Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 27. Hafta | Trabzon - Beşiktaş | 8 Nisan Cumartesi - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Stringray said:

başakşehir ya da fb ztk'yı alırsa 5. mi uefa'ya gidiyor bu arada?

evet. artık finalist yerine lig beşincisi gidiyor.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

alakası yok önceden harcanan paralarla şuan ki kadronun, o oyunculardan neredeyse kimse kalmadı bir kere.

bu seneki trabzon'un özellikle ikinci yarıdaki başarısı tamamen mantık ve bütçe dahilinde nokta atışlara dayanıyor. ilk yarıda da hep diyordum fazla iyi transferler yaptılar ama ersun ketliyor takımı diye ağlıyordum. özellikle olcay'dan sonra ersun da form tutturdu ve şuan her şey iyi gidiyor.

ligin ikinci yarısında Ersun'un Okay'ı zamanında Selçuk'u değiştirdiği gibi değiştirip, daha dengeli bir rolde kullanması ve onun artan performansı da önemli etken en az Olcay'ın takıma katılması kadar ama Olcay cidden çok fark yarattı. BJKde de böyleydi de işte Quaresma gibi şekil yapıp top kaybetmeyince değer vermez bizim taraftar...

Hemen hemen herkes form tuttu takımda ikinci yarı, ilk yarı denedikleri her şeyi artık teoriden pratiğe geçirebiliyorlar. Zaman vermenin ödülünü yiyorlar net şekilde.

TS yapının üstüne eğer bu sene olduğu gibi 2-3 oyuncu daha ekleyip, istikrarı korursa seneye en büyük şampiyonluk adaylarından biri olur.

aynen.
ayrıca TS "küçük" takım yenmeyi de biliyor.
seneye BJK biraz tökezlerse, alır yürürler.
Mesaj tarihi:
nasıl abi milyon transfer yapmadı mı adamlar iki senedir? ben bayağı bir adam aldılar diye hatırlıyorum baştan sonra değişti kadro neredeyse.

bu kadar gaz olmazlar seneye bence ama bjk'ye karşı en büyük tehlike olduğuna katılıyorum. bizim havayı kaybetmeden iki üç nokta transfer, iki üç de genç transferle kapatmamız lazım yazı. ts de uefa'ya gitsin biraz bölünsünler iki kulvara ve dengeli harcamaya geçsinler.
Mesaj tarihi:
Trabzon'u resmen devre arası transferleri toparladı. Olcay, Mass, Perreira müthiş değiştirdi takımı. Mehmet Ekici'yi boşverip Yusuf Yazıcı gibi bir adamda ısrar edilince de yeni stad vs başarı geldi.

Özellikle Mass bence ligin en iyi sol beki şu an, sırf bek görevlerini yapması değil böyle Ersun zamanındaki Caner gibi oyunu domine ediyor, bir bek'in bunu yapması zor baya. Arjantin milli takımına falan seçilen adam, iyi kapatmış Trabzon
Mesaj tarihi:
mas cidden iyi adam, 3-4 dönemdir bjk ile hep adı anılıyordu bizim listedeydi ama nedense alınmadı. hadi adriano - caner varken almayalım zaten de ismail köybaşı varken de bu isim dolanıyordu hep hatırlıyorum ben. caner de son dakika inter hoca değişikliğiyle geldi hani kesin değildi transferi bize. 1,5m'a gayet iyi transfer olmuş ts için.
Mesaj tarihi:
Biz ciddi bir hata yapmadan trabzonun sampiyon olmasi imkansiz. İyi oyunculari var 4-5 tane ama yedekleri hep çöpten adam koca sezon full verim alamazlar bizim kadroda bir suru sakatlik oldu adamlar degisip durdu ama performans bir sekilde dengeli kaldi. Trabzonda geçen hafta olcay mi ne yoktu butun oyunlari bozuldu direk daha gidecek cok yollari var
  • Yeni Oluştur...