Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Angel 5. Sezon

Popeye

Öne çıkan mesajlar

said:
theKingpin, 19 Eylül 2004 23:58 tarihinde demiş ki:
biride devamlı olarak kaçırıyor zaten :)
eheh benim hep dizi bittikten sonra aklıma gelio bu bea :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

saat birde çıkıyor tekrarı otur izle :) Geçen hafta İstanbul feribotundan indik saat 00:30'da daha 20 dakikalık yol var. Saat 00:45 evdeydim ben. Dizi yüzünden gebereceydik gerçi ama neyse. Yaşıyoruz :P Ben kafa koptuktan sonra Spike'ın kafasının çıkması olayına koptum =P[signature][hline]Eeee. Önceki imzam zina yasasının geçmemesi ile birlikte anlamını kaybetti. Yenisini bulana kadar bişiler yazmak lazım buraya =P
Sosyal ağlarda paylaş

ulan bizdemi necromancer olsak ne yapsak bu arada açıkça sölim wolfram&hart benide baydı ben istemiyorum dodge viper mustang falan üstü açık ford muydu o siyah arabayı istiyorum klasik :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Sosyal ağlarda paylaş

wolfram&hart sadece 1 2 sezondur harmanlanan konu bittikten sonra uzatma yapmanin cabalari bana gore dizi bu sezon bitmi$ okey'e donuyor ole eskisi kadar heyecanlandirmiyo yani according to jim gibi oldu rastlarsam izliyorum ama bi bagimlilgim kalmadi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

Ya eski arabası harikaydı cidden. Onu ne yaptı acaba? Bana verselerdi keşke :)[signature][hline]einsof_totor23, 20 Eylül 2004 00:53 tarihinde sivilcelerden kurtulmak konusunda demiş ki:
millet söyler inanmayız daha doğrusu inanmak istemeyiz,belki de saçma gelir.Ama bu benim için kesin geçerli çok denedim çünkü belki senin içinde çözüm olur.oda şu;
UFAKLIKLA VEDALAŞ!!! :-(
Sosyal ağlarda paylaş

Ya wolfram&hart olayı iyice saçmaladı sen baş düşmanına git milyon dolarlık şirket ver nasıl bir iştir bu ya zaten 5. sezon bence sadece para kazanmak amaçlı yapılmış bir sezon inşallah devamı iyi olur ama bana şimdilik aşırı saçma geldi[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

Heheheh Angelda kapitalist oldu en sonunda :)
Yürüüü be Spike kim tutar seni. İleride Spikeın dizisi çıkarsa bence en tutulan o olur. Ama direk kötü vampir olması lazım. Yani gidip insanları yesin, dünyayı ele geçirme planları yapsın falan.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 20 Eylül 2004 18:16 tarihinde demiş ki:
Heheheh Angelda kapitalist oldu en sonunda :)
Yürüüü be Spike kim tutar seni. İleride Spikeın dizisi çıkarsa bence en tutulan o olur. Ama direk kötü vampir olması lazım. Yani gidip insanları yesin, dünyayı ele geçirme planları yapsın falan.

aha o olmaz işte.. raitlin'in bile önce kötü yapıldığı sontra okuyucu isteğinden iyi tarafa döndürüldüğü bir dünyada imkanı yok... :) ama kah insan yiyen; yah dünyayı ele geçirme planları yapan bi spike olabiliii....
bi ara doktor diye lakapı vardı spike'In riley'İn geldiği bölüm süfer di meseal[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa...
---------
Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Sosyal ağlarda paylaş

abi dizi bi acaip olmuş . eminim toparlarlar :) .heyecanla haftayı bekliyorum :) . spikeın kafa nasıl çıktı ama necronun içinden :) . Gene en kralı spike çıktı :) . Angelı kurtardı :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
Grandmaster zgrw

Sosyal ağlarda paylaş

harbi ya nerde o eski champion . nerde o vurdummu yığarım angel . nerde o yüce varlığı yenmek için yaratık kesip ağzını kesen angel . nerde o bizim ruhlu , iyi yürekli vampirimiz . nerde o conor un mutluluğu için kendini feda eden yaratık . hepsi gitmiş yerine para göz bişi gelmiş :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
Grandmaster zgrw

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...