GS'ye yaz benide guzelim.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 evet başvurular devam ediyor[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Q- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 GS Ben Mysterio[hline]-Kiyu- #mix.gen.tr# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Bu hafta başlasak süper olur[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ÖSS var ÖSS nin bittiği haftaya aldım maçları[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 praw buraya açtıın için teşekkürler önce. bu turnuvaya harbi katılıcak olanlar yazdırsınlar lütfen isimlerini. 7şerden üç takım halinde (gs-fb-bjk) olucak turnuva.hatta herkes isterse kazananın maçlarını da kaybeden diğer iki takım ödesin şahane rekabet olur. neyse ismini yazdıran takımını da yazdırmayı unutmasın.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 haa! bu arada ben:GS[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 FB ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Son Durum BJK ---- Prawler Blaq Jacabo Nukem GS ---- Wish Phantom Mysterio Babacum FB --- Behran [hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] [Bu mesaj Prawler tarafından 10 June 2003 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 nukem nası gelcek lan ist.a?[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 valla oynayabilsem yaz diyecem gs'ye ama yok..[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 beni de gs'ye ekleyiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 yalnız kaleci lazım amele biri gecmesin sonra..[hline]Yasam,ölüm,hirs,sevgi,ask,para,mutluluk,fakirlik... Unutmayin... Oyun bittiginde SAH ve PIYON ayni kutuya konulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 be kaleye geçmem geçersemde arada ileri çıkarım kimse bana karışmazehe[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: BabacumMostors, 10 June 2003 01:17 tarihinde demiş ki: be kaleye geçmem geçersemde arada ileri çıkarım kimse bana karışmazehe[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 elinde sektirerek çıkmadıgın surece kmse karısmaz. bi de gol yemedigin surece :p[hline]Yasam,ölüm,hirs,sevgi,ask,para,mutluluk,fakirlik... Unutmayin... Oyun bittiginde SAH ve PIYON ayni kutuya konulur... - Mysterio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: Nukem_Verite, 10 June 2003 01:21 tarihinde demiş ki: said: Duke_Guybrush, 10 June 2003 01:14 tarihinde demiş ki: nukem nası gelcek lan ist.a?[hline] qu est ce que c'est:viande arabayla :)[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Nukem_Verite, 22 May 2003 18:03 tarihinde shubuo için demiş ki: habbo hotelin telefon için olanı abi kararı verdim ben.[i]"Doğru tahmininden dolayı kutluyoruz" oha arabayla mı !!?? nası ya? uçak kiralaylım sana? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 BJK 4 GS 5 FB 1 Fenerli Delikanlı yok mu maça gelecek[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: nukem demiş ki: arabayla eheh adam gaz yapmış, hırs yapmış :)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ben halaa anlayabilmiş değilim adam reşit değil ehliyeti yok[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 GS 6 oldu BJK 4 FB de 1 de şu anda[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar