lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Dunden beri devam eden bir sorun var. windows, aygitlarda gamepadimi ve hotas'mi goruyor. kontrol panelde de kalibrasyon ayarlari calisiyor. En son x plane 11 yukledim fly stickde sorunsuz calisiyordu. Sonraki gun sadece oyunlarda ne elite'de ne de borderlands,skyrimde gamepad ve stick'i gormemeye basladi. Ama aygitlarda aletler gozukuyor ve kalibre yapabiliyorum. Donanimlari tekrar kaldirdim yukledim, windowsu da tekrar yukledim ama sorun cozulmedi. her donanimi farkli usb portlarinda dedim ama sonuc husran.
Bright Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Her restartta vindovz id'lerini değiştirir onların, oyun bind'larını kontrol et Alternatif olarak vJoy + Joystick Gremlin
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Emülatörlere akşam bakarım. Birde en son win10 creators update yaptım ondan mı acaba?
Bright Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Emülatörün id hep sabit kalıyor, oynadığın oyun windows id kullanıyorsa çözüm olur
Öne çıkan mesajlar