kingpelvis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 biliyorum oyun overwatch'ın altında çok kötü patladı ama arkadaşımdan key bulunca oynayayım dedim. şimdi iniyor. aranızda hala oynayan birileri var mı? steamchart'da topu topu 100-200 kişi oynuyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 biliyorum oyun overwatch'ın altında çok kötü patladı ama arkadaşımdan key bulunca oynayayım dedim. şimdi iniyor. aranızda hala oynayan birileri var mı? steamchart'da topu topu 100-200 kişi oynuyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 kırdın kırdın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 gönder dedim iki başlık açılmış. anlamadım. ötekini silebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 kendi başlığını şikayet et, benim adımı ver silerler. -> konuya gir, sağ üstde kırmızılı bir ünlem var. Ona bas. "2 başlık açmışım, densizin selamı var bunu siler misiniz" de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 birkaç aya f2p olacak bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar