kingpin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 biride devamlı olarak kaçırıyor zaten :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ya ne biliyim bolumelri iyicene yayvan yapmislar, cok daha fazla sey sokulabilirdi bolume hikaye olarak sevmedim yeni sezonu nihi Spike geldi canimizi yesin Spike, ol desin olelim de, ne biliyim naaaa sacmaliyolar artik hehe[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 mac saolsun 3 diziyide kacirdik[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 spike cok iyi oturmus. ama wolfram hart olayini sevmedim ben. bu sezon nasil gececek bilmiyorum ama eski duzene donseler cok daha iyi olurdu bence.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: theKingpin, 19 Eylül 2004 23:58 tarihinde demiş ki: biride devamlı olarak kaçırıyor zaten :) eheh benim hep dizi bittikten sonra aklıma gelio bu bea :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 saat birde çıkıyor tekrarı otur izle :) Geçen hafta İstanbul feribotundan indik saat 00:30'da daha 20 dakikalık yol var. Saat 00:45 evdeydim ben. Dizi yüzünden gebereceydik gerçi ama neyse. Yaşıyoruz :P Ben kafa koptuktan sonra Spike'ın kafasının çıkması olayına koptum =P[signature][hline]Eeee. Önceki imzam zina yasasının geçmemesi ile birlikte anlamını kaybetti. Yenisini bulana kadar bişiler yazmak lazım buraya =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ulan bizdemi necromancer olsak ne yapsak bu arada açıkça sölim wolfram&hart benide baydı ben istemiyorum dodge viper mustang falan üstü açık ford muydu o siyah arabayı istiyorum klasik :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 wolfram&hart sadece 1 2 sezondur harmanlanan konu bittikten sonra uzatma yapmanin cabalari bana gore dizi bu sezon bitmi$ okey'e donuyor ole eskisi kadar heyecanlandirmiyo yani according to jim gibi oldu rastlarsam izliyorum ama bi bagimlilgim kalmadi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Yanlız ben bu Wolfram & Hart olayına çok gıcık kaptım ya. Elemanlar ndn devretti Angela koca milyar dolarlık şirketi. Büyük ortak falan vardır bir bildiği.[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ya eski arabası harikaydı cidden. Onu ne yaptı acaba? Bana verselerdi keşke :)[signature][hline]einsof_totor23, 20 Eylül 2004 00:53 tarihinde sivilcelerden kurtulmak konusunda demiş ki: millet söyler inanmayız daha doğrusu inanmak istemeyiz,belki de saçma gelir.Ama bu benim için kesin geçerli çok denedim çünkü belki senin içinde çözüm olur.oda şu; UFAKLIKLA VEDALAŞ!!! :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ya wolfram&hart olayı iyice saçmaladı sen baş düşmanına git milyon dolarlık şirket ver nasıl bir iştir bu ya zaten 5. sezon bence sadece para kazanmak amaçlı yapılmış bir sezon inşallah devamı iyi olur ama bana şimdilik aşırı saçma geldi[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 hafif sapıtmaya başladılar[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Sezon ortasına doğru düzelcek biraz daha sabredin. Spike hayaletken daha karizmatik aslında. Bakalım akıbeti ne olacak.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Benim bildiğim Spike orda Angelın içine girer sonra da büyücüyü öldürüp ONE SOUL WILL RULE ALL derdi. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bu sezonu seyretmicem falla. üni kazanırsam internetten indirip seyretcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Heheheh Angelda kapitalist oldu en sonunda :) Yürüüü be Spike kim tutar seni. İleride Spikeın dizisi çıkarsa bence en tutulan o olur. Ama direk kötü vampir olması lazım. Yani gidip insanları yesin, dünyayı ele geçirme planları yapsın falan.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Absolut, 20 Eylül 2004 18:16 tarihinde demiş ki: Heheheh Angelda kapitalist oldu en sonunda :) Yürüüü be Spike kim tutar seni. İleride Spikeın dizisi çıkarsa bence en tutulan o olur. Ama direk kötü vampir olması lazım. Yani gidip insanları yesin, dünyayı ele geçirme planları yapsın falan. aha o olmaz işte.. raitlin'in bile önce kötü yapıldığı sontra okuyucu isteğinden iyi tarafa döndürüldüğü bir dünyada imkanı yok... :) ama kah insan yiyen; yah dünyayı ele geçirme planları yapan bi spike olabiliii.... bi ara doktor diye lakapı vardı spike'In riley'İn geldiği bölüm süfer di meseal[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Sen benim yemeğimi nasıl yersin diye vampirleri öldürüp kurbanları yesin falan heheh. Aslanım Spike The BAD Man hehehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 abi dizi bi acaip olmuş . eminim toparlarlar :) .heyecanla haftayı bekliyorum :) . spikeın kafa nasıl çıktı ama necronun içinden :) . Gene en kralı spike çıktı :) . Angelı kurtardı :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Angel falan da havalanmış be. Öyle yanyana mustangler viperlar corvetteler falan lightlaştırmış angelı. Artık parayı veririrm düdüğü çalarım modlarında, hiç yakıştıramadım[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 harbi ya nerde o eski champion . nerde o vurdummu yığarım angel . nerde o yüce varlığı yenmek için yaratık kesip ağzını kesen angel . nerde o bizim ruhlu , iyi yürekli vampirimiz . nerde o conor un mutluluğu için kendini feda eden yaratık . hepsi gitmiş yerine para göz bişi gelmiş :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 spike hayalet olmasaydı pok kurtarırdı angel'i laf yok angela ulaan :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 hala mı angel,angel öleli kaac sene oldu[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 yurt dışında yaşıyorsun galiba :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 tabii yaw,ölüsünü(hedesini) omuzlarda taşıdık,agıtlar yaktık,basucuna bi ceviz agacı diktik,agacın üstüne de beloved vampire yazdık,peeeh[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar