Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 2000 deki backup sırasında başka bir HDye kayıt yapamıyrum. Açtığımda benden medya istiyor yani kendi üzerinde bir HDye backup alamıyorum. Almayı bilen var mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Seçeneklerde olması lazım, yani ben istediğim yere backup alabiliyorum.. iyice bib ak istersen, olmadı buradaki 2000 makinalardan tekinde bakayım.. media seçeneği ayrı bir olay DLT Tabe Drive'Lar için o seçenek..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik..
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Absolut 2000'de mi NT4'te mi bir karar ver. 2000'de hiç sorun yok çok rahat istediğin yere backup alabiliyorsun ama NT4'de benzer bir sorun yaşadığımı hatırlıyorum. İllaki teyp ünitesi diye diretiyordu.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 2000de kolay ama NT4de lazım ve olmuyormuş.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Elderon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ghost bence en güvenilir backup yöntemlerinden biri tavsiye ederim..
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 nt ise evet norton ghost kullan, writer varsa direk tüm hd'yi yazdır cd ye[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik..
Öne çıkan mesajlar