Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Angel 5. Sezon

Popeye

Öne çıkan mesajlar

said:
Azmodai, 12 Aralık 2004 21:43 tarihinde demiş ki:
angel'i izlemem pek rastlarsam bi goz atarimda kardesimle oturuyorduk kanallari gezerken bi baktim budu var ekranda. dedim lan noluoz... o sirada biri angel dedi yerlere yattik.

o kilicla yurume sahnesi INANILMAZDI, bide o buyuk sisman kuklanin surekli viiiik diye ses cikarmasida superdi hahah oldum gulmekten resmen ya.

hehehe
harbiden yarildim kaldim o sahnede arakda gun wes fred önde sirtinda kilic "angel" hehaha süferdi yaa kuklanin tripleri filan cok iyi oturtmuslar.. hehe masanin altina saklanmasii seni kurtarcaz diince fredin üstünee " saoluuuunnnn" die atlamasi sorna ardindan "ehem ehemm eed güzel bisi tabi" filan kopuktu yaa
harbiden eglenceli bölümdü[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

bence angel ın en iyi bölümüydü, acaip güldüm/eğlendim.

harmony üstüne kurulu salak bölümler yerine böyle nitelikli espriler yakalasalar çok daha iyi olur.[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Catscratch, 13 Aralık 2004 17:43 tarihinde demiş ki:
Spike ile asansörde fena kapıştılar. Asansörden önce angel çıktı arkada spike yerde. Demekki angel pataklamış spike'ı.

Angel'in kukla halinin psikoya bağlayıp kuklayı fırlatmasıda süperdi. Ordaki "rooooar" sesini duydunuz dimi.

ama orda spike birşeyler yaptı bence angela çünkü diyorki angel spike'a da bir araba ver diye
Sosyal ağlarda paylaş

ya spike vurmuyo ki orda adam guluyo sadece bu angel da huraaaaaaaa diye dalıyo o sinirle normal kavga etseler bisi demiyecem de pataklandı demin adamıma :)

ya bide dizide kurt kadın olan nina kimdir kimin nesidir herhangi bir resmini bulabilir miyim netten ? biri yardım etsin lutfen.. unutmamam lazım onu 1-2 hafta gostermezlerse ve suratını unutursam cok uzulurum :)

[Bu mesaj Way tarafından 13 Aralık 2004 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Nina daha önceki bir bölümde bir kurtadamın saldırısına uğramıştı Angel kurtadamı öldürüp kızı kurtardı ama kız yaralandığı için her dolunayda azıcık kıl problemi çekmeye başladı.Tabii klasikleşen "beyaz atlı prens" rolü angel a kalınca kız aşık oldu doğal olarak.Tabii esas oğlan da boş değil.İlerki bölümlerde birşeyler olabilir belki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...