hibino Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Angel biz izlemeyeli s.mış abi..[signature][hline]Hibinoyum, gururluyum. THC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Koca Angel ne hale gelmiş ??!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 vuruyo spike ama angel pis patakladi bu arada a$iri tepki veriyorsunuz bence cok guzeldi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 13 Aralık 2004 02:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Azmodai, 12 Aralık 2004 21:43 tarihinde demiş ki: angel'i izlemem pek rastlarsam bi goz atarimda kardesimle oturuyorduk kanallari gezerken bi baktim budu var ekranda. dedim lan noluoz... o sirada biri angel dedi yerlere yattik. o kilicla yurume sahnesi INANILMAZDI, bide o buyuk sisman kuklanin surekli viiiik diye ses cikarmasida superdi hahah oldum gulmekten resmen ya. hehehe harbiden yarildim kaldim o sahnede arakda gun wes fred önde sirtinda kilic "angel" hehaha süferdi yaa kuklanin tripleri filan cok iyi oturtmuslar.. hehe masanin altina saklanmasii seni kurtarcaz diince fredin üstünee " saoluuuunnnn" die atlamasi sorna ardindan "ehem ehemm eed güzel bisi tabi" filan kopuktu yaa harbiden eglenceli bölümdü[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 bence angel ın en iyi bölümüydü, acaip güldüm/eğlendim. harmony üstüne kurulu salak bölümler yerine böyle nitelikli espriler yakalasalar çok daha iyi olur.[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 arkadaşlar haksızlık yapmayın valla kurgulanmış en iyi angel bölümlerindendi hem kuklanın saçları angelınkinden daha güzel olmuş :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Spike ile asansörde fena kapıştılar. Asansörden önce angel çıktı arkada spike yerde. Demekki angel pataklamış spike'ı. Angel'in kukla halinin psikoya bağlayıp kuklayı fırlatmasıda süperdi. Ordaki "rooooar" sesini duydunuz dimi.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 kukla angel'ın vampire dönüşme sahnesi çok iyiydi beni çok guldurdu iyi benzetmişler angel'ı[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Catscratch, 13 Aralık 2004 17:43 tarihinde demiş ki: Spike ile asansörde fena kapıştılar. Asansörden önce angel çıktı arkada spike yerde. Demekki angel pataklamış spike'ı. Angel'in kukla halinin psikoya bağlayıp kuklayı fırlatmasıda süperdi. Ordaki "rooooar" sesini duydunuz dimi. ama orda spike birşeyler yaptı bence angela çünkü diyorki angel spike'a da bir araba ver diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ya spike vurmuyo ki orda adam guluyo sadece bu angel da huraaaaaaaa diye dalıyo o sinirle normal kavga etseler bisi demiyecem de pataklandı demin adamıma :) ya bide dizide kurt kadın olan nina kimdir kimin nesidir herhangi bir resmini bulabilir miyim netten ? biri yardım etsin lutfen.. unutmamam lazım onu 1-2 hafta gostermezlerse ve suratını unutursam cok uzulurum :) [Bu mesaj Way tarafından 13 Aralık 2004 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 yeterince güzel bir bölümdü beğenmeyenler izmesin o zaman bir daha ,son sezon zaten .. hayatımda hiç görmediğim tipler onca sene angel izledim böyle boktan bölümdü demiyorlar mı bide iyice uyuz oluyorum.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Nina daha önceki bir bölümde bir kurtadamın saldırısına uğramıştı Angel kurtadamı öldürüp kızı kurtardı ama kız yaralandığı için her dolunayda azıcık kıl problemi çekmeye başladı.Tabii klasikleşen "beyaz atlı prens" rolü angel a kalınca kız aşık oldu doğal olarak.Tabii esas oğlan da boş değil.İlerki bölümlerde birşeyler olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 direk aklıma bertisevil geldi :P cok güzel bölümdü hayatımda ilk defa bi angel bölümünde bu kadar güldüm özellikle o kılıcla yürüme sahnesi ve spikein angeli ilk kukla olarak gördügü sahne yardı gecti.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie_81 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 çok kötü bi bölümdü.puppet oldu angel.hele kılıçla yürüyüşü vardı of ya.dalga mı geçmişler ne yapmışlar.anlamadım.bide kuklalarla dövüş sahnesi.son sezon en kötü bölüm.bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 yok güzeldi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Nina'dan sağ kurtulup Lorne'a rastladığı yer de süperdi.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 tv kumandasina vurusu aklima geldike gülüyorum yaa hehe yürüyüsü zaten deli komikti bide kaşlarini filan catinca iicene komik olyo hehe[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Bu bölümü dikkatli izleyin.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Peki...[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 öeah ama? nası yani?[signature][hline]ördek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 noldu şimdi ya.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Ne yazık ki spoiler veremiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 spoiler verin demiyoruz o şahıs neden fred e tuzak kurdu onu anlamadım.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 çünkü bu işe en uygun kişi olarak onu gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Knox mı ? Bir nevi önceki sezonun tanrıyı geri getirme olayı gibi bir durum... Adam Illyria'ya tapanlardan birisi... Illryia'yı diriltmek için bir varlığa ihtiyaç varmış... Bu manyak da Fred'e aşık olduğu için onu seçiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar