Mathias Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ya arkadaşlar bende eskiden bir hava durumu gösteren weathercast programı vardı ama ismini unuttum. Şimdi arıyorum ama bulamıyorum. Program güzel ve basitti. ikonu sağ alt köşede ya sıcaklık ya da küçük bir sarı şimşek şeklindeydi. Sınırsızdı ve daha fazla detay için paralı sürümünü alabiliyordunuz. İsmi flash weathercast gibi birşeydi. ancak şu an bulamıyorum. Böyle rahat bir program kullanan varsa adres veya isim versin lütfen. Lazım da .[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Çok tavsiye etmiyorum öyle programları ben. Çünkü Gain ile binbirtane reklam getiriyordu yanlış hatırlamıyorsam...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yok spy free ad free idi o[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Senin istediğin mi bilmiyorum ama bende Forecast Fox die bi program var Mozilla Firefox eklentisi,weather.com a bağlanıp ordan seçtiğin yer için hava durumunu tarayacının sağ alt köşesinde gösteriyor..Mesela bende istanbul seçili.İndirmek için Araçlar/Eklentiler/eklenti indir kısmına giriceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Placebo'nun kullandigi Firefox eklentisini bende kullaniyorum adi "ForecastFox" kesinlikle tavsiye ederim, hem spyware, adware sorunu ya$amazsin, hemde devamli degi$im icinde olan hava durumuna saniyesinde ula$irsin.[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ya süperdi bendeki çalışmaya başlamadan önce sarı bir şimşek ikonu olarak saatin yanında bekliyordu. Sonra saat başı update ile sıcaklığı gösteriyordu.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben pencereyi kullanarak tahmin ediyorum biraz ilkel ama idare eder ram harcamıyor en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fingirdek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Thunderbird, 06 Şubat 2005 16:46 tarihinde demiş ki: ben pencereyi kullanarak tahmin ediyorum biraz ilkel ama idare eder ram harcamıyor en azından :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 BULDUM ULAAAAN !!! : ))) Buyrun siz de :) http://www.getweathercast.com/[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ben de kullanmaktaydım bi ara ama arkadaşım gain yapımı birşey ki net hayatınızı kabusa çevirebiliyor, mutlu mesut kullandıktan sonra gerçek yüzünü gösterdiydi bana da :P tey tey toyduk o zaman :)[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything **no more dinosaurs@ montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Valla Windows ta Mozilla Extension u var bir tane, Linux ta da zaten KDE ve Gnome ile beraber gelen seyler bunlar..[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bncede yararlı değil kullanmak sonra spyware larla başın derde girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Webroot Spy Sweeper var. O yüzden sorun yaşamıyorum[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Gerek yok ona yaa firefox kullanıyorsanız çok hızlı mesela gmail e girmek için ekranın sağ altına bi kez tıklatıyorum veya çizdiğim bi metni auto copyliyor vb. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar