GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 LOL bu nedir ya. Hahaha çok güzel olmuş. Önümüzdeki bölümde kurabiye canavarı ile mi kapışacaklar? :)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 aaghahah angelın kılıçla yürüyüş süperdi eoheo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ya mükemmeldi kukla haliyle bile spike i sopaladı :p tam kıza yazcak :D ahaha[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 katılıyorum süper yürüyo :) ahahahh uzun zamandır bu kadar komik bi bölüm izlememiştim :D spike la boğuşurken ısırdı bi ara :D Edit:// ahanza yakalamışım ss :) biraz bozuk çıkmış ama olsun :D [Bu mesaj Raptor_Skeleg tarafından 12 Aralık 2004 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ofisten cikarken oldum gulmekten ya elinde kilicla[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 kaç bölüm kaldı bitmesine?[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ne oldu ki bu bölümde? *Yurtta Angel'ı izleyememektedir, meraktadır*[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ahaha vampir hali çok güzeldi :) (nıhe bununda ss si var elimde :P )[signature][hline]iletişim hedeleri msn: [email protected] icq: 163404139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Yahu adamların işleri güçleri yok, abidik kuklalarla uğraşıyorlar :)[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ehe cok sevimli olmus. ama sanki artik konu sIkIntIsI yasadiklarini cumle aleme duyurmak ister gibiler.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 muzikal buffy oblumunden sonra en eglenceli bolumdu angel superdi o kilicli hali spike ayri bi guzeldi you're a wee puppet![signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 kurt kadının hastasıyım kurt kadınlı bolumden sora her hafta keske o kadını bi kere daha gosterseler diyodum istedigim oldu :) unlu biri midir kimdir kimin nesidir bilen var mı bi resim falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 angel iyice rezil oldu lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 it is the puppet angel show :P abi koptum ya birde bu hal ile angelusa dönüşse biterim artık mauhahua :D adam kendini dikiyor tipi manyakk bişi hele kılıç sahnesi zuhaua :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] [Bu mesaj Bellow tarafından 12 Aralık 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 [signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY [Bu mesaj theKingpin tarafından 12 Aralık 2004 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Bu bölüm neden amerikada Angel'a series(dizi) yerine show kelimesinin kullanıldığını kanıtlayan bir bölümdü. Sonuçta hoş vakit geçirtio. Yoksa konu sıkıntısından deil. [signature][hline]This Cat Scratches Free.[Bu mesaj Catscratch tarafından 12 Aralık 2004 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 azmonun yaşadıklarını bende kardeşimle yaşadım hadi biraz kukla keselim kendinden büyük kılıçla kukla angel çok komik bi bölümdü sonunu izlemiş olsakta =) edit: vampir olduğu zaman daha da bi ilginç komik oldu dişler gözler fln böle bi garip.. [Bu mesaj slayer__ tarafından 12 Aralık 2004 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 kendini dikmesi baya matrakti . ben normalde bakmam bile ama baktim kukla falan var izledim sonuna kadar . hatta bence kukla sov halinde devam etse daha guzel bile olur ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 abarmayın :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 angel hep böyle kalsın :) çok şirin olmuş :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ilginç olmuş izlemeliyim.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Rezil bi bölümdü yani bi karakter bu anca bu kadar rezil edilebilir,ilerki bölümlerde maymun yada gorile falan dönüşürse büyüyle falan hiç şaşırmam,3-4 haftadır izlemiyodum izleyeceğimede pişman oldum,geçen sezonun başından beri cıvımaya başlamıştı zaten,dünya böle resil bi vampir daha görmedi ps:spike müthiş daş.k geçti angelın kukla haliyle:D[signature][hline]from exile... [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 13 Aralık 2004 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 kukla angel bile spike ı dövebilio ama ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 spike vurmuyo ki angel a sadece kahkaha atıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hibino Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ahah angeli izliom şimdi. Kukla oldu bu bölümde. Bi maymun olmadığı kaldı...[signature][hline]Hibinoyum, gururluyum. THC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar