bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Sonunda zaman buldum, 2 gündür aralıksız angel izleyip 5. sezonu bitirdim. Gerçekten güzel olmuş, cnbce'de kaldığı yerden 2 bölüm sonra her bölümden ayrı bir film tadı alabilirsiniz, gerçekten güzel.. bitmesi de acı koydu tabi, ne izliycez artık .([signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ahanda bitt ibolümmm[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 basini kim ozetlemek ister =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 adamı 3 harekette harcadı helal valla.(rusu).. Spike gene kopardı ya..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 spike her deliğin altından çıkıyo[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 çok tatlı olmuş ya spike :):)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Bu denizaltılı bölümü beni benden aldı niye derseniz ilk vampir seneryom aynen bu gibi bir senaryoydu... İngilizlerin eline geçen bir denizaltı ve getirilirken bir bilinmeyen nedenle ortada kalan gemiye sızan üç vampir ahaha izlediğimde dumur oldum dumur![signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Bu bölümü yazan kişiyle aynı rüyayı görmüşsünüzdür belkide :D Bölümün en güzel lafı en sondaki "Give me a mission chief" lafıydı.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 "the mission is what matters.." buffy'den direkt .)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ya ben spike ın cıktıgı sahnede yarıldım.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Buffy dedin de aklıma .... Neyse spoil olmasın. Denizaltı'da Spike çıktığında suratı değişti birden ve "Bu denizaltıya da herkezi alıolar kardeşim" tarzında birşey söyledi. Tam bizim kültüre göre bir cevap.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 lol :) ancak spike ne arıyordu orda o zamanlar ruhu yoktu .. angelin orda olma sebebi bir amaç kurtarmak falan..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Orası biraz muallakta kaldı. Spike'ın ruhu yok orda tamam. Angel'in ruhu olduğunu biliormuydu? Büyük olasılıkla biliyordu. O zaman neden saldırmadı ? Araları iyimiydi o zamanlar ? Yani birbirleri hakkında o zamanki düşüncelerini yansıtamadı bölüm. O yüzden havada kaldı.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bence orda angel onu bi güzel dövmüş ondan sonrası çünkü angel ne derse spike karşı çıkamıyordu söz dinliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Ben şahsen çok merak ettim. Askerler gelip angel'a raporu gösterince suratı değişio. Aynı şekilde spike'da angel'i ilk görüşte bayağı şaşırıo.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Ben zaten spike i ilk gördügümde sandımki ona teklif yaptı hitler gel bizle savaş filan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Grom_Hellscream, 08 Aralık 2004 18:59 tarihinde demiş ki: Ben zaten spike i ilk gördügümde sandımki ona teklif yaptı hitler gel bizle savaş filan diye aynen.. ------------ Ya spike belki angelda ruh oldugunu biliyordur;çunku ordakı rus elemanda(angel ın 3 hareketle oldurdugu) biliyordu.. Ayrıca angel dedi ona angelus diil.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Demekki spike'ın arası angel ile iyi o sıralar. Angel demekki daha Angelus'tan çok farklı olduğunu kanıtlamamış o yıllarda. Spike'ın saçlar siyah ya çok sırıttı. Birde ceket fetişi var biliosunuz onda.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 LOL ! Angel kukla oldu ahahahah pelu$ angel LOLL[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bu ne ya çok salakça bi bolum[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ahahaha süperdi ya.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 angel budu oldu spike da birazdan ediye donusur tam olurlar ehua[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ohaehfhae harikaydı. bu arada bu bölümün başında ne oldu hemen biri anlatabilir mi reklam arasında? ben tvyi açtığımda fred içeri girip çocuklar arasında bi salgın hastalık oldugunu anlatıyordu. ondan önce ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bi tane cocuk var hasta annesi bakıo cocuga işte 30 sonra işe gitmesi lazım içeriye gidio salonda cocuk şeyi izlio smile time dalgasını orda bi kukla gelio annesi gidince gel ekrana dokun falan dio dokununca kukla ohhşk falan dio sonra cocuk gidio :D[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 aaahajaja ya süper olmus angel ıuaehrıuafehuıe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar