Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hırsızlık!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bilmam kimler ne dusunucek ama kim ne derse desin biras once scplere bakıodum yeni neler war diye abi,bazı yuzsuzler nebula scplerinin içinde olan scpleri kopyala yapıstır yapmıs.soraa bide acıklamalara bunu canım sıkıldıgı için yaptım felan abi yuhh bole 3 tane scp buldum haaa bide biri stafflara eglence yapmıs bi aratın sizede bi yerden tanıdık gelecek mi? :([signature][hline]Gozlerinin Hastasıyım Ultimanın Ustasıyım!!
Mesaj tarihi:
Abi adamlar yabanci shardlarin sitelerinden scpleri indirio soraa ben bunu yazarken cok ugrastım alın sizde kullanin diyor.HAde yazdın ama abi scpnin en assagı kısmında shardı site ardresi yazmazmı haa bide ustune scp nin nasıl kuruluycagı ne yapılacı ing. yuhhh madem minareyi calıosun bide kılıf bul beee
abi lafı uzatmak istemiorum herkes ne demek istedigimi anladı ama napin dayanamıorum cıldırtıo beni bu.harbi deli oluorum abi orayı sharing için yapmıslar paylasalım ama baskalarnıın emeklerini calmayalım.bide bu yabancı nasıl olsa kimse bilmez diye dusunuosak halimiz harap! :([signature][hline]Gozlerinin Hastasıyım Ultimanın Ustasıyım!!
  • Yeni Oluştur...