Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Weathercast programı ?


Mathias

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşlar bende eskiden bir hava durumu gösteren weathercast programı vardı ama ismini unuttum. Şimdi arıyorum ama bulamıyorum. Program güzel ve basitti. ikonu sağ alt köşede ya sıcaklık ya da küçük bir sarı şimşek şeklindeydi. Sınırsızdı ve daha fazla detay için paralı sürümünü alabiliyordunuz. İsmi flash weathercast gibi birşeydi. ancak şu an bulamıyorum.

Böyle rahat bir program kullanan varsa adres veya isim versin lütfen. Lazım da .[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Senin istediğin mi bilmiyorum ama bende Forecast Fox die bi program var Mozilla Firefox eklentisi,weather.com a bağlanıp ordan seçtiğin yer için hava durumunu tarayacının sağ alt köşesinde gösteriyor..Mesela bende istanbul seçili.İndirmek için Araçlar/Eklentiler/eklenti indir kısmına giriceksin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Placebo'nun kullandigi Firefox eklentisini bende kullaniyorum adi "ForecastFox" kesinlikle tavsiye ederim, hem spyware, adware sorunu ya$amazsin, hemde devamli degi$im icinde olan hava durumuna saniyesinde ula$irsin.[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de kullanmaktaydım bi ara ama arkadaşım gain yapımı birşey ki net hayatınızı kabusa çevirebiliyor, mutlu mesut kullandıktan sonra gerçek yüzünü gösterdiydi bana da :P tey tey toyduk o zaman :)[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything

**no more dinosaurs@ montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...