Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Angel 5. Sezon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LOL bu nedir ya. Hahaha çok güzel olmuş. Önümüzdeki bölümde kurabiye canavarı ile mi kapışacaklar? :)[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
katılıyorum süper yürüyo :) ahahahh uzun zamandır bu kadar komik bi bölüm izlememiştim :D spike la boğuşurken ısırdı bi ara :D

Edit:// ahanza yakalamışım ss :) biraz bozuk çıkmış ama olsun :D

[Bu mesaj Raptor_Skeleg tarafından 12 Aralık 2004 20:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ne oldu ki bu bölümde?

*Yurtta Angel'ı izleyememektedir, meraktadır*[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn
kucuk emrah kurgusal bi karakter
Mesaj tarihi:
ehe cok sevimli olmus. ama sanki artik konu sIkIntIsI yasadiklarini cumle aleme duyurmak ister gibiler.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
muzikal buffy oblumunden sonra en eglenceli bolumdu

angel superdi o kilicli hali

spike ayri bi guzeldi
you're a wee puppet![signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
- Nerdboy from The Elder Scrolls Forums
Mesaj tarihi:
kurt kadının hastasıyım kurt kadınlı bolumden sora her hafta keske o kadını bi kere daha gosterseler diyodum istedigim oldu :) unlu biri midir kimdir kimin nesidir bilen var mı bi resim falan?
Mesaj tarihi:

Bu bölüm neden amerikada Angel'a series(dizi) yerine show kelimesinin kullanıldığını kanıtlayan bir bölümdü.

Sonuçta hoş vakit geçirtio. Yoksa konu sıkıntısından deil.

[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 12 Aralık 2004 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
azmonun yaşadıklarını bende kardeşimle yaşadım hadi biraz kukla keselim kendinden büyük kılıçla kukla angel

çok komik bi bölümdü sonunu izlemiş olsakta =)

edit: vampir olduğu zaman daha da bi ilginç komik oldu dişler gözler fln böle bi garip..

[Bu mesaj slayer__ tarafından 12 Aralık 2004 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kendini dikmesi baya matrakti . ben normalde bakmam bile ama baktim kukla falan var izledim sonuna kadar . hatta bence kukla sov halinde devam etse daha guzel bile olur ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
Rezil bi bölümdü yani bi karakter bu anca bu kadar rezil edilebilir,ilerki bölümlerde maymun yada gorile falan dönüşürse büyüyle falan hiç şaşırmam,3-4 haftadır izlemiyodum izleyeceğimede pişman oldum,geçen sezonun başından beri cıvımaya başlamıştı zaten,dünya böle resil bi vampir daha görmedi
ps:spike müthiş daş.k geçti angelın kukla haliyle:D[signature][hline]from exile...

[Bu mesaj Dark_Soul tarafından 13 Aralık 2004 00:11 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...